M a a y a n K

New member
זו רק אני או ש...

Sing For Absolution מככב בפרסומת של עובדה? קשת אוהבים לשים שירים של מיוז בפרסומות שלהם הייתי אומרת...

Luna Sphere

New member
יאפ

בכלל להוט יש טעם טוב, יש גם שיר של קלקסונס ושל רזורלייט בפרסומות לתוכניות לערוץ שלוש

Rose131

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפתחו MTV הרגיל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טופ 10 של AM D:: |התלהבות|

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיש להם מספיק קליפים לזה?../images/Emo12.gif

חבל שהיה בדיוק יריחו.. יותר חשוב

Luna Sphere

New member
אין להם, בגלל זה הופתעתי שאני באה לבצפר

וכולם אומרים לי שיש טופ 10 של AM :S בכל מקרה הם שמו את הקטעים מגונזו און טור 2005.. מקורי /: הפסקתי לראות באמצע כי הייתי ממש קרובה לדמעות

oshriti123

New member
מפתיע.

MTV תמיד תמים את הסינגל הכי חדש במקום ראשון, גם אם הוא לא הכי טוב/מצליח.. וMTV2 תמיד שמים את IBYLGOTDF מקום ראשון, לא משנה איזה מצעד זה XD אני בכלל חושבת שWTSGD הכי טוב

Unaffected

New member
../images/Emo6.gif

תראו מה כתבו בידיעות אחרונות על ההופעה של טוקיו הוטל: "..הזמר-שנראה כאילו חמוס נרדם על ראשו.."
ויש גם מדריך איך להיות אימוXDD לול

HagarStar

New member
כע XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אתמול בבוקר אמא שלי מעירה אותי "קומי! אה, הגר! את אמו אימו?!" O_O ואז היא התחילה להקריא לי ולהסביר לי שאני אימו כי יש לי פוני וסקיני וואנס ._.

תגידו.. ../images/Emo223.gif

מה עובר על הסולן של קינגס אוף לאון בשיר החדש?! XDDD הוא בהחלט נכנס אצלי לרשימת האנשים שעדיף שלא ינסו לצעוק [מיד אחריו הסולן של בילי טאלנט] וזהו אותו אחד עם השיער הארוך מON CALL?
חח ובלי קשר הגיע עכשיו הפלאש דיסק של תפוז הוא כזה קטן וחמוד, הזרת שלי יותר גדולה ממנו

למעלה