../images/Emo32.gif../images/Emo66.gif

א-נ-ש-י-ם! מה המצב
אצלי ממש סבבה. צילמתי כמעט 100 תמנוות ומה שאני עושה עכשיו זה להעלות אותם לרשת אז אם משעמם לכם או משו אז אתם יכולים להיכנס לפה ולראות... וכאן אתם יכולים לראות את העבודה שעשיתי בקיץ. מה שסיפרתי לכם... יש משהו מיוחד? תעדכנו אותי...

העבודה שעבדתי בה בחופש.../images/Emo66.gif

אני סרקתי, תיקנתי, צילמתי, ערכתי וכל השאר לאתר שנתתי אליו את הלינק.

חיננית

New member
../images/Emo32.gifתחרות הטריויה הערב מ930 ../images/Emo41.gif

משחק חדש בא לתפוז תנאי המשחק ----------------- א.המשחק הוא משחק טריויה לכל דבר הידע הנדרש ידע כללי בתחומים מגוונים.-המשחק ייערך מ930 בערב הערב למשל , ב.ינתנו 5 שאלות טריויה בהודעה אחת בדף הפורום בנושאים מגוונים מאד . ג. הראשון הפותר נכונה את 5 השאלות , יקבל כוכבית (זה שפתר 4 לא יקבל.) ד. הפתרון שלכם יישלח בהודעה אחת ויחידה ,בלי מקצי תיקונים ,לדף הפורום . המשחק יערך כ3 פעמים בשבוע- הודעה תבוא על כל שלב שלו באותו היום.. ה.מי שיאגור 5 כוכביות בשלבים השונים יקבל פרס תפוזי . ו.המשחק בפורום טריויה והגיון מס 191 בתפוזיה שלנו. בואו בהמוניכם והביאו גם את חבריכם !!! הפרסום כאן באישורו של מנהל הפורום לפי רשימת אישורי הפרסום בתפוז

../images/Emo32.gif עוף טוב! ../images/Emo110.gif

יאאאאא הווווווו (נהימה מוזרה של קאובוי) ההורים נסעו! שלושה פאקינג ימים לבד!! אוקיי לא ממש לבד, התנחלויות וכאלה, אבל נסעו!!!!
יאאאאא!!! אני שמח!
היום ישנים פה אנשים, גם מחר, ויאי כיפלי! תשמחו בשמחתי

DrKasperrrr

New member
אמא רעה:~{{{

היא תמיד מרשה לי, כל מה שאני רוצה ופתאום עכשיו, לא. פשוט לא. אני עצוב:< זה סךהכל לישוןן אצל מישו שגר שתי מטר מהבצפר שלי זה דווקא יותר טוב מה עובר עליהההה:| "לא יושנים בלילה לפני בצפר מחוץ לבית" גרר.

../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

כן השעה 11 וחצי ואני עם ידיד וחברה הכי פנאן בארץ

lifa girl

New member
ואייי איזה כיף זה!!!!../images/Emo18.gif

באמת הכי פאנן בארץ!!!! תהנו אנשים!!!!!

למעלה