לא מלתי את בני

sindra

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo55.gif לא מלתי את בני

שלום, אני מבקש לכתוב בפורום כאורח, ברשותכם. לא מלתי את בני. אחת ההפחדות השכיחות שהטיחו בי היא: "ומה יהיה בצבא במקלחת?" רציתי לשאול אם יש כאן הורים לילדים לא נימולים? ואם כן מה באמת קורה במקלחת בצבא לחייל לא נימול? בהזדמנות זו, אני רוצה להזמין אתכם לאתר קטן שהקמתי בנושא ברית מילה, המיועד להורים מתלבטים. ריכזתי בו מידע על הטקס מכמה היבטים: הרפואי, החברתי, הדתי, הלאומי. תודה, שיהיה סוף שבוע נעים לכולם ארז

oshiko

New member
מצטער על התגובה הפוגעת שהיתה כאן

ארז שלום, אני מצטער על התגובה הפוגעת והטפשית שנכחה כאן לזמן מה. אני לא נוכח בפורום בשבת, ולכן גיליתי את זה רק עכשיו. מחקתי והגבלתי את כניסתו של המשתמש לפורום. הבעיה מעניינת. ראיתי שאלות דומות לזו שנשאלו בפורום מתגייסים לגבי מבוכה במקלחת, של בנים או בנות; סיבות למבוכה כמובן לא חסרות. אפשר לאמר באופן כללי שהחשש גדול ממה שקורה במציאות. אם מדובר בחייל קרבי, בסופו של יום מפרך כולם מגיעים מלוכלכים ועייפים למקלחת, ובדרך כלל אין מספיק זמן לשים לב או להביך מישהו. אם לא - אז בדרך כלל יש יותר זמן כדי לבחור את המקלחת בזמן המתאים. בכל אופן, מעניין אם יש אחרים עם בעיות מקלחת דומות, ואיך הם מתמודדים עם זה.

The Blue Fairy

New member
../images/Emo45.gif

לכל אחד יש את הבעיה שלו, בין אם זה גודל או אי סימטריה או אי ברית מילה (דבר שאני לא רואה כבעיה דרך אגב). הכי חשוב זה שהילד יבין שאין לו במה להתבייש ושיקרין שהוא שלם עם ההחלטה הזו. מה גם שאני חושבת שלא תהיה לו בעיה.

קארמה3

New member
פתרון מומלץ

ניתן להחביא את העורלה מתחת לשערות בזמן המקלחת הצבאית

מתנצלת מראש אם התגובה לא במקום...

ואם היא פוגעת בעיני מישהו- אבקש למחוק אותה מיידית ושוב, מתנצלת מראש. אני חברה לחייל קרבי שהתקלח לא מעט במקלחות משותפות... חברי ראה (בין הפעמים הראשונות) במקלחות בצבא גבר שלא נימול. הוא סיפר לי כשעלה הנושא והביע תחושה של דחייה, סלידה ומחשבות בכיוון ה"זה לא אסתטי". אנשים לא תמיד מתנהגים בבגרות, אפילו כשמדים עוטפים את גופם ומצמידים להם נשק. אני מניחה שתסכים איתי שיווצר מצב לא נעים ולא נוח לבנך אם חבריו למחלקה יחושו סלידה מהקרבה אליו וימנעו מכך. נכון, ישנם האנשים הבוגרים ש"לא יכנסו לו לתחתונים" אבל תמיד יהיו שם הפחות בוגרים( או שאולי זו לא המילה הנכונה וההגדרה הנכונה לקבלת אדם שלא נימול היא "ראש פתוח"). אני לא יודעת בן כמה בנך אבל אני מקווה שתתן לו את האופציה להחליט, כי אחרי הכל- הוא זה שיקבל את התגובות (גם אם לא מילוליות). שיהיה לך שבוע מעולה, שיר.

sindra

New member
תודה רבה על התגובות הענייניות ../images/Emo140.gif

זה בהחלט מכניס לפרופורציות.

למעלה