orange love

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo93.gif

טוב כדי שלא יהיה יבש פה בואו נפתח שירשור אחד של כולם ועל הכל (כל השיט.. יהיה פה). תספרו פה את הדברים הכי מפגרים/עצובים/משעממים שלכם. תנו לשירשור השיט לזרום. אל תתנו לפורום למות!!!!. אני נכנסת לבקר פה פעם ביום ושום דבר לא מתקדם. תשפיעו על אנשים לבוא לפה. אריאל היא לא עיר קטנה, בטוח יש עוד אנשים מאריאל שרשומים בתפוז ולא יודעים על הפורום הזה!!! ובלי קשר: שיהיה לכם בוקר טובבב!!! יום מעולה.

DredLox

New member
חחח : )

אתמול חזרתי באיזה 11 וחצי בערב לחדר וישבתי עם השותפים החברים שלי ואז כזה אמרתי להם שיש לי פחזניות במקרר ובואו נאכל. והם כאלה, זה הפחזניות שלך??? הם היו בקופסא שחורה כזאת? כי ראינו את דימה (שותף אחר) אוכל אותם עם חברים שלו...הלכתי וראיתי בפח באמת קופסא שחורה כמו שלי...הייתי בשוק...לא הבנתי איך זה הגיוני שהוא יגיש את זה ככה לאורחים שלו בלי הזמנה...אני וחברים שלי ממש התחלנו לאכול סרטים...כבר הייתי כולי נחושב לעשות איתו איזה שיחה נוקבת בבוקר...ואיך שאני קם, אני הולך למקרר ומגלה שהפחזניות של י שם : ) בטח היו לו פחזניות משלו בקופסה שחורה גם : )))

אתמול חזרתי מבית ספר ב-19:00

וישר הלכתי לישון עד הבוקר. באמצע קמתי באיזה 3 ככה ובדיוק התחיל הסרט "קרוב יותר". זה סרט ממש יפה ונכון על מערכות יחסים ואהבה, בגידות וסקס. הסוף כל כך עצוב כשהם נאלצים להתפשר. למה? למה? למה? , אחרי הסרט המשכתי לישון עד 5 וחצי בבוקר וקמתי לביצפר. בגלל שאני מפגרת איחרתי את ההסעה אז הייתי צריכה לקחת את האוטו. ב-8 התחיל לי המגן באנגלית. מורה סתומה בלחץ.7 פעמים אותו אנסין עד ספרים שמקלטים לקלטות וככה אפשר לשמוע סיפורים ובמקום לקרוא ספרים. חרא של אנסין. סיימתי אותו ברבע שעה או 20 דקות ולא היה לי מה לעשות עד 13:00 כי התבטלו כל הלימודים עד הצהריים. בדיוק עוד שני חברים שלי סיימו את המגן אז החלטנו לנסוע לסינמה סיטי לראות סרט. נסענו והכל היה ריק!! זה היה פשוט מדהים!! אבל לא היו הקרנות ב-9 בבוקר אז אכלנו ארוחת בבוקר בבית קפה של ההי ססייטי. אני הזמנתי ארוחת בוקר איטלקית. היה סבבה אבל אכלתי במקומות טובים יותר. אחרי האכול חזרנו הביתה ובדרך ראינו את אברהם גרנט. הגענו לאריאל והלכנו למקיף. כלום לא השתנה. הרגשתי בבית.

InfeCtedShesek

New member
יאללה.

היום הייתי בבית כל היום כי היה מגן באנגלית וסיימתי אנגלית בשנה שעברה ובגלל שאני כזאת מסכנה וגרה כ"כ רחוק קיבלתי רשות לא להגיע לארבע שעות אחרונות (שנראה לי שאף אחד לא הגיע אליהן באמת) אז מה עשיתי בבית היום? קמתי באיזה 11 וחצי. זה היה גדול צרבתי לאבא שלי דיסק של הג'יפסי קינגס סידרתי את המוזיקה במחשב (או את חלקה לפחות) ראיתי אופרה ווינפרי ואודטה
נכנסתי לפורום בטח 250 פעם ובכל זאת לא ראיתי שום הודעה חדשה פחות או יותר. נתתי לויניק שיעור תיאוריה מקוון עזרתי לאח שלי ללמוד למבחן בחשבון ועכשיו נזכרתי שיש לי מבחן ושלוש עבודות להגיש מחר.

חלום שחלמתי לפני שעתיים ../images/Emo221.gif

ישבתי באותו בית קפה שהייתי בבוקר עם חברים שלי. הם הלכו לקחת את הקפה של סוף הארוחה ואני נשארתי לשבת ליד השולחן. המלצר (שהיה בלונדיני עם עניים כחולות ובהמשך הפך לשחום עור) בא אליי ולקח הזמנה, אבל במקום הזמנה הוא רשם את מס' הטלפון שלי. מיד אחריו באה גברת עשירה והתחילה לצעוק עליו על זה שהוא מתחיל איתי. היא הסתכלה עליי והתנצלה על זה שהמשרת שלה מטריד אנשים ומתחיל איתם ובתור פיצוי היא הזמינה אותי אליה הביתה לקחת כסף ורכוש. אני תפסתי תחת וזרמתי איתה וחשתי את עצמי בחורה מהמעמד הגבוה שלא שמה על המשרת שהתחיל איתי לפני שעה שהיה ממש ממש יפה (נראה לי שזה היה אותו רוסי שראיתי הבוקר במרכז). אנחנו התהלכנו לנו ברחבי הבית המפואר והיא הייתה עם מעיל פרווה לבן ארוך ואני הייתי עם כתר ושרביט זהב. המשרת נסחב אחרינו כמו גולום. בהמשך הרגשתי שהסיפור חייב להפוך לסיפור אהבה בין בחור מהמעמד הנמוך לבחורה מהמעמד הגבוה אז זרמתי עם המשרת. סוף

orange love

New member
ואו מדהים עד כמה דברים קטנים

יודעים לעשות טוב!!! היום אני מתחילה בעשר, איזה כייף להיות תלמידה ולהנות מהשביתות.

למעלה