SainTonix

New member
מישהו שמע כבר את החדש של ניו פאונד גלורי?

הם הוציאו מחדש אלבום קאברים עם ביצועים מעולים להמון שירים מוכרים כמו Iris, Kiss Me, LoveFool ועוד מלא. ומה שיותר יפה - כמות האמנים שמתארחים באלבום, פטריק מFOB, אדם לאזרה מTBS, הסולן של Say anything, הסולן של Dashboard Confessional ושל Cartel. בקיצור, אלבום ממש מגניב, מתאים לNFG והקאברים שהם תמיד היו עושים. אומנם אין בזה שום שיר שאפשר להגיד שהוא איזה קלאסיקה של הלהקה כי בכל זאת היא התחילה והיא עדיין להקת קאברים - אבל אחלה אלבום.

Chemical Venom

New member
הוא באמת נחמד ...

ושמעו את החדש של ג'ימי איט וורלד אני ממש ממש אהבתי..

לאבפול כל כך יפה../images/Emo223.gif

אדם
ו"השגתי" את זה כבר רק עוד לא יצא לי לשמוע את כולו והחדש של ג'ימי גם מצויין.. אני מתה כבר לשמוע את כל האלבום

itzikch

New member
אלבום סביר , תשמעו את דאשבורד החדש !

מעולה ביותר !! דאשבול קונפשיונל ..

CitizenErased

New member
עוד שמועות על הגעות לארץ...

^$^&$&^$&@^&#!@!@!@!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3454727,00.html כן כן כן, יש מצב שרייג' אגיינסט דה משין יבואו לבקר אותנו בפעם השלישית
(והפעם אני גם מבוגרת מספיק ללכת להופעה!!) אנשים, נא להחזיק איתי אצבעות שזה לא סתם שמועות מרשעות.

נמאס לי משמועות../images/Emo223.gif

אבל כמה התבאסתי לגלות שהם הופיעו פה פעם.. הלוואי שהם יגיעו שוב

lestatgirl

New member
וואי אלוהים אוהב אותך הא?

מה הסיכויים שתתחילי לשמע את הליבס או את השמבלס כי אצלך עוד יש מצב שקרלוטס ופיט יתאחדו להופעה מיוחדת בארץ ואז עוד מלא בריטים אחרים ינהרו לפה..|ריר|

lestatgirl

New member
אבל אבל אבל הם כ"כ יפים

ממש כמו הקולקציה החדשה של פ&ב אולי ביססו אותה על בריטים?

העלנו שיר חדש למייספייס :] אתם מוזמנים לשמוע.

אני והלהקה שלי (נימפוריה) העלנו שיר חדש למייספייס שלנו - http://www.myspace.com/nimforia השיר נקרא "מחסן הטריפים". תהנו
יש לנו הופעה בחמישי הקרוב (מוצאי שמחת תורה , עוד 3 ימים) במועדון הקולטורה בת"א. כולכם מוזמנים!!!! פתיחת שערים - 9 בערב. מחיר כרטיס - 35 שקל. תופיע איתנו להקת המיולין (שהופיעה בבראשית בסוף השבוע האחרון) . בקיצור, שווה לבוא. יש הסעה מפ"ת למעוניינים. לפרטים - 0507404019.

new art riot

New member
הפרסומת למרמייט כ"כ לא אמינה

למה שפדינגטון יחליף את הריבה, ועוד במרמייט (גם גבנצ וחסה)??

HagarStar

New member
עצרו אותי על אחזקת טוש |: ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לפני שכולכם חופרים לי במסנג'ר, אני פשוט אכתוב פה XD אוקיי הייתי עם חברה שלי על הגג בסנטר והיה לי לורד והיא כתבה איתו על הקיר, ואני מציינת שרק היא ציירה איתו ואז המאבטח הרוסי [הבןןן.. !@#$] קרא לשני מאבטחים אחרים ואז הם לקחו אותנו למוקד ביטחון שיש בסנטר [כן כן מסתבר שיש אחד כזה] והזמינו משטרה |: כי היו עוד שתי ילדות שציירו על ספסל חחח ואז החזיקו אותנו שם שעה בלי לעשות כלום כי 'הם דיברו עם מחלק הנוער בלהבלה' בסוף שיחררו אותנו [כשבעצם לא הייתה להם אף סיבה להחזיק אותי שם שעה שלמה, כי אני לא עשיתי כלום] ואני צריכה לחזור מחר להביא להם מכתב התנצלות O_O נועה תודה על הדאגה XD

lestatgirl

New member
../images/Emo6.gif

סורי זה מצחיק אותי כ"כ כי גם אותי תפ]סו עושה גרפיטי רק בבצפר ועם ספריי ועם ידיים מלאות בצבע עדיין הכחשתי בסופו של דבר היינו צכים לצבוע את הכל מחדש עד 12 בצהריים ביום שלמוחורצ מה שהתברר כיותר מהנה ממה שהיה בערב הקודם. סיום חפירה.

elknetld2kil

New member
אפרופו הדלפות, הציפור השחורה ברחה מהכלוב

לפני פחות משעה דלפה לרשת הגרסה הטובה (ולא זאת באיכות נמוכה שמסתובבת בימים האחרונים) של Blackbird, הדיסק החדש של אלטר ברידג'. למי שלא יודע, הלהקה מורכבת מחברים לשעבר בקריד (מינוס הסולן) ומיילס קנדי בעל הקול האדיר (יש שמועות שההר געש בפומפיי התפרץ בגלל שהוא שר גבוה מדי). מומלץ לכולם...

למעלה