Rose131

New member
ד"א,

כמו שאולי הבנתם, המחשב שלי מת אז כרגע אני צריכה להיות במחשב של אח שלי\במחשב של אמא והרבה יותר מסובך לי לשרשר הודעות ובכלל יותר מסובך לי להיות בפורום כי זה צריך להיות כשאמא\אח שלי לא בבית. בקיצור, תנסו לשמור על הסדר will you?
[שלא נדבר על העובדה שחצי יום אני בעבודה בכל יום
]

CitizenErased

New member
דיסק חדש שהגיע..

אז ככה, כדאי שאני אודיע לכם שאני עובדת עכשיו בחנות דיסקים "צליל" בקניון רננים ברעננה. קודם כל בזמן שעברתי על הדיסקים נתקלתי בדיסק של The Enemy שנחת אצלינו, לא יודעת עד כמה זה חדשות חדשות או ישנות אבל שיהיה. חוץ מזה אם מעניין אתכם אם דיסקים מסויימים הגיעו אלינו אז רק תשאלו, אני תמיד עוברת שם על הכל אז יודעת פחות או יותר מה יש. וגם, את מי שזה מעניין... בגלל שיודעים בחנות שאני אוהבת את מיוז אנחנו הולכים לעשות חודש מיוז בו שלושת האלבומים הראשונים (שואוביז, אוריג'ן והולבאלו) יעלו רק 100 שקל! שלושתם יחד! זה מבצע מטורף שאין בשום מקום בארץ אז שווה בהחלט, אני אודיע לכם כשהחודש הזה יתחיל
וחוץ מזה שהDVD של אבסולושן אצלינו ירד מ99 שקל ל70 שזה גם מחיר מטורף.

דיסק של זה אנמי?!?!?!?!../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

יא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כמה הוא עולה???????:) הוא שם ממזמן,כי הם הוציאת את הדיסק שלהם כבר ב- 9.7 כמעט לפני חודש....

אה,כן, ../images/Emo190.gif

זו הייתה שאלה,אבל אחרי שהתעמקתי ראיתי שאין לך מושג

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif דמעות בעיניייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סעמק.. מה אמא שכחה את הפלאפון בבית?!?! אז אז אז.. האאאאאאאאאשךליגךףיLL;KJDGףכדעחךלףח כמעט והייתי מזמינה את זה שהמחשב שלי היה חוזר... אני כלכך מקווה שיתחשק לאמא שלי לצאת לקניון רננים היום XD וואי. איכשהו תמיד אני מגיעה לשם רק בשביל דיסק.. יומיים אחרי שהגיע אול אומריקן ריג'קס באוגוסט שעבר וביום שהגיע גוד שארלוט לפני כמה חודשים חחחח האאאאאאאא ולירון שמרי לי אותו אם במקרה את רואה!! בבקשההה ;;;;;;;; אני חייבת אותו!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בע. בשישי אני נוסעת לצליל בהוד השרון

אני מקווה שיש גם שם ;;; כדאי להם מאודד!!!! אהה ויסמין.. הדיסק אולי יצא כבר לפני חודש בבריטניה וזה.. אבל הם לא כאלה מוכרים כאן ככה שלקח זמן עד שהדיסק הגיע חחח בטח רצו לראות קודם איך הוא מתקדם בשאר העולם. ואהמ.. בואו נגיד שהוא הגיע מקום ראשון בבריטניה אחרי שבוע בלבד!!!!! ככה שזאת סיבה טובה להחליט להביא אותו לארץ :]] מי יודע.. אולי קיץ הבא ניראה אותם על הבמה?? חחחחחח XDDDDDDD

BabyShambles

New member
הוא אחד הישנים כאילו.

עוד בתקופה שאני הערצתי את הים [וזה די המון זמן]. אם לא הרבה לפני.

יו! ../images/Emo190.gif

Apocalyptica bittersweet..... Apocalyptica זה שם של להקה... ו- bittersweet זה שם של שיר של ווית'ין טמפטיישן...סתם פתאום הזכיר לי הצירוף!D:

Rose131

New member
בוקר טוב../images/Emo12.gif

קוראים לו bittersweet, הוא של להקת אפוקליפטיקה בשיתוף עם וילה ולאורי, בשביל הידע הכללי

PerfectSP

New member
זה למה זה נשמע לי מצלצל מוכר!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

וגם לווית'ין יש שיר שקוראים לו ככה
ואפוקליפטה אני גם מכירה...

למעלה