שנה''ל תשס''ה הסתיימה!

NoWords

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo63.gif שנה''ל תשס''ה הסתיימה!

זהו. היום ה20.6.2005. סיימנו את הלימודים השנה...
איך התעודה? מרוצים / "בסדר" / מאוכזבים? בא לכם לפרט ציונים וזה?
מה עשו אצלכם בכיתה לכבוד הסופשנה? משו מיוחד או סתם חלוקת תעודות מעפנה והבייתה? מה התוכניות לחופש?
שתפו אותנו!
אני בכל אופן, מאחלת לכולכם/ן חופשה כיפית ומדהימה. ומקווה שתנצלו את החופש לדברים יעילים. בעצם, גם דברים לא יעלים זה בסדר...

טוב.

היה חרא. סאקס, ובספר המחזור רשמו עליי משהו מזוויע. אלו החויות שלי ליום הזה.

NoWords

New member
פרטי נמקי והסבירי!

מה כתבו? למה סאקס? ואיך התעודה??

אז ככה,

התעודה- הרוב שמונים ו- אבל במתמטיקה ירדתי דרסטית. ומאוד דרסטית, בעוד כמה מקצועות ירדתי בכמה נקודות, אבל במדעים עליתי בעשר נקודות [מ- 85, עד ל 95]. ובגלל שאני שקטה, לא מדברת וביישנית, הם רשמו עליי "מוצאים את נמו" בספר מחזור.

NoWords

New member
ולא שאלו אותך

לפני שפירסמו את זה, אם את מאשרת? כי אצלינו רק ככה זה הלך. כל אחד היה צריך לאשר את הטקסט שכתבו עליו.
אניווי, אל תתבאסי. כל הכבוד ששיפרת בביולוגיה. ובמתמ' תמיד אפשר לשפר שוב ושוב:)

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifלא את לא..אולי עכשיו זה יזכר

לך..אבל במשך החיים יקרו לך דברים אחרים שתזכרי אותם,ואני מקווה שלטובה

מוצאים את נמו מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif

סורי לא ראיתי את הסרט
ואני בדיוק כמוך... גם לי רשמו דברים הזויים

אמממ

אני דיי מרוצהה..
איזה כיייףף חופששששששששששששש למרות שעוד יש לי בגרות אחת בהיסטוריה אבל לא נוראאא..איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף ושתיהיה לכולכם חופשה מדהימה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifהחופש הגדול האחרון שלי?!../images/Emo12.gif

או וול קיבלתי תעודה של מחצית ב': אנגלית-5 יח"ל-85 הבעה-85 הסטוריה-65[היי השתפרתי ב5 נקודות ממחצית קודמת] חינוך גופני [עיוני]-80 ערבית-80 תנ"ך-85 אבל בסוף מה שחשוב זה הציוני הגשה,אז קבלו אותם: היסטוריה-לא ידוע עדיין תנ"ך-92 ערבית-85 ו100 בבגרות בע"פ:$ הבעה-92 אנגלית-85 לשני השאלונים [למרות שהיא אמרה שהיא תעלה לי,אבל שיהיה היא זונה] ומסיבות סוף שנה עוד לא התחילו אצלנו..המסיבת סיום בעוד שבועיים..וגם הנשף[
]..ואמ זהו

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifתודה!:$:$

ואמ כן
מסתבר..צריך לקנות שמלה
זה עוד שבועיים:|

למעלה