האם יש לך יכולת הקשבה ורצון לסייע?

אשנב - אנשים למען שימוש נבון באינטרנט מחפשים מתנדבים, בני 18 ומעלה, עם ראש גדול ורצון טוב, עם נכונות לתרום ולהושיט יד לעזרה, אנשים שאוהבים אדם ושוחים ברשת. לרגל הרחבת הפעילות של העמותה אנו מכשירים מתנדבים לפיתוח קו תמיכה אינטרנטי, שיתמקד בסיוע ובהכוונה לאנשים שנפגעו בדרך זו או אחרת ברשת. ההתנדבות תיעשה בעיקר מהבית ותדרוש מינימום של 4-5 שעות שבועיות (10 שעות בתקופת ההכשרה). המתנדבים יעברו הכשרה של 12 מפגשים עם אנשי מקצוע בתחומי החוק והמשפט, פסיכולוגיה ועוד, כמו גם לימוד מעשי של תמיכה באינטרנט. הקורס הקרוב יתחיל ב-17 בדצמבר 2007 ויתקיים בימי שני אחר הצהריים. אם ברצונך להצטרף לקבוצה המובילה, יש למלא את הטופס שבאתר ולשגרו אלינו בדוא"ל לכתובת [email protected]

B i m B

New member
שאלת גוגל ישראל

ראיתי פרסום לAccount Manager ותהיתי אולי מישהו מכאן עובד בחברה או מכיר מישהו שעובד שם שיוכל להאיר את עיניי באשר לאנשים ולאווירה . יש לי הרגשה שהאגדות הוסיפורים קצת יצאו מפרופורציות פשוט

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif שכר במלצרות

התחלתי לעבוד במקום חדש, אתמול משמרת ראשונה. מבחינה כספית הלך דיי טוב, קיבלתי טיפים מכובדים, 30% ו-20% ובודדים בכלל לא השאירו טיפ. כנראה נאבד לי כסף, ובסוף כאשר ספרנו כדי להכניס לקופה, התגלה החסר. בסופו של דבר כיסיתי קופה של 1000 שקל + 20 שקל טיפ שזה הכסף היחידי שקיבלתי על משמרת שלמה! מ-18:00 עד 01:00. היו שולחנות שהשאירו לי לבדם מעל 20 ש"ח טיפ ולכן אני בטוחה שנעלם כסף. הבעלים טוען שמכיוון שלא עשיתי את המינימום של 10% טיפ [100 ש"ח] הוא לא משלים לי לשכר מינימום. בסופו של יום מתיש אחרי משמרת ארוכה ואינטנסיבית יצאתי עם 20 ש"ח בלבד! מה אפשר לעשות נגד זה? זה ממש לא בסדר וזה פשוט ניצול!

למעלה