Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif הדיסק החדש של A7X ../images/Emo99.gif

מעולה ומומלץ בחום
התמכרתי אליו קשות במיוחד לSCREAM ואחרי שראיתי אותם מופיעים איתו בטקס פרסי האימת והמד"ב התמכרתי אליו יותר הנה הקישור להופעה בטקס http://www.youtube.com/watch?v=CQfhvtjZnII

../images/Emo45.gif../images/Emo217.gif

A Little Piece of Heaven מעולה! ממולץ בחום.. למרות שהאלבום הזה לא מזכיר תאחרים בכלל ובסגנון שונה לגמרי ממה שאוונג'ד עושים בדרכלל, אחד האלבומים הטובים!

../images/Emo45.gif אלבום מעולה ../images/Emo47.gif

למרות שאני אישית מעדיפה את סיטי אוף איבל, אבל שיהיה

Unaffected

New member
../images/Emo41.gifסיכות של דה יוזד למכירה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

כל הסיכות חדשות לגמרי. יש סיכה אחת מכל סוג. הגודל הוא 1 ורבע אינץ' שזה יותר גדול מהסיכות בתומר וכו'. בערך כמו הסיכות בדוכן של ההפסות בסנטר למי שמכיר. כל סיכה 10 ש"ח ואין לי בעיה לעשות הנחות למי שקונה כמה
אפשר להפגש איתי ברעננה\פ"ת\ת"א(בחנוכה) או להעביר בדואר. שאלות וכו' במסרים :)

lorda

New member
מטה הנוער מציג:

מטה מאבק הנוער מכריז: הפגנת הספרים ומאהל התיכוניסטים הראשון יוצאים לדרך! ביום ראשון ה25.11 תצא צעדת מחאה ענקית של הנוער מקניון רמת אביב לכיוון ביתה של שרת החינוך הגב' יולי תמיר-רחוב יהודה הנשיא מס' 37. בהפגנה זו נביא את ספרי הלימוד שלנו לפתח ביתה של שרת החינוך שם נניח אותם בטענה כי אין לנו כל צורך בהם שכן אנחנו לא לומדים ואנחנו כבר למעלה מחודש בבית. צעדת המחאה הזו היא אקט מחאתי כנגד העובדה ששרת החינוך אינה מצליחה לפתור את המשבר למעלה מחודש וחצי. אנחנו קוראים לשרת החינוך יולי תמיר, לפתור את המשבר או להתפטר! ההפגנה תצא מקניון רמת אביב ביום א' ה25.11 בשעה 12:00!! בסוף ההפגנה יפתח אוהל מחאה מחוץ לביתה של שרת החינוך , אתם מוזמנים לבוא עם שקי שינה ולבלות איתנו את הלילה. חשוב מאוד להביא ספרי לימוד!! (שכמובן ויוחזרו אליכם בסוף.) זכרו: כוחנו באחדותנו!! לפרטים נוספים: http://hafgana.txt.co.il/ וכן: [email protected] , בר סיטון 0542252872 [email protected], יותם פרוסט 0526269699

Pooki Looki

New member
אומג!! ישלי את מייבי ממוריז!!../images/Emo85.gif

אני שמחה להכריז כי סופסוף ישלי את מייבי ממוריז והדיסקוגרפיה של דה יוזד מסומנת ב-
אצלי D: אבא שלי רצה להסתכל על העטיפה והכל והוא ראה שכתוב שרצויה השגחת הורים והוא התחיל לעשות כזה "אני אומר לך, בפעם הבא השאני אומר לך שהילדה הזאת יורדת מהפסים תקישיב לי" לאמא שלי. סעמק

Pooki Looki

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

דודה שלי טסה לבת שלה בבוסטון אז אמרתי לה שתקנה לי

MyApocalypse

New member
כיף לך ../images/Emo7.gif../images/Emo97.gif

חוץ מזה שההורים שלך הציקו לך ... גם לי הם עושים את זה

Pooki Looki

New member
הורים, שמישהו ירביץ להם../images/Emo85.gif

ואז נוכל ללכת לקחת מהם ת'כסף