Rose131

New member
../images/Emo32.gif

אני יודעת שבעיקרון כבר יום שני, אבל זה פשוט לגמרי פרח מזכרוני

i love TAI

New member
מחר מועד ב' בעע...

אין לי כוח לזה פיכס... לפחות זו הבגרות האחרונה בחיים יאייי [זאת כמובן אם אני לא אצתרך לשפר במשו
] בהצלחה לכל מי שעוד נבחן

oshriti123

New member
איזה כיף לך ולכל מי שכבר אחרי זה...

לי זה רק מתחיל שנה הבאה

i love TAI

New member
וואלה לא שמתי לב ../images/Emo6.gif

כן אז זהו זהלך רע מאוד.. לכל אלה שהיו איתי לפחות היה ממש קשה...איך לך?!

T y r

New member
כע הא? לא היה בולט..

אממ הלך לי טוב, מפתיע כזה ^^ תודה ..

טימטומטיקה זה השטן......

טוב כנראה שבפעם השניה נכשלתי בבגרות במתמטיקה.... ועוד בשאלון 001 אוי השפל........

Djerry

New member
כדאי לקרוא את ה"פ החדש באנגלית?

מה לעשות מה לעשות?? כבר קראתי את השלושה הראשונים באנגלית והסתדרתי חוץ מזה שאני ממש מפחדת מספוילרים (מאיזה פורום באנגלית שאני נמצאת בו)

אני אישית קוראת באנגלית...../images/Emo192.gif

שנה שעברה חיכיתי לתרגום ואיזה בן זונה אחד הרס לי את כל הספר. עכשיו זה הזדמנות טובה שהוא יוצא בחופש כדי שלא יהרסו לך בבצפר או משו...

oshriti123

New member
הו גם אני התכוונתי לשאול כאן את זה...

אני נורא רוצה לקרוא באנגלית אבל אני יודעת שאני לא אסתדר ): אני יודעת אנגלית יחסית טוב לגיל שלי אבל אני ממש לא ברמה של לקרוא ספר בסדר גודל כזה... אז בכל מקרה יהרס לי הספר, אם אני אקרא באנגלית זה יהרוס לי את כל החוויה ואם אני אחכה לעיברית כל העולם וגיסתו יהרסו לי את הסוף. לייפס נוט פייר ): אבל אם כבר קראת ספרים של הארי פוטר באנגלית זה אומר שאת מכירה כבר את כל המושגים והכל, לדעתי כדאי לך מאוד לקרוא באנגלית. הייתי מתחלפת איתך בכיף חח ד"א, כמה עמודים יש בו?

Djerry

New member
תודה לכם =]

החלטתי בסוף לקרוא באנגלית. מפחיד אותי לקרוא ספוילרים. אם אני לא טועה יש בספר 600 עמודים בערך. קצת באסה... קיוויתי שהוא יהיה יותר ארוך, שיגמר פחות מהר. אגב אושרית (נכון?) הארי פוטר זה לא כל כך מסובך באנגלית, זה אפילו די קל. הבעיה היא המושגים =/ בכל מקרה , אם את קוראת את זה בעברית הייתי מציעה לך להתנתק מכל דבר שקשור להארי פוטר (שנה שעברה קראתי ביקורת על הספר באיזשהו אתר, ומישהו שכתב תגובה כתב ספוילר בכותרת)

chronophobia

New member
בגרסא של UK יש 608 ../images/Emo175.gif

באמריקאית יש איזה 740... יש כבר ספויילרים בכל מקום :<

Djerry

New member
איך כבר יש ספוילרים??

זה לא אמור להיות טופ סיקרט וזה?

rubin78

New member
מחווה ל CAMEL ברביעי הקרוב!

הדבשות בשעתיים של הגמל האגדי. זה קורה ביום רביעי ה-18 ביולי בשעה 21:30 מועדון הקולטורה הרצל 154 תל אביב. דנה אייזן - חליל וגיטרה. יואב מירום - גיטרה בס. דני אשכנזי - גיטרה. טל רובינשטיין - תופים. יונתן דורון - קלידים. [email protected] http://www.myspace.com/hadabashot http://mitkadem.homestead.com/files/events/camel-covers/

למעלה