nina41

New member
../images/Emo10.gif מה קורה לפורום , הכל שקט כאן???????

חבר'ה להיתעורר קצת , לא יזיק לכם ערב טוב מאיה

orianush

New member
=*=שאלון מוזיקה=*=

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: שיר שעושה לי כאב ראש: הזמר עם הקול הכי מלטף: הזמרת עם הקול הכי מלטף: הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: מוזיקה שנותנת לי כוח: אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תחנת הרדיו המועדפת: הדיסק הראשון שקניתי: הדיסק הבא שאקנה: הדיסק הכי חרוש שלי: הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: פדיחה שקשורה במוזיקה: מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: ווליום: גבוה או נמוך? מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכי כיף לרקוד בשיר: הכי כיף לשמוע מסביב למדורה: לשיר או להקשיב? השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? זמרים,זמרות או להקות? זייפנים: לשיר או לשתוק? גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שיר יומולדת מנצח: השיר עם המלים הכי דביליות: השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? קלטות: כן או לא ? מוזיקה ששומעים באוטו: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: השיר שתירצה לשמוע לפני שתמות: שיר שיתנגן בדרך לחופה: שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:

orianush

New member
אני ../images/Emo27.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: "אמא"- שלומי ויוסי השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: לא עולה לי.. שיר שעושה לי כאב ראש: היהודים וכאלה.. הזמר עם הקול הכי מלטף: שלומי שבת
הזמרת עם הקול הכי מלטף: לא יודעת הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: בעיקר מזרחי כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: מוזיקה שנותנת לי כוח: אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת (בשביל להתעורר) תחנת הרדיו המועדפת: רדיו ירושלים הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכרת... הדיסק הבא שאקנה: תלוי מה יצא קודם.. הדיסק הכי חרוש שלי: נראה לי שלומי שבת בקיסריה הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: פדיחה שקשורה במוזיקה: מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: אני לא מתביישת במה שאני שומעת.. ווליום: גבוה או נמוך? תלוי במצב רוח מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכי כיף לרקוד בשיר: מתוקים וכל אלה
הכי כיף לשמוע מסביב למדורה: לשיר או להקשיב? במקרה שלי להקשיב השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: יובל המבולבל חחח סתם.. כל השירים של התוכניות ילדים הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): שלומי ופבלו בקיסריה מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? גם וגם רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים.. זה עוזר להתחבר לשיר ולהבין אותו זמרים,זמרות או להקות? זמרים זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שיר יומולדת מנצח: "יום הולדת" של להקת עדן השיר עם המלים הכי דביליות: "רוצה בנות" השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לא יודעת.. גם היא לא יודעת
כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? קלטות: כן או לא ? לא מוזיקה ששומעים באוטו: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: השיר שתירצה לשמוע לפני שתמות: שיר שיתנגן בדרך לחופה: לא ידוע עדיין שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:
"שלומי שבת בקיסריה"
"לבדי"- הראל מויאל
"יוסי אזולאי"- יוסי אזולאי

nina41

New member
אוריאן מאיפה המשפט המודגש הזה למטה מאיזה שיר

הוא לקוח?? ערב טוב מאיה

orianush

New member
בחתימה שלי?

זה לא בדיוק משיר.. בדיסק של הראל מויאל "לבדי" בחוברת עם המילים יש כל מיני משפטים כאלה מתחת לכל מיני שירים.. משפטים שקשורים לשיר ולמסר שלו.. זה כתוב מתחת לשיר "אורח מיותר" אם את מכירה

שלוםםםםםםם

היי מה המצב מה איתכן בננות ? בסוף החודש יש לי חתונה במשפוחה ושלומי מופיע איזה כייף לי נכון .........

nina41

New member
לנו יהיה כייף אם תשתפי אותנו איך היה וגם

תעלי לכאן תמונות מהאירוע. כל טוב ושיהיה רק בשמחות לילה טוב, nina41

nina41

New member
לא , אני לא מכירה את החוברת שבדיסק של מויאל

אבל התכוונתי למשפטים שרשמת במודגש למטה , אבל כבר ענית לי על כך, שאלתי כי זה יפה מאוד שהשתמשת בזה. לילה טוב nina41

nina41

New member
הבחירות שלי לשאלון המוסיקה הם...

