../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

הורים לפעוטות בני 2-5? בואו להתייעץ, להיעזר ולחלוק חוויות בפורום הורים לפעוטות ולוו עמנו את התינוק לעולם ה"בוגרים" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1934
אוהבים את הריאליטי "הישרדות"? מעכשיו גם אצלנו! רגע לפני עלייתה לאוויר, מצטרפים לפורום הישרדות הישראלית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1935
לעיתון הנוער הוותיק והאהוב יש פורום משלו! פורום מעריב לנוער מזמין אתכם לדבר על כל מה שבאמת חשוב לכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1936
מי יהיו סנדי ודני הישראלים? בואו לגלות וגם להחשף לעולם מחזות הזמר בפורום גריז - הריאליטי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1938

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo207.gifאהבתם את FOB,TAI,P!ATD אז תאהבו גם את..

Cobra Starship האתר הרישמי שלהם - http://www.cobrastarship.com/ המייספייס שלהם - http://www.myspace.com/cobrastarship אחד מהקליפים שלהם - http://www.youtube.com/watch?v=XV24FN4rDzE הקומונה בתפוז - http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=30002 העצומה - להבאת הדיסק לארץ, תחתמו בבקשה
אפילו אם אתם לא אוהבים אותם -
http://www.ipetitions.com/petition/cobrastarisrael

../images/Emo41.gif שאאאאאלון!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

כי יבש פה, וכי משעמם לי.
תענו, עצלנים! מדגישומטיק http://www.tpeople.co.il/on/mo/ [מחקתי כמה דברים אז אל תשימו לב אם המספרים לא בסדר.
] על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם המחשב דלוק? 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. אמפי3 או אייפוד? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? 96. קיץ או חורף? 97. גיטרה חשמלית או תופים? 98. טלויזיה או מחשב? 99. לבלות בבית או בחוץ? 100. שאלון נחמד או מפגר? D:

עדי תתרגלי לזה ששומם פהXD עונה:../images/Emo55.gif

אין לי כוח להדגיש, תתמודדו
על עצמך 1. שם: הדר 2. גיל: עוד חודש 16 3. מיקום בארץ: חור ליד נהריה האם אתה 4. מאחר הרבה? אוהו, המון
5. עובד? אממ סוג של 6. אוהב את המשפחה שלך? את הנורמלים מביניהםXD 7. אוכל מילקי? מידי פעם... 8. יש לך אובססיה\סטייה? יש 9. אוהב חורף? מאוד
10. מבריז הרבה מביצפר? אממ לא, רק שיש שעות חופשיות אני הולכת הביתה אבל הרכזת שכבה מתחבאת על העצים ומלשינה על מי שהולך. 11. מדבר הרבה בטלפון? יאס 12. מקבל ציונים טובים? המממ בערך
13. כותב שירים\סיפורים? אין לי ראש לזה 14. משתדל לאכול בריא? חחחחח אני אומרת שאני אוכל בריא ואחרי יום אני חוזרת לג'אנק. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? הממממ תלוי במה וזה... 16. חוסך כסף? כן, תמיד. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? דווקא לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? רק אחת? ;; בוהו. מלא! 19. קונה מתנות? בטח^^ 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אממ תלוי מתי תלוי למי ותלוי באילו נסיבות
האם אי פעם 21. שיקרת? אה הא 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יש מצב 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כןXD 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כןכן 25. ישנת עם המחשב דלוק? אה הא 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? לא... רועש מידי 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? בערך 29. היית בחו"ל? סוג של 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? יש מצב|: 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא
32. חיבקת מישהו מפורסם? כן! את הננס הזה ממה קשור! הוא כזה חמוווד 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחחח זה עדיין לא אבל מתאים לי|: פעם שתיתי סירופ [תרכיז?] כזה שאמורים להוסיף לו מים כדי שיהיה מיץ - בלי מים
37. הלכת לאיבוד? יאפ 39. נשברה לך שן? טפו טפו לא 40. עישנת סיגריה? איכ
אהובים 56. צבע אהוב? נגיד שכחולXD 57. סרט אהוב? שודדי הקאריבים 1 2 3 58. ספר אהוב? מישהו לרוץ איתו, מלך הגנבים [כן אני יודעת שזה נשמע כמו ספר של ילדים בני 6] ואממ בטוח יש עוד 59. זמר\ת\להקה אהובה? הו יש הרבה. בעיקר מיי כמ', דהיוזד, 30 סקנדס טו מארס, פו פייטרס וכו וכו 60. דיסק אהוב? בולט של מיי כמ' אבל זה משתנה כל הזמן 61. שיר אהוב? אין אחד. ואין אפילו 10 62. תוכנית טלווזיה אהובה? גור ואוח הכפרעליהם
והישרדות
אבל תכלס אני בקושי רואה... 63. מאכל אהוב? כל הבורקסים והדברי מאפה למיניהם 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כל מיני 65. מקצוע אהוב? אנגלית 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? קרמבוקרמבו 68. אתר אהוב באינטרנט? יוטיוב והפורומים שאני בהם^^ 69. ערוץ אהוב? אמטיוי? 70. קליפ אהוב? לא יודעת... העדפות 71. אביב או סתיו? לא משנה לי
72. קפה או תה? תה נענע! 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב
77. שיער אסוף או פזור? אממ אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה דהה 80. קור או חום? קורD: 81. אילת או חרמון? אילת סתם קקי ובחרמון אף פעם לא הייתי
82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות.. הלוואי עליי ;; 83. קרמבו או גלידה? קרמבווו^#!@ 84. לילה או יום? לילה של קיץ ויום של חורף. 85. אמפי3 או אייפוד? אמפי3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזיתD: 88. שחור או לבן? אממ שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטלפון|: 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? אממממ איפה שמייקל לואיס -לא- נמצא. תודה.
93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. כי הרגיל תמיד נופל וזה מציק
95. ביצפר או צבא? לא זה ולא זה. 96. קיץ או חורף? חורף *_* 97. גיטרה חשמלית או תופים? גיטרה 98. טלויזיה או מחשב? מחשב 99. לבלות בבית או בחוץ? מה שבא לי באותו זמן 100. שאלון נחמד או מפגר? D: נחמד

