למכבי!! בהצלחה למכבי הערב!!
מ מאור 87 New member 1/5/04 #1 ../images/Emo32.gif ../images/Emo50.gif למכבי!!../images/Emo47.gif בהצלחה למכבי הערב!!
A Another Girl New member 2/5/04 #5 איזהההה משחחחחחק../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif משחק יפה,ללא ספק!
א אלרוס New member 2/5/04 #11 איזה משחק מדהים!!! וזה היה כל כך מצחיק, שום כדור של סקיפר לא נכנס! הם זורקים, ושוב זורקים, ושוב ואף כדור לא נכנס!
איזה משחק מדהים!!! וזה היה כל כך מצחיק, שום כדור של סקיפר לא נכנס! הם זורקים, ושוב זורקים, ושוב ואף כדור לא נכנס!
ג גרמה New member 2/5/04 #12 נצל"ש אישי !!! חברים, העלתי איזשהו שיר לרשת. אני אשמח אם תקשיבו ותגיבו שם. חשובה לי מאוד כנות וביקורת בונה...עדיף על מחמאה מזויפת. תודה. שלכם, האיש והעכביש.
נצל"ש אישי !!! חברים, העלתי איזשהו שיר לרשת. אני אשמח אם תקשיבו ותגיבו שם. חשובה לי מאוד כנות וביקורת בונה...עדיף על מחמאה מזויפת. תודה. שלכם, האיש והעכביש.
A Another Girl New member 2/5/04 #15 ../images/Emo99.gif הגבתי לך כבר שם....אבל שוב אגיד שזה חומר משובח ביותר,ואל תבזבז את הכישרון. ממליצה לכולם בחום להאזין!
../images/Emo99.gif הגבתי לך כבר שם....אבל שוב אגיד שזה חומר משובח ביותר,ואל תבזבז את הכישרון. ממליצה לכולם בחום להאזין!
מ מאור 87 New member 2/5/04 #19 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וואו כל הכבוד!! שיר ממש יפה! גרמה, אתה כשרוני ביותר!! way to go!
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וואו כל הכבוד!! שיר ממש יפה! גרמה, אתה כשרוני ביותר!! way to go!