משהו ששיעשע אותי../images/Emo223.gif

Avril Lavigne Sued For Stealing Song http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/avril_lavigne_sued_for_stealing_song.html וזה מזכיר לי עכשיו פרק מחברים [היה אותו גם אתמול] שרוס וצ'נדלר רבים על זכויות לבדיחה מטומטמת ואז מוניקה אומרת להם שהם צריכים לריב על מי אשם בזה שהבדיחה הזאת קיימת

elknetld2kil

New member
ראסמי

אבל ראיתי עכשיו את התגובה שלה: You may have heard some news that two guys who wrote for some band from the 1970s I have never in my life heard of called the "Rubinoos" are trying to sue me. They have a song called "I Want To Be Your Boyfriend" that has no musical similarities to the song "Girlfriend" that Luke Gottwald and I wrote together. They claim that a small part of the lyrics are the same and are saying that I took these from them. I had never heard this song in my life and their claim is based on 5 words! All songs share similar lyrics and emotions. As humans we speak one language. Off the top of my head, two other songs that I can immediately think of with this type of lyric are "Hey, hey, you, you get off of my cloud" by the Rolling Stones and "Hey little girl I want to be your boyfriend" by the Ramones. Simply put, I have been falsely accused of ripping their song off. Luke and I have done nothing wrong and there is no merit to their claim. איך מישהו חשב בכלל שהליריסיסטיט הגאונית הזאת מסוגלת לגנוב שיר???

עזרה בבחירת אקוסטית!../images/Emo7.gif

התלבטות קשה מידי.>: Martin DCX1E או Taylor 110E או Martin 000CXE?

אני לא מבינה כל כך באקוסטיות../images/Emo223.gif

אבל תבדקי מה שנשמע לך הכי טוב.. והכי נוח

HagarStar

New member
לזזל../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אם אני עושה סרטון במובימייקר ואני רוצה שהשיר יהיה ספיד אפ, איך אני עושה את זה? O_O

Rose131

New member
תראי איזה השקעהD:

את לוחצת עריכת סרט כדי לפתוח האפשרויות מצד ימין הצגת אפקטי וידאו[עשיתי מלבן מסביב כזה] מגלגלת למטה עד שיש "האצה" גם זה באדום] לוחצת על זה וכאילו גוררת את זה אל הסרטון בציר זמן אחרי שזה נגרר זה יופיע כזה עם כוכב כמו מלמטה כזהD:

SainTonix

New member
OMGG עכשיו Aiden בMTV2!! ../images/Emo99.gif פעם ראשונה

שאני רואה אותם בערוץ!! איזה מגניב! אני אוהב אותם. ותסכלו איזה שם מוזר לתוכנית "נהיה כאן גוט'י" ... "אם רק המחשבה על להשתזף מטילה מורא בליבך הקר, זוהי התכונית בשבילך" חחחחחחח

Let it Bleed

New member
חחח כן גם אני ראיתי../images/Emo217.gif

איך התלהבתי יאו, חבל שהגעתי בסוף.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה היה אותו דבר אתמול D:

גרררר והיה את השיר הזה בהופעה וזה העלה בי זכרונות
ראיתי אותם בערוץ גם ב-The Riot ממש מזמן.. בחופש סוכות אומשהו. היה די רומנטיק.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifנכון!, קליפ מגניב!!:]

זהו, הולכת לחרוש על האלבומים שלהם שצוברים אבק על הכונן הקשיח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחח

כבר חשבתי שיש לך את האלבומים המקוריים שלהם

i love TAI

New member
אוו כן ראיתי גם!!

אני לא מכירה אותם אבל השיר ממש יפה! איך קראו לו?!

SainTonix

New member
We Sleep Forever הוא מתוך הסאונדרטק של איזה

סרט אימה , דד סיילנס או משהו כזה.. והוא בדיוידי/דיסק שיצא להם לפני כמה חודשים - Rain In Hell

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif Rain In Hell זה EP

שיצא להם ב2006. האאא!! ועוד חודש וחצי יוצא להם דיסק חדש D::::: ואז הם יהיו בסיבוב הופעות באירופה עם דה יוזד ורייס אגאינסט.. ועוד להקה. ואני רוצה

orw93

New member
אני עייפה../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

עייפה, סחוטה, גמורה, מתה
בוהו. "בחושך לא רואים את צד ימין, אז תזכרו ששם זה צד ימין" ם_O רק תזכרו: בעולם יש אנשים חפרנים!! "הנה בנדנה" "מה זה קרן?" "קופה" "מה זה קיימת" "נמצאת" "מה זה ישראל" "ם_O" XD

הבריחה של פריס הילטון!!

המשחק הכי הזוי והכי מצחיק שנתקלתי בו http://www.gameshot.org/?id=1345 עזרו לפריס הילטון לברוח מהכלא!

למעלה