שבוע טוב לכולם!
א-ו-ף

DeathK

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo59.gif שבוע טוב לכולם! ../images/Emo13.gif א-ו-ף

דברו על מה שבאלכם כרגיל

DeathK

New member
../images/Emo59.gifמי פה רואה את המונדיאל?

אני חייב לציין ששמינית הגמר מפתיעה אותי ממש לטובה.. 3 משחקים עד עכשיו וכל משחק יותר טוב מהשני אלללה גרמניה!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאני לא רואה אבל...

אתמול בהחרכה הושבתי. ~כי השמנים רצו לראות.~ וראיתי פה ושם. כמה החלקותתתתתת!! איזה כאב. T^T וחבר שלהם עשה משהו חח, נכון אתמול יצא תקו? נראלי. אניוואי. חבר שלהם שם כסף על שאנגליה(נכון?) תנצח והוא שם כסף שגם הקבוצה השניה תנצח והופה בסוף תקו.
נראלי, או שלא הבנתי נכון אבל משהו בסגנון הזה.XD תגיד אתה יודע מה עובר על תפוז? למה אין עפרדה ממה שכותבים לחתימה? זה מחרפן. 0: וגם הדבר הכחול המעפן הזה.XD

DeathK

New member
../images/Emo59.gif אנגליה הפסידה היום 4-1 לגרמניה

אתמול היו 2 משחקים שמינית גמר ככה שתמיד יש מנצחת אחת.. אחת חייבת לעלות.. קיצר היילי חבל

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח לא יודעת, אתמול היה משחק..

שהיה משהו כזה.
ונאא, לא אשמתי שזה לא מעניין אותי. אף פעם לא הייתה לי גם קבוצה. אז כן בעבר שיחקתי עם אבא, אחיי ודודי כדורגל לכיף.XD אבל לצפות? זה אף פעם לא כל כך עיניין אותי. לא יודעת, אולי כי לא ידעתי מי זה מי ולאן מפקיעים.
אבל אתמול ראיתי ואמרו לי מה ומו פחות או יותר אז זה היה סבב. תכלס אין לי בעיה לצפות, אבל יש לי דברים יותר טובים לעשות.XD

whitiger

New member
אני לא רואה אבל

חהחה אף אחד פה לא רואה:p אבל.. ברכבת שאל אותי איזה חייל איך מגיעים לתחנה בלהבלה ובדיוק היתה רכבת והוא-יש! הגעתי בזמן, אני לא רוצה להפסיד את המשחק. יש היום גרמניה אנגליה. ואחכ היו גם דווחים ברכבת. המונדיאל הזה..

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif

כולם מתחילים עם המשפט, "אני לא רואה אבל."

DeathK

New member
../images/Emo59.gif ככה זה חייבים להגיע למשחקים

היה משחק מטורף

Liz hashavuz

New member
מה אני היחיד שרואה?

אתמול התאכזבתי שארה"ב נפלה. והיום שמחתי שגרמניה דפקה ת`אנגלים (האמת שאת המשחק הזה לא ראיתי היה אזכרה לסבתא שלי.) עוד שניה מתחיל ארגנטינה, הולך להיות חם!!!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif יאיי, וואי כמה זמן לא קראו לי ככה.

חחח, הכול בסדר ואיתך? :)

DeathK

New member
../images/Emo59.gif מעולה - היום מונדיאל חובה ../images/Emo13.gif

יאללה מתארגנים ורואים משחקים

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחחח תהנה! :)

ממה שהבנתי מחר צריך להיות משחק יותר מעניין מהיום.XD

DeathK

New member
מי מכיר את אחד הסרטונים המפורסמים ביוטיוב