Rose131

New member
את מוזמנת לפתוח שרשורי תוכן אם את חושבת שיבש.

אני חושבת שלהפוך פורום לפורום אוףטופיק\סקרים ושאלונים זה לא מה שיעורר אותו, זה מה ש.. יהפוך אותו לאוף.
אבל מילא; על עצמך 1. שם:נועה 2. גיל:16 3. מיקום בארץ:ירושלים\מבשרת האם אתה 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?כן 6. אוהב את המשפחה שלך?חלקה 7. אוכל מילקי?כן 8. יש לך אובססיה\סטייה?אכן 9. אוהב חורף?לפעמים 10. מבריז הרבה מביצפר?אף פעם 11. מדבר הרבה בטלפון?תלוי 12. מקבל ציונים טובים?לפעמים 13. כותב שירים\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא?כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לפעמים 16. חוסך כסף?כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כןXD 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לא 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?אממ.. לא נראה לי שברצינות.. 25. ישנת עם המחשב דלוק?כן 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה?לא 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?איכס לא 37. הלכת לאיבוד?כן 39. נשברה לך שן?לא בדיוק. אמ. בערך. כן. 40. עישנת סיגריה?כן אהובים 56. צבע אהוב?הכל חוץ מכתום וצהוב. 57. סרט אהוב?מולאן רוז' ורקוויאם לחלום 58. ספר אהוב?הארי פוטר, על הילד, ארבעה בתים וגעגוע 59. זמר\ת\להקה אהובה?HIM, MCR ודה יוזד 60. דיסק אהוב?אמממ. 61. שיר אהוב?אממ! 62. תוכנית טלווזיה אהובה?אנג'ל, שנות שבעים 63. מאכל אהוב?פיצה? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אממ.. אחים שלי? 65. מקצוע אהוב?ספרות, קולנוע, מתמטיקה[עם סלידה קלה מגיאומטריה] ואנגלית. 66. זמן ביום?שעות הבוקר המוקדמות. 67. ממתק\חטיף אהוב?אמממ.. 68. אתר אהוב באינטרנט?תפוז 69. ערוץ אהוב?M2 70. קליפ אהוב?חח וואו אמ.. I'm not ok די גאוני, Buried Myself Alive, The Taste of ink, דה סאקרמנט, בריד אלייב ביי לאב... העדפות 71. אביב או סתיו?אממ 72. קפה או תה?תלוי 73. כתום או צהוב?איכס שניהם. 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?מריר 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?תלוי
79. קולה או ספרייט?קולה
80. קור או חום?תלוי
81. אילת או חרמון?חרמון, נראה לי.. 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?גלידההה 84. לילה או יום?תלוי באיזה שעה של היום
הכי טוב זריחה. 85. אמפי3 או אייפוד?אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?תלוי במצברוח, בדר"כ לועזית.. 88. שחור או לבן?אמממ.... 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטרפן 93. נעלי בית או יחפים?בחורף נעלים בקיץ בלי 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?בצפר, נראה לי. למרות שהכל תלוי בתפקיד בצבא ובהשתלבות בביה"ס.. 96. קיץ או חורף?בקיץ חורף ובחורף קיץ. אז כרגע... לא, כרגע דווקא בא לי חורף. אבל כשהוא יתחיל ברצינות ארצה קיץ. 97. גיטרה חשמלית או תופים?חשמלית, אבל זה באמת די קרוב.. 98. טלויזיה או מחשב?מחשב 99. לבלות בבית או בחוץ?תלוי
100. שאלון נחמד או מפגר? D:די מפגר

