World Cup!

Why So Serious

New member
../images/Emo32.gif World Cup! ../images/Emo86.gif

אז.. מי רואה? מי הנבחרות שיגיעו לסוף לדעתכן?:) *ספרד
*

DarkSecretLove

New member
הווו טורסססס

האמת אני דיי נוטה לכיוון הולנד/גרמניה. גרמניה-ארגנטינה היה מדהים! אני חושבת שכל האונייה קפצה בגלל איך שצרחו שם. וגם ספרד שהיה אתמול..לעזאזל עד שנכנס הגול הזה יצאה לי הנשמה! הו בובה איך קוראים למס 4 של ספרד?!

Why So Serious

New member
קרלוס מרצ'נה:)

ואתמול ירדו לי 94 דק' מהחיים חחח.. אני מקווה שיהיה פלאשבק ליורו 2008 (ספרד ניצחו 1-0את גרמניה מגול של טורס:) ) (הנה
) |לינק|http://www.youtube.com/watch?v=44x5G3jNud8|סלינק| אה ואיקר קסיאס (שוער ספרד) הוא פשוט מלך

DarkSecretLove

New member
לא זה לא הוא.. זה 14 קסאבי אלונסו !!!

לגמרי..זה היה כל כך מייאש לשבת ולראות את הפרגוואים האלו פשוט חיות איך הם הרגו אותם.הם ידעו שהם לא הולכים לנצח את ספרד אז הם החליטו לפוצץ אותם מכות. חח אני ואמא שלי התאהבנו בו קשות..[יותר אני אחרי זה אמא
] כן בהחלט מלך!
הכי מגיע לו בעולם!

DarkSecretLove

New member
אנאערף..נראה לך שאני זוכרת שמות!? XDDDD

אני זוכרת פרצופים..וכזה פרצוף קשה לשכוח

Why So Serious

New member
הוא אכן חתיכוס

אבל אני לא חושבת שהוא טוב במונדיאל, הוא דיי פצוע.. אניווס קבלי תמונה לפנים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif נבחרת של חתיכים*-*

האמת ש.. אולי תצחקו עליי ולא תסכימו חח אבל גם לסרחיו רמוס יש פנים חמודות<:

Why So Serious

New member
סרחיו ראמוס ממש מתוק

אבל הלב שלי שייך לאנגליה\ליגה אנגלית, אני מרגישה בוגדת חחח

liron138

New member
אני מבקשת...

אם כבר מזכירים פה חתיכימוס...תעשו לי טובה ותראו את דני אלבס מברזיל, את רוביניו פליפה מלו ואני יכולה להמשיך ככה עוד הרבה הרבה..אבל החשוב מכולם הוא דני אלבס.!!..:)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ספרדדדדדד../images/Emo99.gif

פשוט התאהבתי בקבוצה הזאת. אני בטוחה שהם הולכים להפסיד לגרמניה לצערי.. אז כנראה בגמר יהיה הולנד גרמניה.. ואני מקווה שהולנד ינצחו, למרות שמגיע לגרמנים לנצח
וכןןן יאו קסיאס הוא פשוט תותח! ואתמול במשחק נגד פרגוואי אחרי שהיה לספרד פנדל היה צריך להיות עוד פנדל אם שמתן לב, על שהכשילו את אינייסטה.. מה שכן אני כ"כ שמחה שבאלאק לא משחק במשחקי המונדיאלDDD: הוא השחקן הכי שנוא עליי -.- התבאסתי קצת על ארגנטינה אבל בסופו של דבר הם שיחקו ממש גרוע..

Why So Serious

New member
לא הכשילו את אנסייטה הכשילו את פאבריגס

אני מתעקשת כי זה השחק האהוב עליי.. ו.. היה צריך להיות פנדלXD טוב שיש את דוויד וייה אה?P:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חח אוקי..

לפי מה שראיתי זה היה אינייסטה , שיהיה:) כןןןןן יאו דויד וייה לחלוטין השחקן המצטיין במונדיאל הזה!

ספרד../images/Emo99.gif אבל... ../images/Emo223.gif

אני נשבעתי אמונים לגרמניה מתחילת המונדיאל.
אחח, עופות דורסים שלי..
בלי עין הרע, אני לא חושבת שיש לספרד סיכוי נגדם
עם כמה שספרד מעולים. טורס
וייה!!!
~מתמוגגת~ וקסיאס, אהוב ליבי.
~סותמת~

למעלה