אני אבא!

aviad3333

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo49.gifאני אבא!

לא בדיוק אבא, אבל הנחשים שאני מגדל הביאו לי 16 נחשים קטנים ומקסימים. כרכני תירס למי שמכיר, מופעי SNOW ו-CANDY CANE. מצ"ב תמונה.

junior gong

New member
פפפפששששש מזל טוב ובוקר טוב

במקרה גם אני גידלתי נחשים, היו לי בואה קונסטריקטור, פיתון מרושת, ואחת הפיתוני בורמזי הכי יפים שראית, אורך 4 מטרים. בעצם, היו לי עוד קינג סנייק, כרכן תירס, זעמן זיתני ארץ ישראלי, זעמן שחור, ופעם החזקתי צפע ואחרי כמה ימים שיחררתי אותו בטבע כי הוא מוגן, בטח היו עוד כמה אבל אני פשוט לא זוכר, עכשיו עברתי דווקא לאובססיה של אקוואריומים ודגים תתחדש על הצאצאים, זה אחלה של דבר, מברוק יא סאחבי. המשך יום טוב, זזתי לעבודה.

THE WIZARD 55

New member
מזל טוב, פשוט מקסים הנחש הזה../images/Emo13.gif ובוקר טוב

לכולם... מוחמד בוקר טוב וחג שמח
מייק שיהיה לך יום טוב בעבודה לנחשים אף פעם לא התקרבתי, וגם לא מתכוונת להתקרב אלא מאחרי זגוגית בגן חיות.. שיהיה לכולם המשך יום נעים..

THE WIZARD 55

New member
אתה גם מפנק אותם כמו מייק?

קונה להם אביזרים, דואג לרווחה שלהם.. כולה דגים
אצלי באקווריום הדגים מחזיקים כמה ימים או שבת אחי נותנת להם קופסת אוכל ואז הם נחנקים מרוב אוכל, או שהם מורעבים.. אז מאז, החלטתי שבאקווריום שלי יהיו רק מים:)

junior gong

New member
מי כמוך יודעת

יש לי אק' מטר פנורמי, הוא לבד נטו אק' ושולחן עלו לי 400 שקלים היות והמוכרת בחנות היא ידידה של חבר טוב שעשתה לי מחירים מטורפים, ועכשיו תתחילי לחשב : החצץ לבד עלה 170 שקלים, פילטר חיצוני 800 שקלים, סלעים בשווי של 300 שקלים, גזע עץ בשווי 140 שקלים, משאבות אוויר 2 עלו 110 שקלים, הרקע האמיתי שבגב האק' עשוי פימו שחור בטקסטורה של סלע מערה 90 שקלים לפלטה יש לי שתי פלטות, פילטר פנימי 140 שקלים, עכשיו נעבור למדיה שבתוך הפילטר, פחם פעיל עלה 90 שקלים, כדורי קרמיקה עלו 40 שקלים, גוף חימום ....נו טוב זה קיבלתי מתנה. כל הדברים האלה תכפילי פי שלוש, כי החלפתי המון אביזרים עד שהגעתי לעיצוב המדוייק שאני רוצה, וזה קרה רק אתמול. עכשיו .......דגים? יש דק שנקרא דיסקוס, שזה נחשב המרצדס של המגדלים, דג מדהים, 180 שקל ומעלה כל דג, היו לי 11 כאלה, זרקתי את כולם, אחר כך החלפתי לציקלידים אפריקאים ( דגים טורפים מאגם טנגניקה באפריקה ) קניתי דגים בשווי כמעט 300 שקלים, זרקתי אותם, אמרתי נעבור לדגי נוי רגילים, שוב קניתי דגים בשווי של כמעט 300 שקלים, חלק מת ואחר כך נמאס לי זרקתי אותם, שוב טורפים, הפעם השקעה ענקית של כמעט 600 שקלים רק דגים, אכלו אחד את השני חלק מת חלק נפצע במלחמה אז זרקתי, נשבר לי מהאק' הוצאתי אותו לפנסיה שנה וחצי, לפני שלושה חודשים הוצאתי מהמחסן, הפעלתי מחדש, קפצתי לאחים נחום קניתי עוד ציוד ב450 שקלים אתמול ו........וייייששששש.......זהו........אחרי על ההיפוכים והסיבובים, אתמול עיצבתי את האק' בצורה הסופית שרציתי אותה תמיד, מקרין אפקט מסתורי וקסום של יער ומערה פשוט מ-ד-ה-י-ם ! האוכלוסיה שם עכשיו כוללת 4 דגי טקסס, שזה דג מאוד אגרסיבי וטרטורילי מאוד, מגיע היישר מאגם באמריקה, קניתי אותם כי אני חושב שהם משקפים אותי, פשוט קובעים מקום, ומי שנכנס לטריטוריה שלהם הם תוקפים אותו ומגרשים אותו משם, מונוגומים, אם נוצר זוג אז אותו זוג יהיה ביחד כל הזמן, תוקפני בטרוף, וגם נראה טוב :) ועוד 14 דגיגים שקיבלתי מתנה מבחור בשם פיליפ מהקריות, כל דגיג כזה יעלה בסביבות 150 שקל כשיגדל, קוראים להם ויג'ה והם גם מאמריקה, זה סוג שיהיו לו 6 צבעים חזקים כשיגדל, לפילפ יש זוג מדהים שהטיל בסביבות 2000 דגיגים, והוא חילק אותם לאנשים בחינם, הציע לי לבוא לקחת והלכתי, למה אני מספר לך את זה בכלל דיברתי איתך בטלפון בדרך לשם :))))) ארוך? זה עוד על קצה המזלג, הפכתי למגדל דגים ואקוואריומיסט אובססיבי, אני חושב שבכל בית צריך שיהיה אקוואריום, עולם הדגים מדהים למי שעוקב אחריהם ולומד את ההתנהגות שלהם ואת האופי של כל אחד, תמיד יש דג דומיננטי באק' וזה משתנה עם הזמן, פעם הוא נהפך קורבן פעם הכי חזק, כמו בחיים, בכלל העולם הבקטריאלי שם מדהים בפני עצמו, בקטריות חיוניות גדלים במים, צריך לאזן רמת אמוניה, לדאוג שהניטריט לא הופך לניטרט ומרעיל את המים, להחליף 20 אחוז מים לריענון כל שבוע, בכלל מדהיםםםםםםםםם, כדאי, המלצה......לכו לקנות אקוואריומים הנה לינק לאתר אקווה לדף שיש בו תחרות האק' הכי יפה של שנת 2007, לא יודע אם תצליחו להיכנס לשם היות וצריך סיסמא אבל תנסו, יש שם אחלה אקוואריומים, מושקעים בטרוף, הנה תמונה ממה שהולך שם, נראה לי שאפשר להיכנס לשם, תמתינו בסבלנות עד שהתמונות יעלו http://www.aqua.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=112140

