Robin Sparkles
New member
../images/Emo32.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשיהיה....
חזרתי עכשיו מחתונה. איזה יפה היה.. התיישנו בשולחן אחד כל הבני דודים ואז בא המלצר והגיש לכולם בירות ואז הוא דחף לי (אין לי מושג למה) מיץ אשכולית אדומה עם וודקה וזה היה די טעים האמת. אח"כ טעמתי משהו לא טעים אז שתיתי XL ומאז שתיתי עוד איזה 8 חחחח.. בפעם האחרונה שהזמנתי הברמנית אמרה לי "את לא תישני כל הלילה" אז אמרתי לה "לא נורא".. וראיתי שם חברה שלי!!
היא מהצד של הכלה ואני מהצד של החתן.. ולאח שלי היה יומהולדת ומתישהו הוא קם ללכת לשירותים ואז בת דודה שלי סובבה אותו לשולחן בחזרה והביאו לו עוגה ושרו לו
ומתישהו בת דודה שלי אמרה לי "לחתונה שלך אני באה עם מחוך...." ואז עצרתי אותה ואמרתי לה שתגיד את זה לאחותי.. ואז אחותי דיברה איתה ומסתבר שהיא וחבר שלה דיברו (חפיף כנראה...אני לא יודעת) עם ההורים שלו על חתונה והיא אפילו אמרה שהיא רוצה שזה יהיה במקום רחוק (יאללה שיתחתנו כברררר) ואז התחלתי לדבר עם חבר שלה על סושי
אה והם גם נתנו לי איזה ליקר או משו בטעם תאנים-נשמע מגעיל אבל לא. והלכתי עם אחותי וחבר שלה לבר והזמינו לי XL והיא שאלה עם אני רוצה את זה עם וודקה אז אמרתי "יאללה שיהיה..."
ועכשיו כולם עייפים מתים ורק אני משתעממת... סליחה על החפירה
חזרתי עכשיו מחתונה. איזה יפה היה.. התיישנו בשולחן אחד כל הבני דודים ואז בא המלצר והגיש לכולם בירות ואז הוא דחף לי (אין לי מושג למה) מיץ אשכולית אדומה עם וודקה וזה היה די טעים האמת. אח"כ טעמתי משהו לא טעים אז שתיתי XL ומאז שתיתי עוד איזה 8 חחחח.. בפעם האחרונה שהזמנתי הברמנית אמרה לי "את לא תישני כל הלילה" אז אמרתי לה "לא נורא".. וראיתי שם חברה שלי!!