!!!Proud to be in the MCRmy

EveDark

New member
../images/Emo32.gif !!!Proud to be in the MCRmy

לדעתי זה אוף טופיק, רק רציתי לפרסם את זה, כי- לא יודעת, זה מביא גאווה מסויימת להיות חבר פעיל בפורום של הלהקה האהובה עלייך. או משהו בסגנון. אז, סתם מעלה את התמונה הזאת, ובאה לומר: !!I'm proud to be a part of the MCRmy [ואם אתם רוצים, יש לי גם לוגו שם ה-MCRmy] :p

EveDark

New member
רגע,

היא הציעה ש-proud to be in the MCRmy יהיה הדבר המאחד בחתימה? מבולבל לי נורא... ואם היא התכוונה לזה, אז זה דווקא כן קשור.

EnchantedS

New member
כן זה מה שהיא הציע....

אה, זה דבר קיים? חשבתי שאת המצאת... אז אולי זה כן קשור חח

EveDark

New member
נחמד, אבל כמו שאמרה קרנ,

ה-MCRmy זה משהו באתר שצריך לחתום עליו, לא בהכרח משהו שמשותף לכל המעריצים.

קרניjack

New member
את חברה ב MCRmy?

זאת הכוונה? או שהתכוונת לפורום הזה שאת חברה בו?

EveDark

New member
MCRmy

הוא צבא המעריצים של הלהקה. ככה שכל מי שאוהב\שומע את הלהקה חבר בה, לא?

קרניjack

New member
לא בדיוק.אנחנו יכולים לקרוא לעצמינו

"צבא" של מעריצים אם את מתכוונת. אבל ה MCRmy זה מי שעושה יחסי ציבור ללהקה ועוזר לה להתפרסם. זה השם שלהם. אפשר להירשם לזה באתר הרישמי שלהם. זה כמו בקטע של לחלק פלאיירים ולעזור להם, לא יודעת עד כמה זה רלוונטי לפה, אבל למי שעושה את זה יש "תמלוגים" כמו פריטים של MCR, ואפילו לפגוש אותם אחרי הופעות (ב CAOTHIC ROMANCE בפורום הרישמי את יכולה לראות מישהי שהיא כתבה שהיא פגשה אותם והיה לה backstage pass הודות לזה). לא יודעת עד כמה שה רלוונטי לפה. אבל זה נחמד להירשם לזה.

EveDark

New member
לא בדיוק רלוונטי לישראל.

אבל אפשר לומר שאנחנו חלק מה-MCRmy. לא רשמית, אבל הפורום עוזר להפיץ. את האמת, לא ממש הייתי רוצה להפיץ את MCR בישראל, מחשש למה שקרה באמריקה, שפתאום הם הפכו לפופ, מבחינת קהילות מסויימות. אבל אם תתחיל הפצה המונית של MCR לכאן, זה אומר שיהיו יותר דברים שלהם בארץ :):):)

EveDark

New member
שיש הרבה אנשים באמריקה

ששמעו איזה שיר אחד [i'm not okay], שנחשב פופ, אגב, מה לעשות, ופתאום *כולם* התחילו לאהוב אותם, וכבר לא יודעים כלכך מי מעריץ אמיתי של המוזיקה אלא אם כן עושים חקירה נגדית. זה קצת עצוב, כי אז הלהקה הופכת ללהקת-שיר-אחד, ובדרך לשיכחה.

למעלה