שראלית

New member
איך מתנהגים שרואים אדם מפורסם?

יום שישי פגשתי את שר-אל... הזמר שאני מעריצה שרופה שלוו... ואני פשוט התתביישתי לא יכלתי להוציא מילההההההה... פתאום השתתקתי כזה.. מכירים את זה? שפתאום אין מה לשאול אין מה לדבר... זה מה שהיהה.. אז עכשיו שיהיה לי לפעם הבאה... מה עושים שפוגשים אדם מפורסם שאתם אוהביםםםם??

1mayush

New member
הולכים אליו ומדברים איתו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בלי להתבייש
מניסיון אישי שקרה לי עם יוסי... אני לא אתחיל לחפש את ההודעה הזאת כי זה סתם פאדיחות .. כל ההתלהבות הזאת שהייתה מזה שישבתי פחות מחצי מטר ליד יוסי.. ולא הייתי מסוגלת לדבר איתו .. ופעם אח"כ שפגשתי אותו הכל כבר היה טוב [=

orianush

New member
חחח זה תמיד קורה...

קודם כל אני מאוד שמחה בשבילך שפגשת אותו
אני מאוד מכירה את זה שמשתתקים חחח זה מהלחץ וההתרגשות.. בפעם הבאה שתפגשי אותו זה כבר יהיה יותר קל.. בעיקרון זה בסך הכל בנאדם, והכי חשוב זה להיות את עצמך בלי פוזות צריך לצאת מההלם ולהגיד לו מה שרצית.. אני ממש מבינה אותך כי גם לי זה קרה בפעמים הראשונות, אבל תנסי פשוט להירגע ולשלוט בעצמך חח

lir2004

New member
פשוט מאוד...

כלום! בדיוק מה שאת עושה כשאת פוגשת את אמא או אבא שלך או חברים או לא יודע מה... שר-אל זמר טוב, אבל הוא בן אדם כמו כולם!!! כמו כל מפורסם אחר... את צריכה להבין את זה... פשוט פעם הבאה תדברי איתו נורמלי...

saray 19

New member
זה לא בדיוק ככה לירן

זה לא סתפ כי הוא מפורסם... זה בן אדם שגרם לך להרגיש משהו ואתה לא מכיר אותו בכללל.. אני פעם ראשונה שראיתי את יוסי לא זזתי...(וגם קצת בכיתי) ושהוא התקשר אליי להגיד לי מזל טוב ביום הולדת דפקתי את אחד הצרכות שלא ידעת שיש לי בכלל קול כזה גבוהה.... ואם אני יראה למשל עכשיו מישהו מפורסם אחר זה לא יעניין אותי אין לי ביעה ללכת לדבר איתו... אבל יוסי מצמרר אותי דרך הקול שלו ... ואני לא מכירה אותו בכלל אז זה שונה .... את אבא ואמא אתה מכיר ! עד היום אם אני יראה את יוסי אני ישתתק לכמה שניות ואז אני ישחק אותה שהכל בסדר וזה רק יוסי והוא בן אדם רגיל ... (אני רק ישחק אותה) בסדר הוא בן אדם רגיל אבל זה התרגשות לראות מישהו שאתה מעריץ!

orianush

New member
נכון מאוד..

אין לי מה להוסיף... זה אדם שאתה שומע את הקול שלו יום יום, רואה אותו בטלוויזיה, מעריץ אותו ואת מה שהוא עושה ופתאום אתה רואה אותו פנים מול פנים... יש בזה המון לחץ והתרגשות.... זה לא סתם

lir2004

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק ל"פוסטמות" שבינינו... לא צריך להתרגש מאף מפורסם... נכון, אני מסכים שבמקרה של יוסי, הוא מצמרר ואתה מכיר אותו רק מהטלויזיה ומהשירים ופתאום פנים מול פנים... אבל, בתאכלס, הוא אדם כמו כולם... לא צריך לסגוד לאף אחד... גם אם הוא מפורסם... יוסי אדם כמו כולנו... אולי רק שר יותר יפה, אבל לא יותר מזה... הוא בן אדם יותר טוב מכמה אנשים שאני מכיר... אבל הוא לא מושלם... אף אחד לא! בגלל זה אני אומר - לא צריך להתנהג כמו ילדה קטנה שמקבלת ליום הולדת את הבובה שהיא הכי רצתה... כולנו אנשים בוגרים... ותאמיני לי שפירגון שבא מתוך הלב... כמו "שמע... אני שומע הרבה שירים שלך... יש לי את האלבום... אתה ממש טוב ואני ממש אוהב אותך... המשך ככה!"... נשמע הרבה יותר טוב מ"יווווווווווווווווווווווווו, אנ'לא מאמינההההההההההההההההההההההההההההההההה, אני עוד שניה מתעלפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת..."... מסכימים או לא???

למעלה