Cloudy Now

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo94.gif

guesse who's back back again Kaki's back tell a friend ;] אני רוצה קבלת פנים מפוארת לאלון שחזר אחרי שבועיים וחצי מליטא. תודו שהתגעגעתם אליו, תודו שהוא היה חסר. תגידו ברוך הבא. וקקי - חוויות בבקשה.

Y036

New member
לא מתלהבים אה!

כבר דיברתי איתו, אבל, ברוכות השבות, שק לי!

נכון

אכן דיברנו.... ועשינו סייבר, והזרע שלי חדר את המסך ונכנס לך ישר לתוך העין!!

../images/Emo72.gif Hello...

טוב אז תודה לאסתי הנשמה :X על קבלת הפנים... קיצר, אין לי זין לחפור יותר מדי מה היה. אפשר להגיד שהיה ממש נחמד, וכבר קיבלתי ממש כרס מכל הבירות :X (הן זולות שם! 9 שקל לחצי ליטר!!!! עם בשר לבן וגבינה עליו!! חעחהחעה שזה נגיד 20 שקל וכמובן שיש המון צ'יפס, וסלט...) טוב לחזור, למרות שכל הארץ מלאה בפרחות מטומטמות בצורה גלובלית, בניגוד לארופאיות הנחמדות
אז נכון שחם בניגוד לאירופה ששם ירד פאקינג גשם בקיץ! אבל חפיף, אני כבר רציתי לחזור
שמעתי שהיה מפגש, מקווה שנהנתם
ואני מקווה שלא עשיתם צרות לערן כשלא הייתי פה הא? :-X

כי....

ההורים שלי תמיד טסים לשם, אז אמרתי לעצמי למה לא.... מה כבר יש לי לעשות בארץ? :X אני גם ככה בחופש בינתיים.... הייתי גם בלטביה ואסטוניה, אגב. נסענו לשם באוטובוס, וזה לקח 24 שעות - נוראי, אבל מצחיק בדיעבד :X

כן. אני רוצה

לעשות מרד נגד הבארבי, שמבקשים 20 שח על שליש כוס בירה. חוצפה! אני לא יכול לתפוס ראש לפני הופעה, שליש לא מספיק :X ואין לי 40 שח בשביל שתייה.

Cloudy Now

New member
מהההההההההההההההההה?

בבארבי? אפילו בקולטורה יותר זול. לעזאזל, נדפקתי.

ש נ י1

New member
ברוך הבא!

וסתם שאלה... מה יש לעשות בליטא? חוץ מלשתות בירה

בתכלס לא משהו מיוחד ../images/Emo3.gif

אם עושים טיול באירופה, אפשר לעבור שם, יש עיר קטנה כמו אילת, עם ים, והרבה אוכל טוב וזול, וכמובן שפע של בחורות שוות במיוחד :X אבל לטוס במיוחד, לא כדאי, אין כל כך מה לראות, העניין שאבא שלי תמיד טס לשם כי הוא נולד שם, וגם עכשיו אין לו מה לחפש שם כל כך, כי רוב המכירים שלו כבר לא שם.

למעלה