GaIi4697

New member
הממ למה הוט וייס לא משדרים אותם דברים?

זתומרת, בזמן שבהוט משודר גונזו ביס יש מצעד NME [סתם דוגמא]

10th Man Down

New member
../images/Emo124.gifנייטוויש בארץ../images/Emo220.gif

(פורסם באישורה של Rose131
) כידוע, להקת נייטוויש הפינית מגיעה לישראל בעוד כחודש. זה הזמן לרכוש כרטיסים למי שטרם עשה זאת :) הפלאייר
ניתן לרכוש כרטיסים באתר הבית של משרד הכרטיסים הדרן. חג שמח ושנה טובה לכולם

כל כך בא לי ללכת../images/Emo223.gif

אבל אין עם מי ואם פיספסתי את NIN אז זה מוזר דווקא לזה ללכת...

GD ROCKS

New member
מממ אני אהיה בפולין ../images/Emo12.gif

אם זה לא היה בתאריך הזה יש מצב הייתי הולכת..

ToTheEnd

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifשרשראות של כל להקה שתרצו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

פשוט תבחרו תמונה והיא תהיה מוכנה לכן עד עוד שבועיים. ה"נגלה" הראשונה של ההזמנות תהיה עד יום שבת. מי שיזמין אחרי, זה יהיה מוכן לו עוד די הרבה זמן כנראה. אם אתם רוצים בדואר במקום להיפגש וזה, תצתרכו לשלם עוד כסף.:) אני שולחת בדואר רשום כי זה מסוכן בדואר רגיל. הוספתי תמונה עם כל מיני דוגמאות של שרשראות שמוכנות כבר. אל תשימו לב למייקי (זה עם המשקפיים) הוא לא יצא טוב... יש עליו לבן כזה. מי שרוצה אותו יכולה לקנות אותו ב15. בכל מקרה, אלו השרשראות שיש בינתיים. אם אתן רוצות אחת מאלו במקום לבחור תמונה, פשוט תאמרו.:) ואם כן אז אפשר להיפגש עוד השבוע, כי אלו כבר מוכנים. אה כן, וכל שרשרת עולה 20 ש"ח. :)

ToTheEnd

New member
וכשההדגשה לא הרוסה:

פשוט תבחרו תמונה והיא תהיה מוכנה לכן עד עוד שבועיים. ה"נגלה" הראשונה של ההזמנות תהיה עד יום שבת. מי שיזמין אחרי, זה יהיה מוכן לו עוד די הרבה זמן כנראה. אם אתם רוצים בדואר במקום להיפגש וזה, תצתרכו לשלם עוד כסף.:) אני שולחת בדואר רשום כי זה מסוכן בדואר רגיל. הוספתי תמונה עם כל מיני דוגמאות של שרשראות שמוכנות כבר. אל תשימו לב למייקי (זה עם המשקפיים) הוא לא יצא טוב... יש עליו לבן כזה. מי שרוצה אותו יכולה לקנות אותו ב15. בכל מקרה, אלו השרשראות שיש בינתיים. אם אתן רוצות אחת מאלו במקום לבחור תמונה, פשוט תאמרו.:) ואם כן אז אפשר להיפגש עוד השבוע, כי אלו כבר מוכנים. אה כן, וכל שרשרת עולה 20 ש"ח. :)

Runt

New member
../images/Emo65.gif היום יומלדת לאטי! ../images/Emo65.gif../images/Emo18.gif

lestatgirl בשבילכם
תמזלו "מזל טוב"ים ותהיו נחמדים DDD: והנה עוד אייקון ברוח הארקטיק מאנקיז
שיהיה לך יום הולדת שמחחחחחחחחחח ותשכרי כי את בת 18 וזה מה שבריטים עושים יאאאאאאא *שועל כתום מקפץ*

Chemical Venom

New member
חבר'ה אני חייב להתלהב קצת הלסאטFM הזה גאוני!!

מאז שיש לי אותו אני מכיר עוד מיליארד להקות ממש טובות!! זה אחלה של דבר!! זהו הפסקתי להתלהב :X

GD ROCKS

New member
מסכימה.

חחחחח אתמול מרוב שיעמום התחלתי לשמוע את הרדיו שיש ליוזר שלי והוא שם מלא דברים שאני בכלל לא הכרתי, זה הגיוני בכלל(?!) גם בדקתי אצל יוזארים אחרים וגיליתי שאחרי כמה זמן הרדיו הזה פשוט שם שירים שחוזרים על עצמם אצל כל יוזאר. חחחח עזבו הייתי משועממת בטירוף

Chemical Venom

New member
אני ביומיים האחרונים חפרתי על זה כל כך ש..

שכנראה דפקתי את המשתמש שלי חחח עשיתי מלא ניסויים חחח

המממ יש לי כרטיס זוגי לסרט דיסטרביה, מישהו

רוצה לבוא איתי? אהה כן ומיכל חייבת לי כסף.........

HagarStar

New member
אהההההההההה אניייייייייי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כל פעם שיש ת'פרסומת באמטיוי אני קופצת ומתחילה לצעוק דיסטרביהההההה רוניייייייייייי

למעלה