Outwit ואיפה ג'וש בבארבי כפ"ס!

Outwit bass

New member
../images/Emo32.gifOutwit ואיפה ג'וש בבארבי כפ"ס!

עוד פעם אין אשכול OFF אז פתחתי אחד חדש מצטער עוד פעם ! טוב זאת תיהיה ההופעה האחרונה של Outwit לחודש וחצי ככה בערך כי הגיטריסט והמתופף נוסעים לראות קצת הופעות בארצות הברית אז כדאי לבוא לראות כי זאת באמת תיהיה שנפציץ תבמה !!! אז ההופעה תיהיה בבארבי כפר סבא (רחוב יוחנן הסנדלר 8 , כפר סבא) בתאריך ה- 26.6.05 , ההופעה תעלה 30 ש"ח (נראה לי שצריך להוריד קופון מהאתר של הבארבי כפר סבא - www.barby.co.il) ותתחיל בשעה 22:00 מדוייק ! ועכשיו ללהקות שיופיעו : Outwit - www.purevolume.com/outwit www.josh.up.co.il - "איפה JOSH" חופשצקי - אין אתר במקום ימכרו דיסקים , חולצות כובעים סטיקרים ובלאגנים של Outwit ו"איפה JOSH ?" תבואו תיהיה בת בת זונה של הופעה !! FLYER ----------------------------------->

Blue Puding

New member
מנצל"שת!!

אמרתי לכם לפני כמה ימים שאני אולי הולכת לראות את ההופעה של סימפל... אז..בקיצור... אני כן!! בטוח!!!!!!!!!
!!! אני טסה ללונדון ומשם לפסטיבל רידינג ברכבת כדי לראות את simple plan, foo fighters, all american rejects ועוד מלאאאאאאאאאאא אחרים!!! אני אצלם מלא ואז אם זה יצא טוב אני אעלה לפורום.......יאאאאאאאאאא אני הולכת לראות את סימפל פלאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPFAN

New member
לונדון ../images/Emo2.gif סימפל ../images/Emo2.gif

את לא יודעת כמה באלי להיות את עכשיו
ראררר שני הדברים שאני הכי אוהב!

Just TalTi

New member
יוווווווווווווווו

פו פייטרז?!?!?!?! יווווווווו איזה כיף לך!!! מתי זה? גמני רוצה..

לינקנית

New member
פוווו פיטרססססססססס

יאאא אני באה איתך בתיקקקקקקקקקקק אני רוצה לראות אותם אהההההההההההה ~היתחרפנתי~

קרניjack

New member
תביאי תמונות! ותצעקו להם שיבואו

גם לישראל!@!@!!! תהני
[מתי את נוסעת?

bad astronaut

New member
*מקנא*

the all american rejects? simple p[lan? מלא אחרים? נשמע כל כך חלומי! תביאי תמונות וספרי עליינו =]

אומיגאדד איזה כיףףף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

וואי איזה כיףף לךךך תהנייייייי וחסר לך את לא מצלמת!! וואי מגניבב לגמריי

SPFAN

New member
אה ושכחתי.... תהניייי!!!!

כאילו שאת צריכה שאני אגיד את זה כדי שתהני חחח כ"כ כיפלךךךךךךךךךךך יאאאא תביאי תמונות! הרבהההה!!!!

sapirush1

New member
אההההההה ../images/Emo2.gif

תיקחי אותי איתך!!
בבקשה אני לא כזאת שמנה אני יכולה להיכנס במזוודה!!! חח איזה כיף לךךךךך!

אוף כיף לך גם קימיקל שם

גם מיי קימיקל רומנס שם ופאיטסטאר ופיונרל פור אפרינד ועוד המון המון המון... מה הייתי עושה כדיי להגיע לשם אלוהים פשוט לא רוצה

למעלה