../images/Emo32.gif../images/Emo66.gif

אנשים
איזה כיף לי
מצאתי עבודה
ועכשיו חזרתי ממחבן של איזה מקום שיעזרו באיזה ממיון של משהו אז זה היה כ"כ קל, שאלות ברמה של כיתה ד'. "בכיתה יש 7 שורות של כיסאות, בכל שורה 5 כיסאות, כמה מקומות ישישבה בכיתה
"
ועכשיו קפצתי הביתה לאכול ואני רץ לעבודה. על מחשב, איזה חלום!

Just Adi

New member
יאי מזל טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif תחדש ../images/Emo24.gif

תודה. ככה כשיש אבא טוב...../images/Emo66.gif

שיכול לסדר לך עבודה בחברה שבה הוא עובד. ואתם לא מאמינים מה העבודה, אני בסה"כ צריך להכין תמונות ולהכניס מידע לאתר שלהם באינטרנט (שאת חלקו הגדול אני בניתי...)

תודה לכולם שוב ו../images/Emo66.gif

איזה יום עבודה ארוך וכיפי היה לי היום. אני מת על המנהל של המפעל, הוא כזה גבר. ורב האנשים שם נורא נחמדים למרות שיש כמה ששונאים אותי כי לי יש ג'וב יותר טוב משלהם...

Just Adi

New member
אאוץ'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

היום ישבתי עם חברה בגינה ופתאום אני קולטת על היד שלי חרק כלשהו, חשבתי זה פרפר אז ניערתי את היד והוא לא זז... אז העפתי אותו עם היד ואז קלטתי שזה היה דבורה והעוקץ שלה תקוע בתוכי
ואני אף פעם לא נעקצתי
ואז נורא פחדתי אבל הוצאתי את העוקץ וכואב לי כל כך
והמקום התנפח ואוףףףף
רע לי
תאחלו לי החלמה מהירה
פיכסה

עדי תמיד יש פעם ראשונה..../images/Emo110.gif

בכל מקרה, החלמה מהירה
kill all the bees (אם רושמים ככה חוח) מואה

fushi e

New member
חחחח מצטערת שאני צוחקת../images/Emo95.gif

אבל זה מצחיק חחחחח:) גם אותי אף פעם דבורה לא עקצה... בלי עין הרע

Nulit

New member
בבאאסההה..../images/Emo60.gif

אבל כמו שהכחממייישן מעליי אמרו>לכל דבר יש פעם ראשונה, וגם לדבורות
לא נורא יעבור. חחח בכיתה ג', עקצה אוית דבורה בעורף..
תחלימי מהר!
לאב יה

טוב אז פורום יקר...../images/Emo66.gif

פורום חביב, השתן בור ולא סביב...
לא מצחיק. לא משנה, עזבו, רגע של טימטום... אז בקיצור, אני הולך לעבודה וחשבע וחוזר בשמונה (כן 13 שעות) אז אין לי כ"כ אפשרות להיות פעיל הרבה בפורום. אני הבטחתי לחן שכשהוא לא יהיה פה אני אעשה כל מאמץ לעשות את הפורום הזה פעיל וכשהוא יחזור, ביום ראשון יחכו לו איזה 7 עמודים לקרוא. אז תהיו חמודים ותעזרו לי לקיים את ההבטחה שלי ונמרר לו את החיים בכאבי עניים. בבקשה
*פרצוף מתחנן* יאללה בוא נפעיל את הפורום הזה ככה שהוא לא היה מעולם. לא שהוא לא פעיל אבל צתמיד יש מקום לשיפור...
בקיצור, את פורום של חכמים
והבנתם למה התכוונתי אז פשוט תעשו את זה. דבר ראשון שאני עושה כשאני בא הבייתה זה רץ למחשב אפילו שכל היום אני על המחשב ויש לי שם אינטרנט ואני קורא ממש מעט כשיש לי זמן אבל אין לי זמן להגיב. אני אנסה לפנות קצת יותר מקום. טוב, מה אני מזבל תשכל יותר מדיי...

תיקונים...../images/Emo66.gif

אני הולך לעבודה וחשבע וחוזר בשמונה = לכתוב בפה מלא
וזה אומר שאני הולך לעבודה בשבע וחוזר בשמונה יאללה בוא נפעיל את הפורום הזה ככה שהוא לא היה מעולם... ככה = כמו

l i f a g i r l

New member
שיהיה בהצלחה....../images/Emo18.gif

איזה כיף לך....גם אני רוצה לעבוד והלרוויח כסף...אולי זה מה שייקרה:) הלוואיייייייייייייייייי

fushi e

New member
סיפור עם מסר חשוב!!!../images/Emo95.gif

פעם היה חוצב סלעים עבד כל היום שבר סלעים בשמש מלוכלך...יום אחד עבר קיסר ביער כול העם השתחווה לו נתן כבוד לבש בגדים לבנים ונקיים......החוצב סלעים אמר כמה כח יש לקיסר הזה שכולם משרתים אותו הלוואי והייתי כמוהו והמשאלה התגשמה הוא הפך לקיסר טייל לו ברחובות כולם השתחוו אבל משהו אחד תמיד הכניס אותו הביתה השמש שהוא לא סבל כל היום חיממה אותו האיש אמר כמה כח יש לשמש הזאת הלוואי והייתי כמוה ונהפך לשמש העביר קרינה חמים את העולם והאיר אותו אבל אז בא ענן חלף על פניי השמש והסתיר אותה האיש אמר כמה כח יש לענן הזה שמסתיר אותי מהעולם הלוואי והייתי כמוהו והפך לענן הוריד גשם הסתובב לו עד שבאה הרוח והעיפה אותו ופיזרה אותו האיש אמר כמה כח יש לרוח הזאת הלוואי והייתי כמוה ונהפך לרוח נסע לו ושרק בין החלונות עף בקלילות עד שמשהו גדול עצר אותו מלנשוב הר....סלע ענק האיש אמר כמה כח יש לסלע הזה שעוצר אותי מלנשוב הלוואי והייתי כמוהו והפך לסלע עמד לו ככה כל היום עד שבא חוצב סלעים ושבר את הסלע האיש אמר כמה כח יש לחוצב סלעים הזה הלוואי והייתי כמוהו.......

Just Adi

New member
נראה לי שהבנתי את המסר ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שלאדם הכי פשוט יש כוח מעל הכל או משו כזה
אני קצת טיפשה
הכל בגלל ורדה

fushi e

New member
../images/Emo9.gifלא ממש

בעצם כל אחד יכול להבין מזה את המסר ש..שהוא הבין מזה חח:) המסר שאני קיבלתי זה שצריך להישאר מי שאתה,להיות אתה,ולא לנסות כל הזמן להשתנות ולהיות בעל הרבה כוח וחשיבות בשביל להרשים אחרים...

למעלה