Icarus Canopies

New member
שאלה לבלוגרים

שלום לכם אני עושה עבודה אקדמית בנושא הבלוגים, וכחלק מהתחקיר, אני מוצא שיש לקהילת הבלוגרים מספר פורומים כאן בתפוז. כלומר, אני יכול להבין מדוע יש פורום אחד בתפוז ואחר בוואלה למשל, אבל מדוע לקיים מספר פורומים באותו אתר? כך למשל ראיתי שיש "בלוגרים חברתי", "בלוגים", "בלוגים למבוגרים", בלוגים טכני".... אשמח לתשובה תודה

../images/Emo53.gifחדשה בתחום../images/Emo9.gif

שלום לכם :) השבוע, סופסוף פתחתי בלוג. שיחקתי קצת עם כל האפשרויות, חלק מהאפשרויות הצלחתי ללמוד לבד ועם חלק עדיין לא כל כך מסתדר לי..... האם יש אפשרות להכניס שעון לבלוג? (אשמח להוראות מפורטות) דבר נוסף, פעם ראיתי באחד הבלוגים שניתן לראות כמה אנשים נמצאים און-ליין באותו בלוג (כל גולש, לאו דווקא מנהל הבלוג), האם יש אופציה כזו בתפוז? תודה לעוזרים,
בטח עוד אחזור מידי פעם עם שאלות נוספות

0r0r

New member
כי כל אחד עוסק במשהו אחר

1 הוא פורום כללי בנושא. 1 הוא פורום תמיכה טכנית בבלוגיה של תפוז (כי גם לתפוז יש מערכת בלוגים). ו1 הוא המשוב/חברתי של הבלוגיה של תפוז (כי כל מערכת צריכה משוב וכו').

gesus

New member
התשובות נמצאות כאן

פורום תמיכה לבלוגים בתפוז. סתם שאלה שאולי תהיה רלוונטית לעוד אנשים כאן. מדוע לשים שעון בבלוג? אני מאמין שכל אחד יש בפינת המסך שעון מצוין.

כפי שנאמר לפני

כל פורום עוסק בנושא דומה או שונה. שאר הפורומים שהזכרת עוסקים באופן ספציפי במערכת הבלוגים של תפוז (תמיכה טכנית, משוב וכו'), בניגוד לפורום הזה שעוסק בבלוגים באופן כללי ללא קשר לתפוז.

gesus

New member
כנראה שהתחקיר שלך לא מעמיק מספיק

יש בתפוז בלוגיה שהיא זירת הבלוגים של הפורטל ומכאן בה גם פורום הבלוגיה, מעבר לזה יש פורומים של הבלוג TV שזה משהו אחר לגמרי. ולבסוף יש את הבלוג הזה, אבל אני נותן לך להבין לבד מדוע הוא שונה מפורום הבלוגיה.

למעלה