Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif בוכיהבוכיה ובשביל הדר בוכיה

היא רצתה הודעה מכובדת בוכיה לכבוד מר רופא שיניים. סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כווווווווווסססססס אמאאאאאאאאאא שללללללללללל הרופאייייייייי שינייםםםםםםםםםםםם ה *פייייייייייפ* האלהההההההההההההההה אעאעאעאעעאאעאאעעעאעעאעאעאעאעאעא עאעאעאאעאעאעאעעא עאעעאעאעאאעאעאעאאעאעעא עאעאעאעאעאעאעאעא עאעאעאעאעאעאעא עאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאעאעא עאעאעאעאעאעאעאעאעאעא עאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא עאעאעאעאעאעא וזה אפילו בלי העתק הדבק בוכיהבוכיה כוסאמא של הרופא שיניים הזה כוס אמא של הסייעת של הרופא שיניים הזה וכוס אמא של הסייעת השנייה של הרופא שיניים הזה מה הוא חש לי סרסור פה ולוקח שתי סייעות ?!?!?!?!??! מגיע לו שנשכתי אותו ! מגיע לו ! שיבלע בוטן בוכיה בכבוד, סתיו.

HaDaRoSh

New member
טוב זה אבוד ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

זה עדיין לא מכובד

HaDaRoSh

New member
What You Have For Lunch Today ?../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

בוכיהההההה חכי, אני אלמד אותך להיות מתורבתת בפורום

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך רואים שאתם מעתיקים את זה מהחתימה שלי *הלכתי לראות*

HaDaRoSh

New member
כואב לי בוכיהבוכיה ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חידה !

תנחשו למה הרשימה הזו D: לאן כולם מוזמנים דייבי. ג'ייד. 3> פרגי -.- ג'ארד איאן ריאן ג'רארד אלכס וויזלי פיט סתיו D: הדר D: נעם, גילי [?] ג'ק D: דאנקן .___. ג'פרי סטאר D: ג'פרי פרוג'קט ראנווי D:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif שינוי ><

דייבי. ג'ייד. 3> פרגי -.- ג'ארד איאן ריאן ג'רארד אלכס וויזלי פיט סתיו D: הדר D: נעם, גילי [ ] ג'ק D: דאנקן .___. ג'פרי סטאר D: ג'פרי פרוג'קט ראנווי D: שלומי מכוכב נולד DDD:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ועוד שינוי DDD:

דייבי. ג'ייד. 3> פרגי -.- ג'ארד איאן ריאן ג'רארד אלכס וויזלי פיט סתיו D: הדר D: נעם, גילי [?] ג'ק D: דאנקן .___. ג'פרי סטאר D: ג'פרי פרוג'קט ראנווי D: שלומי DDD: נדב -.- פטריק מפוב -.- דימה ישרא D: דניס ישרא D: חסרים 2 !!!!! חחחחחחחחח

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ~הרשימה גמורה D:~

דייבי. ג'ייד. 3> פרגי -.- ג'ארד איאן ריאן ג'רארד אלכס וויזלי פיט סתיו D: הדר D: נעם, גילי [?] ג'ק D: דאנקן .___. ג'פרי סטאר D: ג'פרי פרוג'קט ראנווי D: שלומייי DDDD: נדב -.- פטריק מפוב -.- דימה ישרא D: דניס ישרא D: ובלית ברירה צירפנו את גל דודי ~הרשימה סגורה נא לא לשלוח עוד משתתפים D:~ עכשיו תנחשו לאן זה D:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif את כן קשורה לזה !!!!!!11111

מה, אני רציתי שפרגי תבוא לא ... למה שאנחנו רוצות ? ><

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif לא, הרי אתה ברשימה.

זה לא הגיוני D: עוד ניחוש מתחיל בא'

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif מי גילה לך ? בוכיה

"מגאן !!!" ~אני עייפה מותר לי~

למעלה