../images/Emo32.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין שרשור
בעמוד , אז יאללה - לשרשר

אני לא בבצפר כי ... ../images/Emo3.gif ../images/Emo187.gif

מחר כמו שאמרתי עשרות פעמים יש לי הופעה תחרותית בהתעמלות גם עם אור ...
. היום יש הלוויה לסבתא שלי ואני חוזרת מאוחר , ככה שאין לי מתי ללמוד למבחן די גדול בג"ג
סווווווווו החלטתי להישאר בבית ללמוד עד כמה שאפשר .
חחח
בינתיים אני לא קולטת ת´צמי לומדת אבל לונורא

SupeR BayB

New member
עומר זה לא היה הלוויה זה היה ...

אזכרה ..... אוקי אנשים יש לי בעיה ואני צריכה עזרה.... האי סי שלי לא עולה ואין לי מודג למה..... כאילו כל פעם שאני נכנסת הוא נתקע... יש לכם מושג למה
זה קרה למישו פעם
.... אוףףףףף..

SupeR BayB

New member
ושכחתי משו....

יוווווווווו אתם לא יודעים איזה מגניב
.... אח שלי היה בלונדון והוא קנה לי את הכדור ששואלים אותו שאלות והוא עונה... כמו שהיה בחברים... אתם מכירים
זה הכי מאגניב שיכול להיות

בלעעעעע../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

הייתי היום בביאליק ולא מצאתי שום בגדים יפים בשבילי
אבל חברה שלי יצאה עם אלף שקיות ואני עם סוכרייה בפה

מדוכאים-המדריך השלם...

תקשיבו, אם אתם קצת בדיכי..כי התכוונתם לצאת, ופתאום יורד גשם...אין שום דבר מתוק בבית..משעמם...אף חברה לא יכולה לבוא...אני תקועה בבית....אז הנה עצות לכייף בבית
1) יש לכם רק קורנפלקס כזה לא טעים (עדיף האורגינלי, של קלוגס), מרגרינה, ושוקולד מריר בבית? זה לא בעיה, כי אתם מכירים "קליק קורנפלקס"? אתם יכולים להכין (זה יהיה קצת שונה...אבל גם נחמד.....אני מניחה), אז ככה: ממיסים שוקולד מריר (למי שלא נוח בגז או עם מים רותחים-במיקרו למשך 30 שניות) שמים בסיר\קערה עמידה בחום (לא חייבים- רק אם זה ממש חם) ואז לשפוך כמות שאתם רוצים (חופן-שלוש) לתוך הסיר עם השוקולד המומס, ואז מחכים דקה-שתיים ומוצאים בעזרת מסננת או כפית את הקורנפלקס מצופה שוקולד, ושמים במקרר לכמה דקות-זה מתקה ונהיה טעיםםםםם

מוטי, יש לך אישור מיוחד ממני-

לשרשר את זה לשרשור
:) נ.ב מוטי אולי תופיע בספיישל התאומות אולסן בערוץ הילדים ביום ראשון...? ותייצג ת´פורום...? תשאל אותם
נ.ב בספיישל הם בטח יגידו דברים וזה...אבל אין סרטים\תוכניות מיוחדות...:( זאת אומרת אין לפי מה שראיתי בערוצי זהב.. אבל אני משחקת במ.קום אמיתי באותו יום כי בטח יעשו את המשחק עליהם ואז... *אני חושבת ככה כי אתמול שיחקתי בזה והיה ספיישל ברוך ושרוך או משהו כזה והיו שאלות עליהם. וכמובן, שלא כ-ל-ו-ם.*

Alexis14

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo113.gif

אני חושבת שאם את רוצה להיות בקהל את יכולה לשאול גם את, למוטי לא מגיע יותר מלך או מלי. ואני גם נראה לי אנסה לשחק במ.קום ביום של הספיישל.

לא...

התכוונתי שהוא יופיע שם כמו ש..נגיד בספיישל של צ´יקיטיטאס אז יש בעל אתר או בעל פורום שמסביר על האתר\פורום\שניהם וזה... וחוץ מזה-מה את חושבת...? כבר ביקשתי
(לדבר עליהן באולפן) נ.ב היום ואתמול שיחקתי במ.קום אמיתי ואתמול הגעתי למקום 260 (?)
אבל היום הגעתי למקום 61 (?) ובמהלך המשחק אפילו הגעתי למקום 31

Alexis14

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo113.gif

איך את יכולה? גם אני יכולה איכשהו?

אממ ... ../images/Emo187.gif

אממ
נכון אמרתי לם שיש לי ולאורוש תחרות בהתעמלות
אז תקשיבו : היו 3 תחרויות לפי רמות
ברמה הראשונה הקבוצה של אור זכתה מקום 1 . ברמה השניה הקבוצה שלי זכתה מקום 1
. וברמה השלישית הקבוצה שלי זכתה מקום שלישי
... איזה יו9י