• פותח הנושא y o o
  • פורסם בתאריך

y o o

New member
../images/Emo7.gifצריכה עזרה..!

שלום לכולם.... ואני ישמח עם (אולי) תוכלו לעזור לי!!? רכבתי במשך תקופה בחווה אחת ואז החלטתי לעבור חווה...עם עוד כמה ילדים.שהיו בחווה!. ואני לא יודעת עם לחזור או לא.... אני לא בטוחה שהבנתם אותי אבל עם כן אז תחזירו תשובה.. ורגע אני יסביר שניה עוד משהו כי אני רוצה אולי לחזור לחווה שהייתי בא אבל אני לא בטוחה...היה יותר כיף..(מבחינת זה שאתה לא על הסוס..) ועכשיו בחווה הזאתי קצת משעמם..( אתה דיי לבד ..!) אבל המדריכים מש נחמדים.. עכשיו אתם יכולים לעזור לי????.... מה אתם הייתם בוחרים... נ.ב גם בחווה שרכבתי יש מדריכים טובים.... נווו בבקשה תעזרו לי.. כי אני כבר ממש בדיכאון!! בבקשה...

Sweet SuGaR

New member
פפ אוקיי

אם הרכיבה בשבילך היא תחביב תיהיי במקום עם כל החברים ושהמדריכים סבבה והכל. אם את רוצה להתקדם ביותר קטע מקצועי אז תבחרי בחווה שתקדם אותך יותר... לא משנה כמה משעמם, אם זה בקטע הזה את תעברי את זה ויהיה לך הכי כיף בעולם. איזה חוות אלה?

y o o

New member
בשבילי..

הרכיבה בשבילי היא רק תחביב ואני לא מנסה להגיע לרמה גבוה.. פעם הייתי ממש נהנת לבוא לחווה כי תמיד היה כיף! עכשיו אני כמעט לא הולכת לחווה כי אתה דיי לבד... ואם אני יחזור לחווה שהיה לי כיף בה אני מפחדת שאולי יעלבו!!

Sweet SuGaR

New member
אז תלכי לאיפה שכיף לך

אנשים גם יסתדרו בלעדייך בחווה שאת נמצאת בה
לא בקטע של להעליב תיהיי איפה שטוב לך.....

Shai Felton

New member
טוב../images/Emo63.gif

אם את רוכבת בעיקר בשביל התחביב ופחות בשביל ההתקדמות אז תלכי לאיפה שכייף לך יותר - הרי זה תחביב זה אמור להיות כייף ונחמד, אז איפה שאת יותר נהנת - לשם תלכי, לא בקטע של להעליב - תלוי איפה יותר טוב לך.

בובה100

New member
אם זה רק בשביל תחביב אז....

תלכי לחווה שיותץר כייף לה שם.. ולחווה ושיש את כל החברים שלך...

y o o

New member
../images/Emo98.gif

טוב, נראה לי שהחלטתי ללכת לחווה הקודמת...!!! היה שם הרבה יותר כיף! תודה לכולם על העזרה!!!!!!!!!!!! אני מקווה שלא יעלבו!!...

שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי

יא קרועה נפשית! חחח למה לא נכנסת בשם משתמש שלך! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שמחה עם ההחלטה שלך בהצלחה ואני בטוחה שתהני נשיקות!.........

JustAlona

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif

מי אמר עמוד ראשי ולא קיבל

טוי בוי

New member
היי מישהו יודע אם רונה כבר פרשה?

דרך אגב מצאתי בפט נט מין כזה אפשרות להיכנס לכל התמונות שהם צילמו בתחרויות שונות ולא רק לאלו שסמו ויש שם מלא תמונות ומאצתי תמונה אחת של סתיו...----> אם זו היא?

טוי בוי

New member
נכנסתי לסיקור תחרויות...

לתחרות השניה {מרוץ לסוסים ערביים בפרדס חנה} ומתחת להזברים בדף לפני התמונות היתה כתובת כחולה כזו ונכנסתי אליה...

TauraMan

New member
חחחח כן זאת סתיו!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

ומצאתי עוד 3 תמונות שלי מאליפות הצפון(אור!! יש שם גם עוד 2 שלך!! על המכשול הראשון ועל ה4!! )

TauraMan

New member
פחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אור ודנה(אגמון) חחחחחחחחח תמונה קורעת לדעתי....

למעלה