orw93

New member
אה כן../images/Emo205.gif

ואימא רוצה לשלוח אותי לפסיכולוג או משו אז גם זה בדרך

Rose131

New member
../images/Emo32.gif

אז מה.. באים לפה הרבה? וואו. כלכך משעמם לי שזה נורא. שאני אלך לטייל בלי מטרה במדרחוב? אבל חם
אולי אני אסע למלחה ואבזבז כסף על בגדים?
הממ.

orw93

New member
חופשחופשחופש../images/Emo205.gif

ומחר אני מוציאה כרטיס עובד ואז אני אסע לגרנד יום שני לחפש עבודה ובדרך אני אקנה את הדיסק שלל ביט
ואז יש צפונבורי ות"אD:::: לא רוצה להתחיל כיתה ט'

oshriti123

New member
מישהו מכיר את התוכנית Big Brother?

ומוכן להסביר מה עושים שם לעזאזל? על מה התוכנית? בכלמקרה.. כניראה שהיא די משעממת, איאן היה בקהל ורואים אותו לקראת הסוף שוכב שם ועומד להירדם.. XD דקה 6:40, http://uk.youtube.com/watch?v=X0Bxza2N05E אומרים שהוא בא לשם כי יש לו משהו עם המנחה. ממ.

chronophobia

New member
זה ראליטי כזה ../images/Emo175.gif

חבורה של אנשים סוגורים בבית אחד עם מצלמות בכל מקום.

chronophobia

New member
המ ../images/Emo175.gif

נראה לי שעושים פעם בשבוע תוכנית באולפן ומדברים על נושא כלשהו שקשור לאנשים בבית הזה.

CitizenErased

New member
אני צרודה לגמרי ../images/Emo10.gif

איזה מוזר זה. יום אחרי ההופעות כאב לי קצת קצת הגרון אבל לא משהו רציני. אתמול כאב לי קצת יותר והיום אני ממש צרודה חח

MoonyAvFreak

New member
לשטוף כלים זה לא קל כמו שחושבים O:

שטפתי סירים יותר גדולים ממני שאני יכולה להכנס אליהם ולשחות בפנים. חחח, סתם, אבל זה ממש כבד O: בקיצר, שיהייה בהצלחה כי עכשיו אני מתה, בואו נראה מה יהייה עוד כמה ימים כאלו XD ואו, היום בבצפר היב'ניקים היו ככ מצחיקים, הם עשו בומבומלה בחוץ, שמו חול, אוהלים, בריכה קטנה, פוווווול טראנסים, והם שמו כזה זין ענקי על הקיר, כזה ממש גדול, עומד כזה, ושהוא כל הזמן השפריץ מים..זה היה די מצחיק. בקיצר, נגמר בצפר!%@#( יאי. איך היה לכולם היום האחרון בבצפר?

orw93

New member
חרא../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif

תרתי משמע. באתי בשביל לברוח מביצים ומספריי קצף, לחפש דרך אחרת להכנס, לגלות שהשער השני סגור ולחזור לביצים. ולא קיבלנו תעודות גם ככה אז סתם ישבתי ושמעתי מוזיקה עד שהמורה קראה לי לשיחה ואז הלכתי. זה היה כזה מיותר. ידעתי שאני צריכה להשאר בבית.

MoonyAvFreak

New member
אוי. ביצים?! ואבוי לי.

פסיכים XD גמני רציתי להשאר בבית אבל הלכתי בסוף :\

orw93

New member
כן../images/Emo205.gif

אבל ברוך ה' נשארתי לשם שינוי יבשה^^" תמיד הדברים האלה פוגעים בי><

Djerry

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif צ'ט עם air traffic! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

או לפחות הבסיסט ג'ים באתר הזה: www.gigwise.com/chat בשעה 4 וחצי יערך צ'ט עם הבסיסט מאייר טראפיק למי שמעוניין זה יהיה נחמד אם יהיו שם גם אנשים מישראל כי אני מרגישה בודדה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני אבוא D:

לאיר טראפיק יש שירים חמודים
שרלוט
חחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif DragonNinja

וואי. והכל באנגלית ><" אני מקווה להסתדר כי בכתיבה יש לי מלא שגיאות דקדוק חחח אני אשתדל לקרוא הכל ולדאוג לכתוב שאני מישראל XD

Djerry

New member
זה היה מגניב!

הוא ענה לי על השאלה בקשר לבס ובקשר לישראל (באסה שהם לא יבואו) והוא אמר משהו על מאט בלאמי אבל לא הבנתי מה...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כתבתי איזה פעמיים משהו על ישראל

והוא לא ענה לי חחח ושנהיה ממש ממש עמוס עם מלא הודעות ולא ממש הצלחתי לעקוב כבר סגרתי.. אוף חח

PATD

New member
אני הייתי אתמול במלחה ../images/Emo9.gif

וקניתי שמלה לטקס סיום , נעלי בובה עם כאלה גוגלות-שודדי ים חח ,טיצ' ,אייליינר ועוד דברים שאני לא זוכרתת

Rose131

New member
ראית שהעבודה שלך באומנות בעיתון בצפר?../images/Emo12.gif

למעלה