הזויה13

New member
בואו נתערב שאפחד לא יקרא את זה.../images/Emo69.gif../images/Emo103.gif

על עצמך 1. שם: בר המאגניבהD: 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: ת"א אהובתי
האם אתה 4. מאחר הרבה? נופ 5. עובד? נופ 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד
7. אוכל מילקי? כן (ווטאפק?) 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא רציניות, אבל כן 9. אוהב חורף? לא ממש 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? בערך 12. מקבל ציונים טובים? בינוניים
13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לצערי... כן. 16. חוסך כסף? לא, אבל אני ממש לא בזבזנית 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? הכי לאXD 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? חנוכה שייכת להיסטוריה, אחי
19. קונה מתנות? למי בדיוק?XD 20. חושב שאתה בנאדם טוב? יחסית, כן
האם אי פעם 21. שיקרת? מי לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן.
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם המחשב דלוק? הוא כל הזמן דלוקXD 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן (למה יש לי הרגשה שעשיתי את השאלון?><") 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן (אבל לא יקר, סתם איזה ביצת קינדרXD) 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא, איכס.
37. הלכת לאיבוד? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא אהובים 56. צבע אהוב? אדום כהה, ורוד, תכלת, לבן ושחור 57. סרט אהוב? יש הרבה 58. ספר אהוב? כנ"ל 59. זמר\ת\להקה אהובה? כנ"ל, אבל הטופ אלה MCR ודה יוזד 60. דיסק אהוב? כנ"ל 61. שיר אהוב? כנ"ל 62. תוכנית טלווזיה אהובה? כנ"ל (זה הולך להמשיך?) 63. מאכל אהוב? כנ"ל-_- 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יווווווו כנ"ל 65. מקצוע אהוב? שיעור חופשיD: סתם, אם כבר אז אנגלית או ספרות. 66. זמן ביום? אמממ.. צהריים? 67. ממתק\חטיף אהוב? לאדעת
כיפכף נראלי, או טובלרוןXD 68. אתר אהוב באינטרנט? אם אני אגיד שזה תפוז אני אתחנף, לא?
69. ערוץ אהוב? כל הערוצים של אמטיוי וניקולודיאון 70. קליפ אהוב? יש הרבה העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? הממ.. שניהם. 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי איך זה נראה באסוף
78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה, איכס ספרייט
80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? וואו קשה>< שניהם. 83. קרמבו או גלידה? גלידה, איכס קרמבו. 84. לילה או יום? יום 85. אמפי3 או אייפוד? אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית, ברור. 88. שחור או לבן? הממהממ. קשה, שניהם. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון, פנים מול פנים זה קצת מביך. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן (פסטיגל זה שעתיים של ממוסחרים) 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר 96. קיץ או חורף? קיץ
97. גיטרה חשמלית או תופים? חשמלית 98. טלויזיה או מחשב? מחשב 99. לבלות בבית או בחוץ? בחוץ 100. שאלון נחמד או מפגר? D: מפגרD: סתםXD

