MasterD_iL

New member
../images/Emo32.gif

בואו ננסה משחק קטן, שנלקח מפורום שאלונים וסקרים. לכל אחד יש שאלה או פיסקה למעלה בעמוד הפורום, וכל אחד יש משהו שונה. פשוט בואו נענה על השאלות והפסקות האלה.. למשל עכשיו יש לי "MasterD_iL, רוצה לזכות ברכב לשנה?" כן, אבל למה לשנה? מתאים לי ל10 שנים... תמשיכו... נראה כמה אתם יצירתיים.

LightbuIb sun

New member
אחלה

"Lightbulb sun- דילים מוזלים לחו"ל" וואלה...אוקי, יש לי בבנק בערך 29.35 ש"ח...מספיק? (ויש לי עוד אחד:) LightbuIb sun, ורוצה לראות את הכיתה המעופפת? - לא, אבל היו הרבה פעמים שהייתי רוצה לראות את הכיתה שלי מתעופפת...

Musedol

New member
:)

"Musedol, רוצה לראות את הכיתה המעופפת?" -לא, זה לא מה זה פאסה. עדיף כבר ששטוס!

מגניב

Black eyed angel מחפש אינטימיות? ברור, והאינטרנט זה המקום הראשון שאני אחפש בו מגע אנושי חם....

handlessman

New member
מישהו הולך ל-NIN?

הנה קישור לאתר של מוסיקה נטו שאפשר להזמין שם כרטיסים למופע בכל מיני דרכים נוחות

Benn Is Kane

New member
אני לא אלך, אבל מכיר מישהי שמוכרת.

219 ש"ח, נמצאת בחיפה. מי שמעוניין במספר טלפון, מוזמן לדבר איתי בפרטי.

Benn Is Kane

New member
יש אנשים שמעדיפים לא לתת כרטיס אשראי

לאתר אינטרנט, בטח שלא אתר ישראלי. יש גם אנשים בלי כרטיס אשראי... לכן, אם מישהו עוניין לקנות כרטיס במזומן ושהוא ישר יקבל את הכרטיס, הוא מוזמן לפנות אלי.

handlessman

New member
מה עדיף, אמאזון????

אתר ישראלי עדיף הרבה יותר כי אז זה נשלח אלייך מהארץ, לך תדע מי יכול לרמות אותך בהזמנות מחו"ל... וזה לא כמו בישראל שאתה יכול לקפוץ לספק אם יש בעיה - זה חו"ל...

Benn Is Kane

New member
שום אתר לא עדיף על אמאזון.

הוא האתר הכי אמין והכי רציני ברשת. מוזיקה-נט, לעומתו, לא רציני בכלל (הזמנתי משהו, והוא הגיע אלי 3 חודשים באיחור, למרות שהוא יצא הרבה לפני והיה כתוב שהוא in stock), ובנוסף, 4 פיירוולים שונים הקפיצו לי אזהרה שהאתר הזה מסוכן ועלול להכניס וירוסים, ושלא כדאי לתת בו פרטים על הכרטיס אשראי וכדומה. אמאזון לא מרמים אף אחד. להפך, זה לא בעיה לרמות אותם (להגיד שהדיסק הגיע שבור ולקבל עוד אחד, או להגיד שהדיסק לא הגיע בכלל).

LightbuIb sun

New member
אתה צוחק? בטח שעדיף אמאזון

תברר מה המקורות שלך, כי למרות שאמאזון נשלח מחו"ל- הוא אמין פי כמה וכמה מכל אתר ישראלי שאי פעם נתקלתי בו. אלק "מה עדיף, אמאזון???"....

handlessman

New member
אני לא מבין איך הכל עובד שם...

חיפשתי משהו ומצא לי איזה 20 תוצאות... זה של יד שנייה או מה? כי רשום על כל מיני דברים כמה פריטים יש במלאי וכאלה... בכל מקרה אני בחיים לא אזמין מחו"ל, פשוט לא סומך על זה.

LightbuIb sun

New member
אוקי החלטה שלך

אני לא יודע מה לגבי כל אתר בחו"ל, אבל אמאזון זה האתר הכי אמין להזמנות באינטרנט. נקודה. אתה יכול לחיות באשליה ש"מוזיקה נטו" יותר אמינים כי "יש עם מי לדבר", אבל גם זה יכול להתנפץ בקלות.

Benn Is Kane

New member
אין מה לסמוך או לא לסמוך.

אם אתה מעדיף לסמוך על אתר ישראלי עלוב שהאנשים שם לא שמים עליך ולא מדברים איתך בכלל (וכשהם כן מדברים, הם משקרים לך), במקום אתר עם עבר ענק ומאות אלפי קונים (אם לא יותר) מכל העולם, אז שיהיה לך בכיף. כאחד שמשתמש באמאזון כבר למעלה מ-5 שנים, אני אומר לך במליון אחוז, שאמאזון הוא האתר הכי אמין שיש, הכי ישר שיש, הכי חברותי שיש, והכי יעיל שיש.

Musedol

New member
תגיד, למה אתה הורס את השרשור? קשה לך

לנצל"ש משהו אחר שהוא לא חדש? יש מספיק נושאים מתים פה. ואם לא לנצל"ש אז תפתח נושא חדש, גם ככה הכל פה מת, חוץ מהשרשור הזה.

handlessman

New member
את ברת מזל...

לי יוצא רק דילים מוזלים לחו"ל והכיתה המעופפת... לא משנה כמה ריפרש אני עושה

handlessman

New member
אה הנה סופסוף משהו שונה...

"handlessman, הטיפ היומי של מטרנה!" יאיי, כבר הרבה זמן שאני רוצה לשפר את הטעם שלה!

למעלה