מה מתכננים לשבוע הזה?

לילה טוב לכולם ושיהיה מחר שבוע חדש אז שיהיה שבוע טוב לכולם! תעשו חיים... בהצלחה לכולם בבגרויות אותותו מסיימים.. אוהבת אתכם משפחה שניה! מה אתה מתכננים לשבוע הזה? (מקווה שבסדר שפתחתי את השרשור)

L I L O C H

New member
=]]

לסיים עם היסטוריה [מחר] =]] ללמוד לג"ג.... ישיבה מחנה.... בגרות בג"ג... ישביה עם שירלו [שירלו קבלי =>
] וזהו לבנתיים....ניראה לי... חחחחח אההה ולהתחיל ללמוד לספרות...

yaelula94

New member
אוייייי

איזהה שבועע זה הולךך להיותתתת
יום רביעי יש לי מסיבת סיום של הבצפר(הבצפר שלנו הוא מא'-ח')אז יש לנו הופעה גדולה כזאתי אז עד יום רביעי אנחנו טוחניםםם חזרותת!! אח"כ יום חמישי אנחנו מקבלים תעודות ובערב יש מסיבת סיום של חברים שלי ויום שישי אני נוסעת עם חברה שלי לתל אביבבבבבב
ובנוסף לזה עוד שבוע וחצי יש לי הופעת סופשנה של החוג אז גם לזה יש מלא עבודהה... בלי עין הרע! בכלללי יהיהה שבועע מדהיםםםםםםםםםם שיהיה יום טוב לכולם=]

5may5

New member
תמיד אמרו לי שרק אצלנו ברמת גן...

הבתי ספר לפי המתכונת של א'-ח'... נחמד לדעת :]

orlupo

New member
נמנמנמ שבוע נמנום ולחץ...:]

היום לא הייתי בבצפר... מחר אני גם לא אהיה בבצפר ואז בערב מסיבת סיום בבצפר ואז ביקב... מחרתיים יום חופש בגלל המסיבה ואז ביומ"פ חזרה כנראה אחרונה למופע סוף שנה לפני הרצה ראשונה... ברביעי באים רק לשעות הרביעית והחמישית כדי לקחת תעודות ולהיפרד (נפרד מהחברים
)... בחמישי היום הראשון לחופש! ווהו!
אולי גם אלך לישיבה של צוות שיאים... ובשישי יומ"פ הרצה ראשונה בסניף...

maymay24

New member
באיחור קל...חחח

הרגע חזרתי מהופעת סיום של הסטודיו שלנו...היה סווופני!!! היה ממש כייף והכל הלך חלק!!! אבל אוף...נגמררר
לא ניראה את קלוד, נופר, ורוני אפללו המהמממת!!!!!!!=[ לא נורא...ניראה אותם שנה הבאההה...חחחח ועד סוף החודש גם... צ'אוו

מעולה שפתחת.

רק פעם הבאה... להוסיף בכותרת:
השבוע שלי- עמוס במכבי והתכוננות לבגרות בלשון. אוהבת אותך שירלי בחזרה.
ומזל טוב לכל המסיבות סיום.

5may5

New member
איזה שבוע נחמד מחכה לנו :]

מחר הבגרות האחרונה לשנה...יאבאבאייי...בהצלחה לכולם בהיסטוריה! יום שלישי זה גזר הדין של החניכים שלי...נראה כמה ייצאו לקורס מדריכים ((אעדכן בהמשך...)) יום רביעי הולכים לבצפר בשביל להיפרד מכולם וזה...יהיה נחמד... ואממ...השבוע זה שני ימי הפעילות האחרונים שלי להשנה!!! כי אני טסה לקנדה לחודש ביום ראשון.. בחיים לא נטשתי את מכבי לחודש...אאעהעהעא! לפחות אני אגיע היישר למחנה!!! :] אז שבוע טוב ומקסים לכולם מאי

למעלה