Unaffected

New member
../images/Emo122.gif

על עצמך 1. שם:סהר 2. גיל:16 3. מיקום בארץ: ארונית D: האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא ממש 6. אוהב את המשפחה שלך? הה...בד"כ. 7. אוכל מילקי?כה 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא נראהלי 9. אוהב חורף? כה 10. מבריז הרבה מביצפר?מממ בזמן האחרון כן 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים? אפשר לומר 13. כותב שירים\סיפורים? לא ממש 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?ל 16. חוסך כסף?ממ מנסה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כה 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?נגמר חנוכה 19. קונה מתנות?כה 20. חושב שאתה בנאדם טוב? מקווהX: האם אי פעם 21. שיקרת? יש מישהו שלא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כה 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כה 25. ישנת עם המחשב דלוק?חחח כל הזמן 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה?כה 27. לא ישנת יום שלם?כה 28. היית במחשב כל הלילה?כה 29. היית בחו"ל?כה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לאדעת 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה?טקסי סיום?
34. גנבת משהו?כה 35. תפסת טרמפ?כה 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?איכ לא 37. הלכת לאיבוד?כה 39. נשברה לך שן?כה 40. עישנת סיגריה?כה אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב?אפקט הפרפר
58. ספר אהוב?יש כלמיני 59. זמר\ת\להקה אהובה?בלינק
60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב?משתנה כל הזמן 62. תוכנית טלווזיה אהובה?גם משתנה..כרגע זה העשב של השכן 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב?ספרות,אבל רק המורחב. ותסרטאות
66. זמן ביום? אה,זה שמגעים בו הביתה אחרי בצפר. 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב?יס סטארס למינהם 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש?ירח,אלא מהD: 79. קולה או ספרייט?פוי שניהם 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?חרמון
82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גדילה 84. לילה או יום?לילה 85. אמפי3 או אייפוד?אמפי 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?שיתנקה מעצמו,מה. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים.... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? -.- 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא?כלום 96. קיץ או חורף? חורףףףףףףףף 97. גיטרה חשמלית או תופים?חשמלית 98. טלויזיה או מחשב?מחשב 99. לבלות בבית או בחוץ?תלוי מתי ועם מי 100. שאלון נחמד או מפגר? D: הוא פסדר

O L g i T

New member
בדיוק מה שאני צריכה עכשיו

על עצמך 1. שם: אולגה 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: ראשון האם אתה 4. מאחר הרבה? תלוי 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? פסדר 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן
9. אוהב חורף? פסדר 10. מבריז הרבה מביצפר? כה.. 11. מדבר הרבה בטלפון? אמממ לפעמים 12. מקבל ציונים טובים? חח לא ממש 13. כותב שירים\סיפורים? סיפורים 14. משתדל לאכול בריא? חחחחחחחחחחחחחחחח 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במיקרה 16. חוסך כסף? חח לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כןןןןןןןןןןןן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אכלתי 8 19. קונה מתנות? כה 20. חושב שאתה בנאדם טוב? תלוי למי
האם אי פעם 21. שיקרת? ברור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שזכור לי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כה 25. ישנת עם המחשב דלוק? כה 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? כה 27. לא ישנת יום שלם? כה 28. היית במחשב כל הלילה? כה 29. היית בחו"ל? כה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? ממממ לאדעת 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כה 34. גנבת משהו?כה 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא!! 37. הלכת לאיבוד? כה 39. נשברה לך שן? בקטנה 40. עישנת סיגריה? כה אהובים 56. צבע אהוב? סגול 57. סרט אהוב? בחזרה לעתיד 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? מיוז, ברינג מי 60. דיסק אהוב? אוריג'ין אוף סימטרי של מיוז..גאונות 61. שיר אהוב? מיותר 62. תוכנית טלווזיה אהובה? קני נגד ספני חחחחחחחחח 2 מפגרים 63. מאכל אהוב? תפוחי אדמה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? דודשלי? 65. מקצוע אהוב? תיקשורת? 66. זמן ביום? שחוזרים מהבצפר אוכלים והולכים לישוןןןן 67. ממתק\חטיף אהוב? סניקרסססססס 68. אתר אהוב באינטרנט? פוליבור! 69. ערוץ אהוב? לאדעת..אמטיוי2? ביפ? אקסטרה הוט? 70. קליפ אהוב? blur - coffee & tv העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה ברור! 73. כתום או צהוב? צהוב.ניראלי 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג 76. שוקולד מריר או חלב? חלב..אם כבר 77. שיער אסוף או פזור? תלוי 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? לאדעת זאת תעלומה גדולה מדי 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה!!!!!!!!!פחח 84. לילה או יום? לילה 85. אמפי3 או אייפוד? אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? חח לועזית.... 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך
חח שאלה של עצלנים 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים ברור!! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עםםם 92. פסטיגל או פיטר פן? פח מעניין תתחת 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי אי אפשר להפיל [מה!@? טוב גם ככה אף אחד לא קורא את זה אז בחיים לא נדע] 95. ביצפר או צבא? ממ אני מניחה שבצפר.. 96. קיץ או חורף? קיץ 97. גיטרה חשמלית או תופים? תתתתתוווווופפפפיייייייייםםםםםםםם 98. טלויזיה או מחשב? מחשב 99. לבלות בבית או בחוץ? בחוץ 100. שאלון נחמד או מפגר? D: פסדר אנערף..6 בבוקר אחרי הכל