junior gong

New member
אחרונה

אגב כל החבר'ה שהעלו תמונות לאתר שם הם ישראלים, התמונה הראשונה של מיסטר פיליפ זה הבחור שנתן לי את הדגיגים מתנה, יש לו 3 אקוואריומים בבית, מטורף על דגים, זה אחד מהם, הדגים שם אני מעריך בסביבות 600-900 שקלים שווי אם לא יותר

junior gong

New member
לא זה לא תמונה

זו פלטה בעובי של 3-4 סנטימטרים עשויה מפימו, יש מלא טקסטורות ושמים את זה בתוך האק' לא מאחורה, זה לא פוסטר ! יש לי כזה דבר אבל בשחור ובטקסטורה יותר יפה ויותר צפופה, אם המצלמה שלי לא הייתה עושה עוול מבחינת איכות לאק' הייתי מעלה תמונה לכאן, לא נורא, את תראי אותו כשתגיעי לביקור בקרוב. והאק' שהעלאתי לכאן בתמונות לא שלי, זה של משתתפי התחרות באתר אקווה.

Nitay112

New member
באמת עולם מדהים

באמת אני מסתכל כל הזמן על הדגים, עוקב אחר ההתנהגות שלהם ורואה מי דומיננטי יותר ומי פחות. למי מציקים ולמי לא וכו' וכו'... אני מגדל ציקלידים מלאווים :) (בואו נהפוך את הפורום לפורום דגים וזהו...) העסק יקר בטירוף. דורש המון השקעה! אבל שווה! השיחה הזאת מזכירה לי שמחר אני צריך להחליף מים....
אני מעלה תמונה של האקווריום שלי... (לכל העצבניים למניהם - מומלץ אקווריום בבית. זה מרגיע מאוד)

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחחח מזכיר לי מישהו שבוהה

בהם, אבל עכשיו הוא בוהה במשהו אחר... איזה אקווריום יפה יש לך:)

THE WIZARD 55

New member
אקווריום יפה עשית, כל הכבוד..

זוג תוקפני בטירוף, נראה טוב, יהיה ביחד כל הזמן
אתה רומז שאני תוקפנית?.. וכן, אני מלווה את התחביב הזה מקרוב.. יפה מייק, תתחדש, אהבתי:)

למעלה