Daniel44862

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif

שרשור
חדש! ועוד כמה דברים 1 - אני שמח לחזור לפורום! 2-התאריך של העונה החדשה נופל על האירוע בר מצוה שלי :) 3. אני יודע שזה לא ממש קשור אכבל זה הפורום היחידי שאפשר לדבר על זה בו בלי שפאקצות ייתערבו- ערוץ הילדים התדרדר, נהיה יותר ויותר "חדשותי סלבי" (אם הבנתם...XD), נהיה צהוב יותר....מגעיל יותר, ילדותי יותר(ערוץ הילדים נהיה כבר ערוץ הופ בשילוב של ערוץ ביפ),אני כבר מזמן לא צופה בו כמו פ]עם, כשהיה נאיבי יותר. ואני שמח להגיד, שהאי זו התוכנית היחידה שמה שבאמת מעניינת(חוץ מבית ספר לשטויות...)!!! איזו חפירה.... אז המשך גלישה מהנה! בקרוב עונה שלוש? XD הוספתי ציור שלי>

8דושנקה8

New member
מסכימה עם חלק מהדברים-

האי זאת באמת הסדרה הכי טובה בערוץ (בית ספר לשטויות זה דבילי!) שבאמת הולך ומידרדר (זה לא הערוץ זה החברה שהולכת ומידרדרת) ומה לעשות אני כמו הרבה אחרים מושפעת מהחברה וכרגע הרבה ממה שמופיע בערוץ אלה הדברים המעניינים אותי
נכון שיש שם כמה דברים טובים וכמה דברים שלא ברור מה הם מנסים להשיג איתם אבל בסך הכל הערוץ מוכר את שהוא יודע שהצופים יקנו
אם הערוץ יהיה כמו הערוץ של כמה שנים אחורה מישהו בכלל יטרח להסתכל על המסך לפני שהוא יזפזפ לערוץ הבא?

Daniel44862

New member
בקשה|

מישהו יכול להביא לי, את הלוגלו של האי, אבל לא הלוגו של הסדרה, רק הססימן, בדו מיימד אני מתכוו ןכמו הרקע של האתר של הקשריח משפחה באי מישהו יכול להביא לי?

E l i a l o N

New member
למה להכין רקע לפורום?

עוד מעט הפורמט הישן לא יהיה קיים, וגם איתו ייעלם העמוד הראשי של הפורום.

Daniel44862

New member
+

סרטון מיוחד (הפתעה) שאגב אני אשים בו תפלייב' של שיר הפתיחה שהוא נדיר ביותר צפו לעדכונים

בדיוק ההפך...

אין ספק שערוץ הילדים מדרדר. אבל הוא לא ניהיה ילדותי יותר להפך. סדרות כמו "בנות הים" או "קירבי" תמיד הוצגו בו אך לאחרונה נאמרים בערוץ דברים רבים שלא ראוי שאחי בן התשע ישמע. ודרך הגב, אתם יכולים לקרוא לי ילדותית או מפגרת אבל אני עדיין נהנת לצפות בארתור.

porky169

New member
ארתור התוכנית היחידה שמזכירה את הימים של פעם

וגם הוגדרה בעבר כהתוכנית היחידה שבגללה שווה לראות את ערוץ הילדים.

dar dahan

Member
אני בגילי עדיין אוהב את ארתור...

ועוד סדרות (פטיטו ועוד סדרה אחת ששכחתי את שמה), וכמובן שאני רואה את הפרסום על הסדרות, אז רואים שהסדרות בערוץ הילדים הם סדרות יותר ילדותיות (כיאה לערוץ שמיועד לילדים אבל...) לדעתי פעם הסדרות בערוץ הו יותר קלילות ותמיד הייתה סדרה נורמלית לצפות בא, אפילו בשביל נערים בני 14-18...

snirf

Active member
וגם "כמעט מלאכים2"../images/Emo189.gif

תצטרף לרשימת סדרות הנוער של ערוץ הילדים (ב-23/11
)

Yarinv

New member
ארתור באמת שולט../images/Emo47.gif

כמו שסדרה מצויירת לילדים צריכה להיות

noyyka XD

New member
ארתור../images/Emo99.gif אין דברים כאלה

סוף סוף תיקנו לי את המחשב ואני יכולה להגיב בפורוםD: לגבי ערוץ הילדים> מסכימה עם כל מילה משהו שם השתנה, לא יודעת אם זה ממוסחר יותר או משהו אבל משהו ב"קסם" נעלם נשמע קצת מפגר אבל זו האמת אבל ארתור? אין דברים כאלהD:D: סדרה שלא משנה כמה ישדרו אני לא מכירה ילד שלא יצפה, שלמות והאי כמובן והשמינייה וזהו בערך><"

אממ welcome back ../images/Emo3.gif

ורק שתדע שלא נראה לי שבכלל תהיה עונה שלישית ל"האי". ואתה צודק בכל דבר שאמרת בקשר לאיך שערוץ הילדים השתנה.

למעלה