הבחירות שלי לשאלון המוסיקה הם...
השיר שאני הכי אוהבת בעולם: "מרגריטה" של שלומי שבת השיר עם הזיכרונות הכי טובים: גם "מרגריטה" של שלומי השיר הכי מגעיל שאני שומעת ומעבירה תחנה: רוצה בנות התחנה שעושה לי כאב ראש: fm99 לא מתחברת לכל הרעש הזה. הזמר עם הקול הכי מלטף: שלומי שבת הזמרת עם הקול הכי מלטף: כריסטינה אגירלה או מריה קארי הזמר שהיה עדיף שיבחר בקריירה אחרת: יוני בלוך הזמרת שהיה עדיף שתיבחר בקריירה אחרת: זהבית פסי כלי נגינה הכי שווה: פסנתר הסיגנון המוסיקאלי המועדף עליי בדרך כלל: מזרחית, אבל לא מהכבדה. כשכל האנשים הקרובים אליי, רחוקים ממני אני מקשיב ל: מוסיקה שאני אוהבת או סתם לשקט "גם זה סוג של מוסיקה". אם הייתי מנגנת אז הייתי מנגנת מוסיקה מסוג: המלודי שקט ורגועה אם הייתי מלחינה הייתי מלחינה מוסיקה מסוג : מוסיקת עולם מוסיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: מלודיות לועזיות וגם עבריות על הבוקר כשקמים מוסיקה רועשת או שקטנה: שקטה. תחנת רדיו מועדפת: רשת ג' הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכרת זה היה נורא מזמן הדיסק הבא שאקנה: תלוי אם משהו ידבר אליי באותו זמן הדיסק הכי חרוש אצלי: שומעת מוסיקה דרך המחשב כמעט לא מדיסקים הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: שקניתי קסטה מזוייפת של שלומי שבת ולא ידעתי רק כשחזרתי הביתה גיליתי שחסר לי שיר אחד וממש היתבאסתי , רצתי לחנות וביקשתי להחליף והמוכר לא החליף לי הוא היתעקש שזה בסדר ולא חסר כלום. פאדיחה שקשורה במוסיקה: אין כלום! מוסיקה שאני אוהבת אבל מתביישת שאני אוהבת אותה: אין דבר כזה אצלי , הכל הולך! ווליום גבוה או נמוך: תלוי איזה שיר ואיזה זמר או זמרת וגם במצב רוח שלי מוסיקה באוזניות או רמקולים: עדיף אוזניות מוסיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: פורטוגל , להקת מדרדאוס הכי כייף לשמוע בחורף מתחת לפוך: את שלמי שבת שר , לא משנה איזה דיסק שלו הכי כייף לירקוד בשיר: ייאללהבינה" של להקת אלבינה, לענטז חחח הכי כייף לשמוע מסביב למדורה: שיריי ארץ ישראל לשיר או להקשיב: גם זה וגם זה השיר הכי מעצבן שניתקע לי בראש: אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי עוגה או את השירים של יובל המבולבל הדיסק האחרון שקיבלתי או קניתי: קיבלתי את הדיסק של מושיק עפייה , לא זוכרת איזה מוסיקה יותר חשוב המילים או הלחן: שנייהם חשובים אחד משלים את השני רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היצירה והיוצרים , גם וגם זמרים זמרות או להקות: את כולם זייפנים לשיר או לישתוק: עדיף לישתוק ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: בהופעה של יהודה פוליקר בקיסרייה מתיי שהוא שיר יום הולדת מנצח: היום יום הולדת , קלאסיקה מנצחת בהחלט. השיר עם המילים הכי דביליות: רוצה בנות השיר שאמא שלי הכי אוהבת: לא יודעת לא שאלתי אותה קלטות כן או לא?: בטח שכן, איך אפשר להתנתק מהן?!! כשאני במיקלחת אני שרה: סתם מקשקשת לי כל מיניי להיטים ומערבבת שיר בתוך שיר כשאני הולכת ברחוב אני שרה בקול רם או שקט: מי שר ברחוב למה מה קרה זכיתי בלוטו?! חח מוסיקה שאני שומעת באוטו: שומעת רדיו ,מוסיקה ישראלית תוצרת הארץ כחול לבן עדיף הסרט עם המוסיקה הכי שווה: הסרט סלסה השיר שארצה לשמוע ליפניי שאמות: מי ירצה בכלל לשמוע משהו?! שיר שיתנגן בדרך לחופה: הייתי מעדיפה שתיתנגן איזו נעימה מרגשת במקום איזה שיר ספציפי שלושת הדיסקים שאקח לאי בודד: "בגלל הרוח" של שלומי שבת, "אל תלכי רחוק מידיי" שלומי שבת, ו"שלומי שבת" התקליט שנושא את שמו. (זו הבחירה שלי לכל שאלון המוסיקה) נשיקות,,, מ : nina41