שיהיה....

Robin Sparkles

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשיהיה....

חזרתי עכשיו מחתונה. איזה יפה היה.. התיישנו בשולחן אחד כל הבני דודים ואז בא המלצר והגיש לכולם בירות ואז הוא דחף לי (אין לי מושג למה) מיץ אשכולית אדומה עם וודקה וזה היה די טעים האמת. אח"כ טעמתי משהו לא טעים אז שתיתי XL ומאז שתיתי עוד איזה 8 חחחח.. בפעם האחרונה שהזמנתי הברמנית אמרה לי "את לא תישני כל הלילה" אז אמרתי לה "לא נורא".. וראיתי שם חברה שלי!!
היא מהצד של הכלה ואני מהצד של החתן.. ולאח שלי היה יומהולדת ומתישהו הוא קם ללכת לשירותים ואז בת דודה שלי סובבה אותו לשולחן בחזרה והביאו לו עוגה ושרו לו
ומתישהו בת דודה שלי אמרה לי "לחתונה שלך אני באה עם מחוך...." ואז עצרתי אותה ואמרתי לה שתגיד את זה לאחותי.. ואז אחותי דיברה איתה ומסתבר שהיא וחבר שלה דיברו (חפיף כנראה...אני לא יודעת) עם ההורים שלו על חתונה והיא אפילו אמרה שהיא רוצה שזה יהיה במקום רחוק (יאללה שיתחתנו כברררר) ואז התחלתי לדבר עם חבר שלה על סושי
אה והם גם נתנו לי איזה ליקר או משו בטעם תאנים-נשמע מגעיל אבל לא. והלכתי עם אחותי וחבר שלה לבר והזמינו לי XL והיא שאלה עם אני רוצה את זה עם וודקה אז אמרתי "יאללה שיהיה..."
ועכשיו כולם עייפים מתים ורק אני משתעממת... סליחה על החפירה

Galuush

New member
נשמע שנהנית ממש../images/Emo24.gif

חחחח שמחה לשמוע
. ווואי כבר הרבה זמן לא היו אצלינו חתונות
, ונראה לי שגם לא יהיו בזמן הקרוב
. אני יותר מאוחר נוסעת לפגוש חברה שלי בהרצליה
. איזה באסה- רציתי לקנות עגילים צמודים במגנוליה שהם דווקא לא עולים 20 אלף ש"ח כמו המתנדנדים, ואני עדיין לא אקנה כנראה, בגלל שהנסיעות עולות הרבה כסף, ואם נאכל, אז לא יהיה לי כסף לכלום- איזה קקה!! לא נורא, נסתדר כבר איכשהו...
. יום מקסים לכולם

linoy7

New member
בת דוד שלי מתחתנת בנובמבר../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

את מוזמנת!
תהנוווו
תקני לי הפתעה

Galuush

New member
הבאתי לך כומתה משופצרת../images/Emo3.gif

חחח כפרה על חברה שלי
! שיפצרה לי את הכומתת בקו"ם שלה אתמול בלילה!! איזו מצחיקה
. יאללה... אני אראה שאני לא סוגרת, ואני אבוא
.

Robin Sparkles

New member
אוי אני זוכרת שהייתי רואה את אח שלי

משפצר את הכותמתה
זה נורא הצחיק אותי פעם.....

Galuush

New member
חחחחח... אני מאמינה שזה משעשע לראות

אבל ת'כלס, הדבר הזה כ"כ מגעיל, שזה בהחלט דורש שפצור
. אמרו לה לשרוף אותה... היא חטפה חום
. אז היא גילחה אותה....

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

באמת שמעתי על לגלח.. אבל לשרוף?
בסוף היא עוד תעלה למת"ש על פגיעה ברכוש צה"ל

Galuush

New member
חחחחח../images/Emo6.gif היא לא שרפה... אבל אמרו לה...

אני גם לא הבנתי איך אפשר, בלי להרוס אותה
. אבל לגלח נראה לי זה הפתרון הכי יעיל
. או לקנות אחת, מה שאני לא אעשה

Robin Sparkles

New member
אני מתההה../images/Emo3.gif

ישנתי בערך 5 שעת שאני כל הזמן מתעוררת. אני מתחילה ללמוד היום ב-12:30 וחשבתי שאני אשן עד 11:30 בערך.. התעוררתי מוקדם והיה נורא שקט אז הסתכלי בשעון ואני רואה ש-7:10 ואין מה לעשות... אה ולא בטוח בכלל שיהיה לי איך להגיע לבצפר
ההורים שלי שכחו להשאיר לי כסף למונית ואני לא יודעת אם יש לי מספיק ואין מצב שאני אעצור טרמפים כי אף אחד בחור המגעיל הזה לא עוצר..אני מקווה שאני אשאר בבית

Galuush

New member
../images/Emo24.gif מקסימום פחות יום לימודים...

אחרי החתונה, מגיע לך
. יום נעים

Robin Sparkles

New member
יש לי איך ללכת...

גם ככה אני חוזרת ב-2. או אולי ב-4. אני לא יודעת חחח.

linoy7

New member
חחח../images/Emo6.gif שמחה שנהנית!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

אז אתמול חגגתי עם חברותיי היקרות במסעדה[שמנות אנחנו, מה זה
] היה טעים
ולפני שיצאנו חברות שלי באו אליי והפתיעו אותי עם בלונים ומתנות! הן עשו לי את שביל הבלונים שלכל בלון מצורפת ברכה ולכל ברכה מתנה שקשורה אליה
מדהים! אממ.. בא לי שוב יומולדת
[עוד 10 ימים העברי!
] המשך יומנעים!

למעלה