GD ROCKS

New member
D::

על עצמך 1. שם:רותי 2. גיל:17 3. מיקום בארץ:ב"ש האם אתה 4. מאחר הרבה?הכי לא. 5. עובד?לא אבל אולי בקרוב כןDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: 6. אוהב את המשפחה שלך?כן.. 7. אוכל מילקי?כן 8. יש לך אובססיה\סטייה?כן אבל לא משנה 9. אוהב חורף?כן 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון?ממ בערך 12. מקבל ציונים טובים?ממ לרוב 13. כותב שירים\סיפורים?לא כי אני גרועה. במיוחד בשירים. זה כזה מבאס. 14. משתדל לאכול בריא?כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים?ממ לא תמיד.. 16. חוסך כסף?לא ממש 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?ממ 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?תכלס..ממש לא האם אי פעם 21. שיקרת?מן הסתם 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?מסתבר.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?מממממממ
חח לא נראה ליXD אבל בטוח אמרתי את זה פעם בעקיפיםXD 25. ישנת עם המחשב דלוק? כן 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?ממ חני נחמיאס? חחחחחחחחח 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?איכס. 37. הלכת לאיבוד?כן חחח 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא אהובים 56. צבע אהוב?ירוק 57. סרט אהוב?ממ מועדון קרב.. 58. ספר אהוב?ממ הארי פוטר? חחחחחחחח אני לא קוראת הרבה.. 59. זמר\ת\להקה אהובה?ברנד ניו ואלכסיסאונפייר 60. דיסק אהוב?ממ חח נגיד הראשון של אלכסיס.. 61. שיר אהוב?עזבו אותי 62. תוכנית טלווזיה אהובה?האנטומיה של גריי
63. מאכל אהוב?חח לאיודעת 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אין הכי הכי. המשפחה, החברות
65. מקצוע אהוב?מתמטיקה? 66. זמן ביום?ערב 67. ממתק\חטיף אהוב?שוקולד צ'יטוס חחחחחחחח 68. אתר אהוב באינטרנט?תפוז? 69. ערוץ אהוב?יסטארס וחבריו.. 70. קליפ אהוב?.... העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?קפה בלאחס תה 73. כתום או צהוב?צהוב. 74. טלפון או פלאפון?פאלפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?אסוף חחח 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ואטאבר.. 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?לילה 85. אמפי3 או אייפוד?אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 88. שחור או לבן?לאיודעת.. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?כובע 92. פסטיגל או פיטר פן?פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?מממממממממממממממממממ רגיל 95. ביצפר או צבא?בצפר 96. קיץ או חורף?חורף 97. גיטרה חשמלית או תופים?גיטרה. למרות שאני מתה לדעת תופים 98. טלויזיה או מחשב?מחשב 99. לבלות בבית או בחוץ?בחוץ 100. שאלון נחמד או מפגר? D:ואטבר הודגש באמצעות אמאשך

