Happy New Year

just adiki

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo65.gifHappy New Year../images/Emo65.gif../images/Emo32.gif

מתכננים לחגוג את השנה החדשה באופן מיוחד? סתם יוצאים? או שמעדיפים להשאר בבית? מה אתם מתחננים לשנה החדשה? כל מה שלא קשור בג'ניפר שרשרו לכאן
אחרון לשנת 2007
.

NITSAN6

New member
חוליו חזר!!../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

הם מצאו אותו ברמאללה והמשטרה הפלסטינאית עצרה את הגנבים ויצרה קשר עם המשטרה שלנו ואבא שלי בא לקחת אותו בחזרה!!איזה כיף

NITSAN6

New member
אההנכון שכחתי להזכיר שככה קוראים לו../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

linoy7

New member
וואי../images/Emo178.gif, איזה יופי!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
התנחלות אצל חברה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

הכנו סופלה שוקולד
יצא טעים

just adiki

New member
סולפה שוקולד../images/Emo99.gif

אני נשארתי בבית, לא היה משהו מעניין במיוחד לעשות. שכבתי לי במיטה ואז שמעתי זיקוקים ואז ראיתי שחצות אז נתתי נשיקה לכלבה
ואז שלחתי לחברה שלי נשיקת חצות ידידותית בSMS

linoy7

New member
חחחח נו, גם דרך לחגוג../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

RayoDeLuz

New member
HAPPY NEW YEAR!

אצלי היה נוראי.. אז ככה, היום התחיל בזה שהתקשרתי לחברה הכי טובה לשעבר וקבעתי איתה ללכת לקניון. אחכ התקשרתי לחברה אחרת וכל מה שהיה לה להגיד זה עד כמה שהיא מאחור במחשבים...:-\ בשש בערב ככה מישהי שאני מכירה אבל לא הייתי איתה בקשר מעל שנתיים פנתה אליי במסן... כבר עלו חשדות... קיצר שאלה מה אני עושה בערב ואמרתי ששומדבר מיוחד... קיצר שעל אותי אם אני רוצה ללכת איתה ועם FRIENDS(בכוונה זה באנגלית כי תכף תבינו למה).. אמרתי לה שאני צריכה לברר עם ההורים שלי וכד'.. קיצר ההורים הרשו אז אמרתי לה שכן.. היא אמרה שהיא תתקשר ותגיד לי מתי נפגש.. עכשיו ציפיתי שנפגש עם עוד שתי בנות מקסימום... אבל טעיתי... אבא שלי הסיע אותי אליה (היא גרה בעיר השכנה) ושמה פגשתי אותה ו... התברר שהFRIENDS זה שני בנים... אחד בן 19 והשני אין לי מושג... קיצר הלכנו לבית של אחד הבנים והיינו במרתף... באיזשהו שלב הם התחילו לשתות.. עכשיו לא מדובר על כוס אחת או שתיים.. אלא על 7-8 כוסות של קונייאק, וודקה או יין... ואני אחד מהאנשים שהכי נגד אלכוהול... (אבל זה כבר סיפור אחר...) הציעו לי אמרתי שלא.. אחרי כמה זמן הם היו שיכורים והתחילו לדבר על סמים ואלכוהול ועל אנשים שאני לא מכירה.. הרגשתי כאילו שאני לא שייכת... בנוסף להכל, חברה שלי שהייתה אמורה לבוא אליי היום התקשרה ואמרה שהיא הולכת לישון אצל חברה שלה אז לא מתאים לא לקום ב10 בבוקר כי החברה גרה רחוק... היא רצתה להיפגש ביום אחר אבל אני לא ממש יכולה כי אני עמוסה... טניס, פגישה עם חברה אחרת, שיעור פסנתר, ועבודה... ממש אין לי זמן... אם הייתה מודיעה לי יותר מוקדם, הייתי יכולה להיפגש איתה ביום אחר... קיצר, ניצלתי את ההזדמנות שהיא התקשרה כדי לטלפן לאבא שלי שיבוא לקחת אותי.... הרגשתי כ"כ מלוכלכת אחרי 3 שעות בחדר עם אנשים ששתו אלכוהול.. ועוד אנשים שאני מעולם לא פגשתי לפני... ודבר אחרון לפני שאסיים, הניסיון הזה גרם לי להבין שתמיד לסמוך על תחושת הבטן שלי.. היא תמיד נכונה.. כי באמת היה לי תחושה שזה לא סתם... אה וכן אותה אחת גם סיפרה שהיא ביוסקסואל ושבגיל 14 היא הייתה אלכוהוליסטית... עוד סיבה שאני צריכה להתרחק.. ושההורים שלה נפרדו שבוע שעבר...:-\ מקווה שלכם היה יום יותר טוב משלי!

l i r a z 5

New member
../images/Emo32.gif

אוהבים את זאק אפרון ? אוהבים את ונסה הדג'נס ? אם התשובה לשתי השאלות הבאות היא כן אז אני לא מבינה מה אתם עושים כן ולא בקומונה של
זאנסה
הקומונה היא קומונה חדשה שהפתחה לזוג המדהים
בקומונה :
תמונות
עידכונים
משחקים
ועוד אנחנו רק מחכים שתבואו
אוהבות המנהלות
קישור לקומונה : http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=28209

just adiki

New member
היה לי היום מבחן באנגלית...

המבחן הראשון שלי השנה!! היה מוזר... סתומרת המבחן עצמו הלך בסדר [האנסיון היה של F וזה היה על ציור בגיר... ולכתוב מכתב רשמי-תלונה לחברת היצוא על צעצוע, בגד או דבר אחר שרכשתי.] מוזר היה לעשות את זה בלי המורה שלי בשנתיים האחרונות
. אופי
אני מתגעגעת אליה, אני רגילה שהיא תמיד שם במבחנים... אני מתה על המורה החדשה שלנו אבל היא כ"כ היתה חסרה לי במבחן. המורה הקודמת תמיד הרגיעה אותי [יש לי מן קטע כזה להכנס לפאניקה לפני מבחנים באנגלית
] וזה סתם היה איכסי כזה... נראה לי שאני אתקשר אליה היום

MoRaN SaShA

New member
היה לנו משהו כזה בבגרות!.. או במגן!..

לכתוב תלונה!. כן כן.. אני חושבת שרשמתי על בגד
חחחח ויש מצב שזה היה באמת בF. יכול להיות שנתנו לכם את המגן/בגרות שהיה/הייתה לנו שנה שעברה

just adiki

New member
יכול מאוד להיות../images/Emo45.gif

נתנו לנו בגרות כלשהי אבל לא ראיתי מאיזה שנה, הייתי עסוקה מידי בלהיות בפאניקה

למעלה