Chemical Venom

New member
תגידו שמעתם משו על זה ש...

שאיירון מיידן ובולט פור מיי ולנטיין באים לארץ?? כי שמעתי על זה מ3 אנשים שונים...ואני חושב שמזבלים(אסור לקלל) את השכל... זה נכון?

GD ROCKS

New member
באמת?

וואי הלוואי. (רק שהפעם אני שוב לא אתקע ואפחד לא ירצה ללכת איתי. כמו שקרה עם נופקס
)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהיי!

אם זה באמת נכון אני הולכת
יו מגניב. אהמ.. זה יכול להיות מדהים.. בולט
האא! ואני הולכת לנופקס בסוף אם בכל זאת בא לך ללכת חחחחח אבל מור (נוו מישהי מהפורומים פה וזה) התקשרה לבארבי כבר שלוש פעמים היום ואמרו לה שנגמרו הכרטיסים
אבל נלך בכל זאת למצוא XD

GD ROCKS

New member
חחח

וואי ואני עוד חייתי באשליה שאולי מישהו יתעורר היום ויגיד לי שהוא רוצה לבוא איתי ואז ישארו כרטיסים ואני אזמין. (חה. ממש. אפחד לא רוצה לבוא אוףף) חחח והאמת היא כל פעם שהייתי מתקשרת עליהם הם אמרו שנשארו להם כרטיסים והתקשרתי לא לפני הרבה זמן.. טוב נו יום לפני ההופעה חייב להיגמרXD קיצור, נופקס
תהנו כל מי שהולך
אני אהיה הכי מבואסת בעולם מחר בערב. בע.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיש כרטיסים ../images/Emo6.gif

ילד מהשכבה שלי שחוזר איתנו במונית קנה אתמול בלייטווייב. והיום הגר (מהפורום כאן) הולכת למטאל שופ לקנות לי ולמור (שגם היא בפורום ניראה לי חחח) קיצור.. יש חחחח היא אפילו התקשרה אליהם אתמול בלילה והם אמרו שיש ב120 שקל D:

את יכולה לסמוך עליי שאני אבוא../images/Emo223.gif

הלוואי הלוואי הלוואי שהם יבואו ואת באה להופעה של המאנציז? ב15 בבארקה אני חושבת

GD ROCKS

New member
לא שמעתי על זה.

הופעה של מאנציז זה נחמד, אבל אני לא יודעת עם אני אוכל כי בספטמבר אני ממש בלחץ פסיכומטרי וזה.. נראה..

GD ROCKS

New member
אם**

טוב אני צריכה להתחיל לקרוא את מה שאני כותבת לפני שאני לוחצת על שלח. נמאס לי מכל השגיאות האלה XD

litaf1

New member
איירון מיידן ../images/Emo99.gif הלוואי. בינתיים רק טוקיו

הוטל באים

PATD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכ-ב-ו-ד-!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הם הרגע העלו את התמונה לבאזנט! DDDDDDDDDDDD:

MirrorGirl

New member
../images/Emo210.gifחאמוווווווווווווווווווווווווד../images/Emo99.gif

ואת זונה D:

למעלה