Drowning Lovers

New member
כנסו, תקבלו 5 שקל../images/Emo98.gif../images/Emo23.gif

פתיים
1. שם: קארין 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: ת"א
4. מאחר הרבה? אהא 5. עובד? נופ
6. אוהב את המשפחה שלך? אהא
7. אוכל מילקי? לעיתים רחוקות
8. יש לך אובססיה\סטייה? אהא 9. אוהב חורף?|סדגש אהא
10. מבריז הרבה מביצפר? לא מספיק
11. מדבר הרבה בטלפון? אהא, יותר מדי
12. מקבל ציונים טובים? נופ 13. כותב שירים\סיפורים? אהא 14. משתדל לאכול בריא? לא ממש חחח 15. חושב על עצמך לפני אחרים? פעם כן פעם לא. 16. חוסך כסף? לא ממש
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא, דיסקים זה חשוב
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אהא 19. קונה מתנות? נופ 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא ממש
21. שיקרת? אהא 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אהא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? אהא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אהא 25. ישנת עם המחשב דלוק? אהא 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? אהא 27. לא ישנת יום שלם? אהא 28. היית במחשב כל הלילה? אהא 29. היית בחו"ל? נופ
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אהא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? נופ 32. חיבקת מישהו מפורסם? נופ 33. הופעת על במה? אהא 34. גנבת משהו? אהא 35. תפסת טרמפ? אהא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא
37. הלכת לאיבוד? אהא 39. נשברה לך שן? אהא 40. עישנת סיגריה? אהא 56. צבע אהוב? ורוד, שחור וירוק
57. סרט אהוב? יש הרבה, נקסט!
58. ספר אהוב? ג'יין אייר בעיקר
59. זמר\ת\להקה אהובה? זמרתי: קלי קלארקסון, זמר: מיקה, להקה:...סתכלו על חתימה
60. דיסק אהוב? כרגע? The Clash- London Calling 61. שיר אהוב? נקסט!
62. תוכנית טלווזיה אהובה? דוקטור הו!
63. מאכל אהוב? פיצה?
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני
65. מקצוע אהוב? היסטוריה 3> ותאטרון
66. זמן ביום? לילה
67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד, דה. 68. אתר אהוב באינטרנט? נגיד תפוז חחח 69. ערוץ אהוב? MTV2 70. קליפ אהוב? נגיד, INO של MCR 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה, איכ קפה. 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון?
82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות
83. קרמבו או גלידה? שניהם
84. לילה או יום? לילה 85. אמפי3 או אייפוד? אף אחד מהם. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן?פסטיגל, נראה לי. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? ביצפר!!1! 96. קיץ או חורף? חורף 97. גיטרה חשמלית או תופים? גיטרה
98. טלויזיה או מחשב? מחשב. 99. לבלות בבית או בחוץ? בבית. 100. שאלון נחמד או מפגר? D: מפגר, כמוך עדי.

../images/Emo205.gif

על עצמך 1. שם:מיטל 2. גיל:15 3. מיקום בארץ:ת"א האם אתה 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?מאד 7. אוכל מילקי?כן 8. יש לך אובססיה\סטייה?אממ, לא 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? אנלא יכולה>>" יש לי מנות. 11. מדבר הרבה בטלפון? כןXD 12. מקבל ציונים טובים? לרוב 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לפעמים 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כמובן! 19. קונה מתנות? כן.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן
האם אי פעם 21. שיקרת? דע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא;; 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כןXD 25. ישנת עם המחשב דלוק? כן 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? חח לאXD 33. הופעת על במה? לא, בעצם אם מחשיבים את טקס אביב של כיתות ו' אז כן. 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכ!!1 לא 37. הלכת לאיבוד? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן אהובים 56. צבע אהוב? ורוד 57. סרט אהוב? פייטקלאב 58. ספר אהוב? הארי פוטר/ דיו חיוור- הארלן קובן 59. זמר\ת\להקה אהובה? דה יוזד 60. דיסק אהוב? כלמיני 61. שיר אהוב? כלימני 62. תוכנית טלווזיה אהובה? על טבעי 63. מאכל אהוב? סושי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה וחברים 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה 66. זמן ביום? צהריים 67. ממתק\חטיף אהוב? צ'יטוס 68. אתר אהוב באינטרנט? >< 69. ערוץ אהוב? 12-13-14 70. קליפ אהוב? כלמיני! העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? אפחד 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה
80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות-ירוקות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו וגלידה^^ 84. לילה או יום? לילה 85. אמפי3 או אייפוד? אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזי בלבד 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? נקי 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? גם וגם 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? חח מה??? 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר 96. קיץ או חורף? חורף 97. גיטרה חשמלית או תופים? חשמלית 98. טלויזיה או מחשב? מחשב+ טיוי 99. לבלות בבית או בחוץ? שניהם 100. שאלון נחמד או מפגר? D: חמודD:

