באמת אפשר ללמוד מכולם, וכל אחד חזק במשהו אחר
באופן אישי לבחור ההוא, אני פשוט לא מצליח להקשיב ליותר מכמה דקות, כשהוא דיבר בכנס שהייתי, פשוט יצאתי... לפני זה שמעתי אותו לכמה רגעים בוובינר או סרטון. בארץ אין הרבה אנשים, יש את רן ארוסי (שפורש), איתי פז וזהו מבחינת אנשים שמלמדים. אורן שץ מ seoisrael שמעתי עליו דברים טובים, שמעתי אותו בהרצאה והוא יודע להסביר דברים מסובכים ממש בפשטות ובצורה רהוטה ויפה. - ממוקד SEO. יגאל, המיליונר בפיג'מה, גם יודע על מה הוא מדבר, אבל הוא לא ממש מנסה ללמד בצורה השימושית ביותר. אין לו מוצרים או משהו. את האמת אני מנסה להיות סוג של מקור כזה, עם הקורס החינמי וקורסים נוספים בהמשך בתשלום. הסיבה העיקרית שאני מרגיש את הצורך, זה כי אין מספיק בארץ ואין רמה גבוהה מספיק. בעיקר החוסר שאני רואה אצל האנשים האחרים זה שאין שילוב הנחיה והנעה לפעולה, אלה רק תוכן יבש. וגם שכל התוכן שמועבר מבוסס טרנדים ולא הדרכה בסיסית ויסודית כדי לעזור לאנשים לבנות את הכל מ 0 ועד ליעד האישי שלהם. הפן שלי זה להכניס סוג של ק'וצינג פנימה, ובאמת לעבוד עם אנשים משלב ה 0 ולבנות יסודות חזקים כדי לאפשר אחר כך להתרחב לכל השאר. אנשים מחו"ל: Anik Singal - קניתי מוצר שלו, הייתי אומר אבל לשים לב מה הוא עושה יותר ממה שהוא מלמד. יודע לעשות שיווק ומכירה בטירוף. John Johnes - מיקור חוץ. גם קניתי מוצר ואני מרוצה. Harlan Kilstein - קופי רייטינג. Eli - Bluehatseo - על אוטומציה לקידום ואמפריית אתרים אוטומטית, מתאים לאנשים טכניים בעיקר. ....