למדתי היום 5 שעות מתמטיקה אני צריך לשמוע בריטני ספירס גם אתם
D DIRRTY New member 30/11/03 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif למדתי היום 5 שעות מתמטיקה אני צריך לשמוע בריטני ספירס גם אתם
../images/Emo32.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif למדתי היום 5 שעות מתמטיקה אני צריך לשמוע בריטני ספירס גם אתם
D Darrens Girl New member 30/11/03 #2 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה יש לך מבריטני?!?!?!?!?! דיי אני כבר אל יכולה יותר איתה! אם כבר- לשמוע סבג' גארדן! זה מפצה על 5 דקות מתמטיהק.. למרות שלי היו 2 _______________________________
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה יש לך מבריטני?!?!?!?!?! דיי אני כבר אל יכולה יותר איתה! אם כבר- לשמוע סבג' גארדן! זה מפצה על 5 דקות מתמטיהק.. למרות שלי היו 2 _______________________________
D Darrens Girl New member 1/12/03 #13 חיחי איזה מצחיקים אתם ../images/Emo3.gif רבים על מי ערס ומי נעל חח
S shmezz New member 2/12/03 #14 אולי קצת התבלבלתם.... אתה נעל בית.. ו3ח3וחה ה3'ח3'וח (ערס בעברית צחה) הוא סנדל בכלל.... אני הנעל.... דורון הוא כפכף... ומיכל...טוב מיכל היא השפויה מבינינו
אולי קצת התבלבלתם.... אתה נעל בית.. ו3ח3וחה ה3'ח3'וח (ערס בעברית צחה) הוא סנדל בכלל.... אני הנעל.... דורון הוא כפכף... ומיכל...טוב מיכל היא השפויה מבינינו