לי ולאישי יש
חדש!

סמיילי22

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo49.gifלי ולאישי יש ../images/Emo73.gifחדש!

לאחר החתונה החלטנו לפנק את עצמינו ולקנות
חדש להתחלה חדשה של זוג נשוי חדש. היום צילצלו עלינו להודיע שהוא הגיע!!! איזה כייף!!! מי באה איתי לסיבוב?
 

דורית A

New member
../images/Emo49.gifעל ה-../images/Emo73.gif החדש ויש לי שאלה

שממש אבל ממש מטרידה אותי!
- וזו ממש לא הכרזת מלחמה.... מה הקטע הזה עם אישי? למה לא בעלי
מה בקטע פמיניסטי? לדעתי לא לעניין כל הקטע הזה..... זו בהחלט בעיה שלך אבל למה הרצון להיות שונה? למה לכולם זה טוב בעלי ואשתי ואצלך זה לא מספיק טוב? אגב בעלי הוא מאז ומתמיד קודם כל חבר שלי....אז מה אני קוראת לו "חברי" ? אין פלא שאלו התגובות שאת מקבלת כדוגמת השרשור הקודם על נותני השירות....כולנו נתנו משהו כאות תודה לנותני השירות אבל לא נפנפנו בזה על דפי הפורום! אני כן חושבת שבמובן מסוים את צריכה להתבגר!ורק אז תראי את הדברים כמונו המבוגרות יותר. ואני לא כותבת את זה כדי להעליב! ממש לא! אני חושבת שכבר התחתנת ואת מתעסקת יתר על המידה עם החתונה! ולא ממשיכה הלאה....! שיהיה לכם במזל טוב על הרכב החדש...! תנהגו בזהירות ותהנו ממנו ואחד מהשני!
 

סמיילי22

New member
אני בהחלט לא מתכוונת להתנצל על מה

שאני. רוצה לקרוא לזה קטע "פמיניסטי"? תקראי לזה ככה. אני לא קוראת לזה בשום שם. פשוט לא מתאים לי לקרוא לו ככה. יהיו סיבותיי אשר יהיו. זכותי להיות שונה מהכלל כל עוד זה לא פוגע במישהו.אני לא עושה זאת בשביל הפלוורה, אני עושה זאת כי ככה אני מרגישה ואני לא צריכה לכפות על רגשותיי לעשות מה ש"טוב לכולם". ובאשר ל"ניפנוף" כהגדרתך... זהו פורום אינטימי ויש כאן קירבה רגשית בין האנשים. שיתפתי אנשים כאן ברגשותיי וזהו. רוצה לפרש זאת כניפנוף? פרשי זאת ככה. אני לא אשכנע אותך אחרת, תחשבי עליי מה שאת רוצה. בוגרת לא בוגרת, את לא מכירה אותי, אני לא מכירה אותך ואין לי כוח להתווכח ויכוחי סרק. ותודה על האיחולים.
 

דורית A

New member
OK אלו החיים שלך / שלכם ואם

אישך מקבל את ההגדרה שלו אז סבבה! מי אני שאתערב קטונתי.... לדעתי זה וההתעסקות המוגזמת סביב החתונה (לפני החתונה ואחריה) קצת עושה רושם של צורך עז להתבגר! בכל מקרה לא ניסיתי להעליב! אני פשוט חושבת שאם כמה אנשים אומרים לך את אותו הדבר בכל מיני מקרים אז כדאי לשבת עם עצמך ולחשוב! זהו שיהיו חיים נפלאים! ואת בטח לא צריכה להתנצל על כלום!
 

shelycat

New member
המון מזל טוב

המון מזל טוב על הרכב החדש, מקווה שתהנו ממנו זמן רב ושהוא ישרת אתכם נאמנה. אפרופו אם אפשר לשאול כמובן סתם בגלל הסקרנות: איזה צבע?
 

ayush

New member
../images/Emo49.gif תתחדשו ! גם אני רוצה להשוויץ

שבעלי המתוק עשה לי הפתעה וקנה לי אוטו... כדי שלא יהיה לי קשה... הוא כל כך מתוק
 

POOH*

New member
מזל טוב....

אז עכשיו נגמרו התירוצים ואתם יכולים לעשות שבת טיול אלינו....
POOH
 
למעלה