LOST-הסידרה החדשה של ג'יג'י

varty

New member
../images/Emo32.gif LOST-הסידרה החדשה של ג'יג'י

פרק הראשון היה וקיבל ריטינג גבוה מאוד מאוד מאוד בקיצר , זה הלינק http://www.isf.co.il/index.asp

varty

New member
ושכחתי...../images/Emo26.gif

מתיו פוקס החתיך והמדהים משחק שם. זה השחקן ששיחק את צ'ארלי בשולחן לחמישה. האח הבוגר. וגם גרג מופיע שם כשחקן אורח :) הוא חבר של ג'י ג'י אז הוא עשה לו ג'סטה.

joyalfa

New member
Zה כבר התחיל ?

התחילו לשדר את זה כבר? יש אפשרות כבר להוריד את זה?

varty

New member
כן. אני מורידה לראות מה זה.

אם אתה רוצה לדעת יותר , תשלח לי מסר

RenanaD

New member
אסור לדבר על זה כאן בפורום

אם את רוצה, פני אלינו במסרים.

aliasBOY

New member
אפשר גם? בבקשה...

כאילו אני מכיר דרך אחת.. אולי יש לך משו יותר טוב..

joyalfa

New member
../images/Emo93.gifשיט

הסידרה החדשה הזאת בטח תצליח ותהיה טובה והכל ואז ג'י ג'י יחליט שהוא הולך לכיוון שלה ויירד מאליאס כי הוא ירצה לשנות כיוון ואם זה יצליח לו אז הוא באמת עלול לעשות זאת. שייייייטטטטטטטטט.

aliasBOY

New member
עד שזה יקרה

ALIAS תרד בכל מקרה.... לא נראה לי שיש לה עוד הרבה זמן אם השמועות נכונות ובאמת יש מתחים וכל זה.... נקווה שלא

rifkin1

New member
בואו אני אגיד לכם משהו: תפסיקו

להאמין לכל החרא שכתוב בתקשורת... אני ממש לא מאמינה לכל הבולשיט שרשום על מייקל וג'ניפר ושהם לא מסתדרים על הסט ובן אפלאק מסתובב שם. אני בכל אופן חושבת שזו העונה האחרונה של אליאס, ואם לא אז תהיה עוד עונה 1 מקסימום (אבל אני לא מאמינה) ולא בגלל ש - JJ מתרגש מהסידרה החדשה שלו. JJ מת על אליאס, הקאסט וכמובן על ג'ניפר והוא בהחלט לא הולך לזלזל ביגלל שיש לו משהו חדש. הסידרה החדשה נשמעת לי פיצוץ, וג'ואי, אני כמובן מתחילה לראות אותה איתך. ווארטי וקרלוצה מקווה שאתן איתנו. ובואו נתפלל שהפעם לא יהיו שום רומנים בין השחקנים במציאות (פחות כאב ראש לקרלוצה ווארטי ממני ממני)

joyalfa

New member
אין קשר לזלזול

אנשים כמו בעסק של יצירת סדרות רוצים להתפתח ואין להם זמן להכל. אז הם מנסים דברים חדשים ובגלל שהם רואים שזה הולך להם אז הם מעדיפים להשקיע בחדש מאשר בישן כי את הישן הם כבר מכירים הרבה זמן והם רוצים לחדש . וגם אם זאת העונה האחרונה זה לא ממש יזיז לי כי יש עוד מלא סדרות מתח ודרמה מעניינות והשחקנים בסדרה יעשו גם סרטים יפים הרוב ג'ניפר. וזהו.

למעלה