Rose131

New member
הו,

סורי שכל היום לא עשיתי אוף
האינטרנט עובר משבר וכזה

M a a y a n K

New member
בדיקות דם זה דבר מלכלך...

אוף... שאלתי את זה כבר באוף הקודם אבל לא נראה לי שמישהו ראה (או שראה ולא התייחס
נו מילא, נציק שוב), מה עם המפגש בסוכות?

Chemical Venom

New member
אממ בקשר למפגש|*../images/Emo70.gif*|

אני אומר 13:00 עזריאלי ליד טוואר רקורדס.. ב2.10!!! זה אומר עוד שבוע פלוס מינוס!

HagarStar

New member
אבל לא, תעשו ב30;;../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ואגב, אני לא מגיעה לעזריאלי כולכם יכולים לפגוש אותי בסנטר :) 'ני בטח אגרור איתי את טניה

Chemical Venom

New member
אממ

קודם כל תמיד אחר כך זורמים לסנטר.. ותחליטו תאריך אני אישית יכול רק ב2.10

HagarStar

New member
אני יודעת../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כי אין מה לעשות בעזריאלי, וגם אי אפשר לעשן שם מבטיחה לכם שעד 2 וחצי גג אתם בסנטר

HagarStar

New member
קלטת סקס של מג ווייט../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

דלפה קלטת סקס ביתית של מג ווייט, מתופפת להקת The White Stripes בתאריך 11 בספטמבר הודיעה להקת The White Stripes על ביטול איחוד שהיה אמור להערך בהמשך השנה בעקבות התקף חרדה קיצוני של מתופפת הלהקה מג ווייט. במקביל פורסמה היום ברחבי העולם קלטת סקס ביתית בה נראית המתופפת מקיימת יחסי מין עם גבר אלמוני. כנראה שקיים קשר ישיר בין פרסום הקלטת, מצבה של מג וביטול ההופעות המתוכננות. אנו מביאים לכם בבכורה בלעדית קטעים מתוך הקלטת המדוברת. [מועתק מאיזה אתר] אם אתם באמת רוצים לא אכפת לי להביא לכם קישור לסרטון, אבל במסר כי זה לא חוקי בפורום או משהו XD

מהמהמהמהמה!?!?!?!? :O

אבלבלבלבלב היא ניראת תמימה כזאתת!! היא האחרונה שאי פעם הייתי חושבת עליה בקלטת סקס.

אוי לא איזו טעות מביכה

אני הייתי בטוחה שהם אחים . גאד דמאטטטט על אף היותם חברי להקה, ולמרות שהם מציגים עצמם מדי פעם כאח ואחות, ג'ק ומג וייט היו נשואים לפני מספר שנים - ואף הודלפו לרשת מסמכי הגירושין שלהם

lestatgirl

New member
לא לא הם אחים

המסמכים זה זיוף ובסרט קפה וסיגריות הם מדברים על משהו שהיה כשהם היו קטנים זה פשוט המוח שלי מעט מעוות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifקליפ חדש לAVA!!!

http://youtube.com/watch?v=cWLGUuDTtEc אני עם מור בטלפון והיא אמרה שהיא ראתה איזה קליפ חדש עם ההוא מבלינק אז פשוט הייתי חייבת למצוא חחחחחחחח יווווווווו וזה פי 10000 יותר טוב מהשירים בדיסק הקודם!! ויש שם את הבאסיסט הקודם של 30שניות

למעלה