עדי תתרגלי לזה ששומם פהXD עונה:../images/Emo55.gif
אין לי כוח להדגיש, תתמודדו
על עצמך 1. שם: הדר 2. גיל: עוד חודש 16 3. מיקום בארץ: חור ליד נהריה האם אתה 4. מאחר הרבה? אוהו, המון
5. עובד? אממ סוג של 6. אוהב את המשפחה שלך? את הנורמלים מביניהםXD 7. אוכל מילקי? מידי פעם... 8. יש לך אובססיה\סטייה? יש 9. אוהב חורף? מאוד
10. מבריז הרבה מביצפר? אממ לא, רק שיש שעות חופשיות אני הולכת הביתה אבל הרכזת שכבה מתחבאת על העצים ומלשינה על מי שהולך. 11. מדבר הרבה בטלפון? יאס 12. מקבל ציונים טובים? המממ בערך
13. כותב שירים\סיפורים? אין לי ראש לזה 14. משתדל לאכול בריא? חחחחח אני אומרת שאני אוכל בריא ואחרי יום אני חוזרת לג'אנק. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? הממממ תלוי במה וזה... 16. חוסך כסף? כן, תמיד. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? דווקא לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? רק אחת? ;; בוהו. מלא! 19. קונה מתנות? בטח^^ 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אממ תלוי מתי תלוי למי ותלוי באילו נסיבות
האם אי פעם 21. שיקרת? אה הא 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יש מצב 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כןXD 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כןכן 25. ישנת עם המחשב דלוק? אה הא 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? לא... רועש מידי 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? בערך 29. היית בחו"ל? סוג של 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? יש מצב|: 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא
32. חיבקת מישהו מפורסם? כן! את הננס הזה ממה קשור! הוא כזה חמוווד 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחחח זה עדיין לא אבל מתאים לי|: פעם שתיתי סירופ [תרכיז?] כזה שאמורים להוסיף לו מים כדי שיהיה מיץ - בלי מים
37. הלכת לאיבוד? יאפ 39. נשברה לך שן? טפו טפו לא 40. עישנת סיגריה? איכ
אהובים 56. צבע אהוב? נגיד שכחולXD 57. סרט אהוב? שודדי הקאריבים 1 2 3 58. ספר אהוב? מישהו לרוץ איתו, מלך הגנבים [כן אני יודעת שזה נשמע כמו ספר של ילדים בני 6] ואממ בטוח יש עוד 59. זמר\ת\להקה אהובה? הו יש הרבה. בעיקר מיי כמ', דהיוזד, 30 סקנדס טו מארס, פו פייטרס וכו וכו 60. דיסק אהוב? בולט של מיי כמ' אבל זה משתנה כל הזמן 61. שיר אהוב? אין אחד. ואין אפילו 10 62. תוכנית טלווזיה אהובה? גור ואוח הכפרעליהם
והישרדות
אבל תכלס אני בקושי רואה... 63. מאכל אהוב? כל הבורקסים והדברי מאפה למיניהם 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כל מיני 65. מקצוע אהוב? אנגלית 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? קרמבוקרמבו 68. אתר אהוב באינטרנט? יוטיוב והפורומים שאני בהם^^ 69. ערוץ אהוב? אמטיוי? 70. קליפ אהוב? לא יודעת... העדפות 71. אביב או סתיו? לא משנה לי
72. קפה או תה? תה נענע! 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב
77. שיער אסוף או פזור? אממ אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה דהה 80. קור או חום? קורD: 81. אילת או חרמון? אילת סתם קקי ובחרמון אף פעם לא הייתי
82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות.. הלוואי עליי ;; 83. קרמבו או גלידה? קרמבווו^#!@ 84. לילה או יום? לילה של קיץ ויום של חורף. 85. אמפי3 או אייפוד? אמפי3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזיתD: 88. שחור או לבן? אממ שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטלפון|: 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? אממממ איפה שמייקל לואיס -לא- נמצא. תודה.
93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. כי הרגיל תמיד נופל וזה מציק
95. ביצפר או צבא? לא זה ולא זה. 96. קיץ או חורף? חורף *_* 97. גיטרה חשמלית או תופים? גיטרה 98. טלויזיה או מחשב? מחשב 99. לבלות בבית או בחוץ? מה שבא לי באותו זמן 100. שאלון נחמד או מפגר? D: נחמד