אז אולי זה טוב שיש פה אנשים מפורום MCR..?|עצם

זה מעיר את הפורום פחות או יותר... על עצמך 1. שם:מישל 2. גיל:15 3. מיקום בארץ:ראשל"צ האם אתה 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?לפעמים 7. אוכל מילקי?לא, אני רגישה לדברים חלביים 8. יש לך אובססיה\סטייה?כן, למי אין? 9. אוהב חורף?בקיץ כן 10. מבריז הרבה מביצפר?אי אפשר להבריז בבצפר שואה הזה!@#$%^ 11. מדבר הרבה בטלפון?כן 12. מקבל ציונים טובים?לא ממש 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?לא חח 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לפעמים 16. חוסך כסף?לא חח למרות שאני אמורה.. אבל המטרה קצת לא אפשרית אז אני לא משקיעה בזה.. בנתיים יש לי איזה 12 שקל, זה אמור להיות בשביל וומפיר
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?רק אחת? 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן חח הרבה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם המחשב דלוק?כן 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא שזכור לי.. 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?כן 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?כן אהובים 56. צבע אהוב?וורוד ירוק שחור 57. סרט אהוב?מועדון קרב ועוד הרבההרבה 58. ספר אהוב?- 59. זמר\ת\להקה אהובה?MCR ודה יוזד 60. דיסק אהוב?TCFSR של MCR 61. שיר אהוב?דזרט סונג 62. תוכנית טלווזיה אהובה?על טבעי ומחשבות פליליות 63. מאכל אהוב?אין.. העיקר אוכל 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?בזמן האחרון זה שיר ורותם
65. מקצוע אהוב?קולנוע 66. זמן ביום?כשיוצאים או משו 67. ממתק\חטיף אהוב?דובונים חחחחח 68. אתר אהוב באינטרנט?עצוב, אבל ישראבלוג 69. ערוץ אהוב?יס 2 *אש* 70. קליפ אהוב?הלנהההה העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?מריר.. לא גם וגם 77. שיער אסוף או פזור?תלוי אם קר לי או חם לי או אם השיער שלי מסתדר בכלל 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה דהה 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?חרמון [אני סותרתעצמי משו מטורף] 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות כי לאחותי יש כחולות 83. קרמבו או גלידה?גם וגם 84. לילה או יום?לילה 85. אמפי3 או אייפוד?אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?להשיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים?יחפים עקב חוסר תקציב לנעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?בצפר 96. קיץ או חורף?לא יודעת כבר 97. גיטרה חשמלית או תופים?גם זה לא יודעת כבר.. בזמן האחרון אני מעדיפה תופים 98. טלויזיה או מחשב?מחשב 99. לבלות בבית או בחוץ?בחוץ 100. שאלון נחמד או מפגר? D: מעצבן

Because Of May

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

על עצמך 1. שם: מאי 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: ר"ג האם אתה 4. מאחר הרבה? כן
5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד
7. אוכל מילקי? לא ממש 8. יש לך אובססיה\סטייה? להקות/מוזיקה
9. אוהב חורף? די 10. מבריז הרבה מביצפר? הלוואי, יש לי מנות ויורדיו לי בציון
11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש, יותר סמס"ים 12. מקבל ציונים טובים?
13. כותב שירים\סיפורים? לפעמים 14. משתדל לאכול בריא? די... 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים, כמו כולם 16. חוסך כסף? מנסה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? מנסה שלא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? ברור 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני חושבת
האם אי פעם 21. שיקרת? נו, איך לא?
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אני חושבת שכן
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם המחשב דלוק? לא 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? רק פעמים! 27. לא ישנת יום שלם? לא... 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? לא
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא זוכרת כבר ><" 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן!
32. חיבקת מישהו מפורסם? איתי תורג'מן נחשב?
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן
35. תפסת טרמפ? לא, ואני בחיים לא אתפוס 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? יאק, לא
37. הלכת לאיבוד? כשהייתי פיצית 39. נשברה לך שן? כן, פעמים
40. עישנת סיגריה? לא, אני ילדה טובה
אהובים 56. צבע אהוב? כחול/ ירוק 57. סרט אהוב? הארי פוטר, היומן, שיש הפוך, כל סרטי הילארי דאף (קדימה, תצחקו
) 58. ספר אהוב? כל הארי פוטר, דיו חיוור והנעלמים של הרלן קובן 59. זמר\ת\להקה אהובה? היוזד, MCR, מיוז, FF5 והרשימה ארוכה... 60. דיסק אהוב? של היוזד ו-MCR
61. שיר אהוב? נו, באמת 62. תוכנית טלווזיה אהובה? שנות ה-70 וחברים 63. מאכל אהוב? אורז 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמאבאחות 65. מקצוע אהוב? אנגלית, מתמטיקה
66. זמן ביום? אחרה"צ 67. ממתק\חטיף אהוב? פסק זמן 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? MTV וביפ... ו-VOD 70. קליפ אהוב? נו, באמת
העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות-ירוקות
83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. אמפי3 או אייפוד? MP4 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מה שבא באותו רגע 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר אני מניחה 96. קיץ או חורף? קיץ 97. גיטרה חשמלית או תופים? גיטרה 98. טלויזיה או מחשב? מחשב 99. לבלות בבית או בחוץ? בחוץ 100. שאלון נחמד או מפגר? D: חמדמד ^^

Super Pumpkin

New member
משעמם לי..