השיר שאני הכי אוהבת בעולם: "מרגריטה" של שלומי שבת השיר עם הזיכרונות הכי טובים: גם "מרגריטה" של שלומי השיר הכי מגעיל שאני שומעת ומעבירה תחנה: רוצה בנות התחנה שעושה לי כאב ראש: fm99 לא מתחברת לכל הרעש הזה. הזמר עם הקול הכי מלטף: שלומי שבת הזמרת עם הקול הכי מלטף: כריסטינה אגירלה או מריה קארי הזמר שהיה עדיף שיבחר בקריירה אחרת: יוני בלוך הזמרת שהיה עדיף שתיבחר בקריירה אחרת: זהבית פסי כלי נגינה הכי שווה: פסנתר הסיגנון המוסיקאלי המועדף עליי בדרך כלל: מזרחית, אבל לא מהכבדה. כשכל האנשים הקרובים אליי, רחוקים ממני אני מקשיב ל: מוסיקה שאני אוהבת או סתם לשקט "גם זה סוג של מוסיקה". אם הייתי מנגנת אז הייתי מנגנת מוסיקה מסוג: המלודי שקט ורגועה אם הייתי מלחינה הייתי מלחינה מוסיקה מסוג : מוסיקת עולם מוסיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: מלודיות לועזיות וגם עבריות על הבוקר כשקמים מוסיקה רועשת או שקטנה: שקטה. תחנת רדיו מועדפת: רשת ג' הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכרת זה היה נורא מזמן הדיסק הבא שאקנה: תלוי אם משהו ידבר אליי באותו זמן הדיסק הכי חרוש אצלי: שומעת מוסיקה דרך המחשב כמעט לא מדיסקים הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: שקניתי קסטה מזוייפת של שלומי שבת ולא ידעתי רק כשחזרתי הביתה גיליתי שחסר לי שיר אחד וממש היתבאסתי , רצתי לחנות וביקשתי להחליף והמוכר לא החליף לי הוא היתעקש שזה בסדר ולא חסר כלום. פאדיחה שקשורה במוסיקה: אין כלום! מוסיקה שאני אוהבת אבל מתביישת שאני אוהבת אותה: אין דבר כזה אצלי , הכל הולך! ווליום גבוה או נמוך: תלוי איזה שיר ואיזה זמר או זמרת וגם במצב רוח שלי מוסיקה באוזניות או רמקולים: עדיף אוזניות מוסיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: פורטוגל , להקת מדרדאוס הכי כייף לשמוע בחורף מתחת לפוך: את שלמי שבת שר , לא משנה איזה דיסק שלו הכי כייף לירקוד בשיר: ייאללהבינה" של להקת אלבינה, לענטז חחח הכי כייף לשמוע מסביב למדורה: שיריי ארץ ישראל לשיר או להקשיב: גם זה וגם זה השיר הכי מעצבן שניתקע לי בראש: אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי עוגה או את השירים של יובל המבולבל הדיסק האחרון שקיבלתי או קניתי: קיבלתי את הדיסק של מושיק עפייה , לא זוכרת איזה מוסיקה יותר חשוב המילים או הלחן: שנייהם חשובים אחד משלים את השני רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היצירה והיוצרים , גם וגם זמרים זמרות או להקות: את כולם זייפנים לשיר או לישתוק: עדיף לישתוק ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: בהופעה של יהודה פוליקר בקיסרייה מתיי שהוא שיר יום הולדת מנצח: היום יום הולדת , קלאסיקה מנצחת בהחלט. השיר עם המילים הכי דביליות: רוצה בנות השיר שאמא שלי הכי אוהבת: לא יודעת לא שאלתי אותה קלטות כן או לא?: בטח שכן, איך אפשר להתנתק מהן?!! כשאני במיקלחת אני שרה: סתם מקשקשת לי כל מיניי להיטים ומערבבת שיר בתוך שיר כשאני הולכת ברחוב אני שרה בקול רם או שקט: מי שר ברחוב למה מה קרה זכיתי בלוטו?! חח מוסיקה שאני שומעת באוטו: שומעת רדיו ,מוסיקה ישראלית תוצרת הארץ כחול לבן עדיף הסרט עם המוסיקה הכי שווה: הסרט סלסה השיר שארצה לשמוע ליפניי שאמות: מי ירצה בכלל לשמוע משהו?! שיר שיתנגן בדרך לחופה: הייתי מעדיפה שתיתנגן איזו נעימה מרגשת במקום איזה שיר ספציפי שלושת הדיסקים שאקח לאי בודד: "בגלל הרוח" של שלומי שבת, "אל תלכי רחוק מידיי" שלומי שבת, ו"שלומי שבת" התקליט שנושא את שמו. (זו הבחירה שלי לכל שאלון המוסיקה) נשיקות,,, מ : nina41

55nofar55

New member
עונה :]

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: חושב עליה של עידדדן :] השיר עם הזכרונות הכי טובים: לאהוב אותך - לידור יוספי שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: רוצה בנות ... שיר שעושה לי כאב ראש: היפ הופ הזמר עם הקול הכי מלטף: עידן יניב :] הזמרת עם הקול הכי מלטף: שרית חדד ! הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: חחח חזקק D: ... אממ אבי ביטר ! הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: מירי מסיקה כלי הנגינה הכי שווה: גיטרההה :] הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: מזרחית ודיכאון ! כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: עידן יניב :] מוזיקה שנותנת לי כוח: עידדדדדן ! אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אממ ... לא יודעת D: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: - מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: דיכאון על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטטה תחנת הרדיו המועדפת: 91FM הדיסק הראשון שקניתי: של עידדן יניב :] הדיסק הבא שאקנה: איציק קלה אולי ... הדיסק הכי חרוש שלי: עידן יניב שניהם . הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: - פדיחה שקשורה במוזיקה: - מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: - ווליום: גבוה או נמוך? הכי גבוה שאפשרררר :] מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים ! מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: רק מהארץ שלנו ! הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: מזרחיתתת ישןןן :) הכי כיף לרקוד בשיר: מחרוזות מזרחיות טובות כאלה ... הכי כיף לשמוע מסביב למדורה: - לשיר או להקשיב? להקשיב ולשיר :] השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: - הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): לירן טל . מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? המילים רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת זמרים,זמרות או להקות? זמרים זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? מזרח תיכון ! ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: של עידן :] שיר יומולדת מנצח: יומולדת של קובי פרץ ! השיר עם המלים הכי דביליות: יש כל מיני ... השיר שאמא שלך הכי אוהבת: של שלומי ופבלו כשאני במקלחת אני שר: לא שרה S: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? סרט הודי DD: קלטות: כן או לא ? לאא מוזיקה ששומעים באוטו: רק מזרחית ! הסרט עם המוזיקה הכי שווה: - השיר שתירצה לשמוע לפני שתמות: שלא נדע מצרות !!! שיר שיתנגן בדרך לחופה: יש עוד זמן ! שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: עידן יניב שניהם ואליקו !

למעלה