../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif

מצטערת על פתיחת ההודעה בננות, אבל אני חייבת לפרוק את כל הצער שבתוכי. אני שונאת את האנשים במדינה הזאת! שונאת! אני רוצה לעוף מכאן! בריטניה..! אני רוצה לבריטניה..! למה העולם הוא כזה מקום מגעיל??? למה האנשים הטובים הם אלו שסובלים הכי הרבה??? למה??למה הכול חרא?? אני רוצה למות! אני שונאת את החיים האלה!! נמאס לי מהכול!!!!!

תודה חמוטה.

סוף סוף מישהו מתייחס. נמ, תמיד אהבתי את אנגליה. מדינה מושלמת
המדינה הכיי שווה לטעמי! מדינת החלומות שלי! כל הכוסונים שלי שם: בלו,באסטד, ועכשיו גם בראד! אז בראדי זה רק בונוס! אני חולה על בריטניה..!

ה אורחת

New member
מה קרה לך?!

מה קרה?! שאת כזאת מבואסת ?!O_O והמלצה קטנה, לפני שאת עונה, אל תמהרי לעבור. למרות שיש לנו הרבה עיות לארץ כזאת קטנה זה הבית שלנו שיכול להיות מקום יפה יותר מכל המקומות האלה! קצת פטריוטיות באמת........ אה ואם כבר עוברים אין שום דבר מיוחד בבירטניה חחח... אבל עכשיו ברצינות מה קרה?

נמ,אני מעדיפה לא להיכנס ממש לפרטים

אבל כמו שכתבתי, האנשים כאן חרא. זו הסיבה העיקרית שאני ככה. תאמיני לי, גם לי ממש לא כיף לחשוב ככה על הארץ, אבל זו האמת. נהגתי פעם ממש לאהוב את הארץ, ואני עדיין אוהבת, אבל האנשים פה חרא - מה שהופך את המדינה לחרא. אם היית חווה את מה שאני הייתי צריכה לעבור, אני מבטיחה לך שגם לך הייתה דעה שונה לגמרי על הארץ המגעילה הזאת. רוב האנשים פה ממש חרא. פשוט חרא. הרוב כאן אנשים מרושעים,מגעילים וחסרי לב. וחוויתי את זה על בשרי. בריטניה זו המדינה שלי
תודה על הדאגה, מאמי!

תיראי...יש גם בא"י אנשים טובים

לא כולם חרא..אבל יש הרבה כאלו ואת צודקת..גם אני רציתי והרגשתי מלא פעמים שבא לי לעוף מפה..ולעבור ארץ..אבל אין מה לעשות זו הארץ שלי כרגע..ואולי באמת שתיהיה יותר גדולה ותיהיה לך הזדמנות תגשימי את חלומך ותטוסי לבריטניה ,אבל את תיראי שאת תתגעגעי לפה כי זו עדיין עם כל החרא שיש פה -זו הארץ שלך! אבל אני יכולה להבין אותך :)

ה אורחת

New member
די חבל לי שאת מרגישה ככה..../images/Emo4.gif

שאת סתם בדכאון ועצבנית על המדינה הזאת........ אני יכולה לומר לךונאי לא יודעת אם זה יעודד אתך או לא, שבכל מקום בעולם יש חארות דוחים מגעילים אבל בכ מקום יש גם אנשים נחמדים, ואני אומרת אל תלכו רחוק מדי כדי לחפש את הטוב שהוא כל כך קרוב, את לא רוצה לומר לנו מה קרה שזו בחיר שלך, למרות שאני אשמח לשמוע אבל אני לא בטוחה שלברוח לבירטניה זה הפתרון. עם כמה שאת טוענת שהמדינה הזאת מסריחה יש בה גם דברים טובים שמוצאים רק כאן, שזה אנשים טובים וחברותיים ואין מה לעשות זה נכון למרות שזו הכללה, אבל לשנוא את כולם זו גם הכללה..... מקווה שעזרתי....... אני מוכנה להמשיך לנסות

angel of love5

New member
היי אני חדשהה../images/Emo24.gif

אני חולה על בראד פיט הוא כזהה מושלםם במיוחד בטרויה
אךך כוסוןןןן ואני גם מתההה לעבור מהארץ המסריחה הזאת כוללםם ברברים מגעיליםםם בא לך לקחת אותי איתך במזוודה<? חח

חיחיחי ברוכה הבאה נשמה../images/Emo9.gif

תהני מאוד מאוד כאן! זה פורום מאוד מאוד כיפי! ההנאה מובטחת! חיחי ובסבבה אני אקח אותך במזוודה כשאני אעוף מכאן..אני וחברה הכי טובה שלי כבר קבענו שבגיל 18 - 20 כשנחסוך מספיק כסף, אנחנו עפות לבריטניה
אבל כאילו עפות ממש ממש בטיל! ואין לי בעיה לארוז אותך באחת המזוודות
ואולי אני אתגעגע קצת למקום עצמו, כאילו לירושלים ולכל המקומות היפים..אבל לאנשים המסריחים כאן אני ממש לא אתגעגע. פשוט ברברים,גועליים, חראות,זבלות, חסרי לב ורגשות!

ה אורחת

New member
ברווווווכה הבאה!!!!!!!!

הייייייייייייי אני האורחת!!!!!! מקווה שתעשי חיים בפורומינו
אני לעומתכן ממש אוהת את הארץ וממש לא ממהרת "לעוף" מכאן אבל הבטחתי לחברה שלי שחולה על אורלנדו בלום שהשנה, בסוף י"ב ניסע לבריטניה...... למרות שהייתי 100 פעם (מצטערת על הסנוביות זו לא הכוונה
) וגם היא היא רוצה בגללו, אבל חפיף כי זה טיול סוף בי"ס אז מה אכפת לי אן זה

מיצי007

New member
תקשיבי לי

אמנם דברים נראים קשים,ותאמיני לי שאני חווה הרבה יותר על בשרי כמה שאנשים פה יכולים להיות רעים... הרבה יותר... זה פשוט נראה לך ככה כי נחת עלייך מצב רוח של באסה,את חושבת שבמקום אחר יהיה לך יותר טוב? את טועה,לכל מקום שתגיעי יהיו את החסרונות שלו. לשאלתך,האנשים הטובים סובלים הכי הרבה כי ככה זה...רעים יותר חסינים ומחושלים והאנשים הטובים פשוט טובים מידי...
אין לי מה לעודד אותך כל כך הרבה חוץ מלהגיד לך שההרגשה הזאת תחלוף-תאמיני לי,בריטניה היא לא המקום הכי טוב שיש. גם אני מרגישה ככה לפעמים ועוברים עלי דברים הרבה יותר קשים. יהיה טוב בובה,יהיה טוב

שחרצי

New member
בכל מקום שתהיי

יהיו את הקשיים ויהיו את הדברים הטובים פשוט צריך ללמוד על מה להסתכל... כאן זו הארץ שלך... את לעולם לא תרגישי שייכת לשום מקום אחר באותה מידת שייכות לכאן... יהיה טוב! אני בטוחה! תחייכי

למעלה