על עצמך | הדגש|1. שם:-ספיר 2. גיל:-15 ו4 חודשים..
3. מיקום בארץ:- יבנה..
האם אתה 4. מאחר הרבה?-לא.. 5. עובד?-גם לא 6. אוהב את המשפחה שלך?-חלקם..XD 7. אוכל מילקי?-לא..אני לא מתה על זה. 8. יש לך אובססיה\סטייה?-
9. אוהב חורף?-מאוד
10. מבריז הרבה מביצפר?-נהה... לעיתים נדירות..XD 11. מדבר הרבה בטלפון?-יאפ. 12. מקבל ציונים טובים?- כן חוץ מלשון...
13. כותב שירים\סיפורים?-סיפורים אבל רק כשאני מתוסכלת מאוד..ואז אני מחקת אותם. 14. משתדל לאכול בריא?-לפעמים..אבל זה לא הולך לי. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?- לפעמים... 16. חוסך כסף?-מנסה לפחות..
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?-המ..איך את מגדירה שטויות?.. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?- ברור!
19. קונה מתנות?-המ..כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?- המ..נראה לי שכן..או שלא? האם אי פעם 21. שיקרת?-יאפ 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?- נופ... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?- כן XD 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?-נופ.. 25. ישנת עם המחשב דלוק?- כן. 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה?- לא זה מציק לי..
27. לא ישנת יום שלם? -כן 28. היית במחשב כל הלילה?-לא..כמה אפשר? 29. היית בחו"ל?-כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?-כן... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?-לא...
רציתי להיות כוכבת! חבל חבל...אנשים לא יודעים מה הם מפסידים..XDD
32. חיבקת מישהו מפורסם?- חח כשהייתי בקלאב הוטל לפני מלאאא שנים הייתי בת 7 חיבקתי את אורי מהצוות בידור...זה נחשב? XDD
33. הופעת על במה?- יאפ 34. גנבת משהו?-מסטיק...ואני מתחרטת XD 35. תפסת טרמפ?-פעם אחת ואחרונה אני מקווה. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?- זה אפשרי?
37. הלכת לאיבוד?-גם XD 39. נשברה לך שן? לא.. 40. עישנת סיגריה?-המ...לא. אהובים 56. צבע אהוב?- אפור וכחול 57. סרט אהוב?- יש יותר מידי...
58. ספר אהוב?-הארי פוטר.. 59. זמר\ת\להקה אהובה?-MCR וTHE USED 60. דיסק אהוב?-לא יודעת.. 61. שיר אהוב?- יש הרבה..השאלה כללית מידי. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?-מחשבוץ פליליות, סמולויל וחברים 63. מאכל אהוב?- פסטה!!!
64. בנאדם שאתה הכי אוהב?- המ...עינתי..
65. מקצוע אהוב?- ספרות..אבל בגלל שאני כבר לא לומדת את זה אני אגיד היסטוריה ואנגלית.
66. זמן ביום?- צהריים..או לילה..תלוי מה התוכניות. 67. ממתק\חטיף אהוב?- טויסט וטעמי. 68. אתר אהוב באינטרנט?- כרגע הקומונה החדשה שפתחתי.(MSI) 69. ערוץ אהוב?- 12 או 13 ביס.. 70. קליפ אהוב?- BOX העדפות 71. אביב או סתיו?|סדגש-אביב..זה עונה טובה יותר לרכיבה.| 72. קפה או תה?-תה.. 73. כתום או צהוב?-שונאת את שניהם
74. טלפון או פלאפון?-פלאפון...ברור.. 75. סלקום או אורנג'?-המ..נראה לי אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?-חלב..אין ספק בכלל. 77. שיער אסוף או פזור?- תלוי מתי.. 78. ירח או שמש?- ירח.. 79. קולה או ספרייט?-קולה
אין ספק בכלל! 80. קור או חום?-קור
81. אילת או חרמון?-אילת..יש יותר דברים מאגניבים לקנות. 82. עיינים ירוקות או כחולות?- כחולות.
83. קרמבו או גלידה?-גלידה! 84. לילה או יום?-יום.. 85. אמפי3 או אייפוד?-אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?-לועזית! 88. שחור או לבן?-שחור..לבן תמיד הופך אצלי לצבעים אחרים.. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?-להשאיר מלוכלך אין לי כוח לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?-פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם
92. פסטיגל או פיטר פן?-פסטיגל..יש שמה הפיג'מות! 93. נעלי בית או יחפים?-גרביים בלית! איך זה הא? 94. סבון רגיל או נוזלי?-נוזלי 95. ביצפר או צבא?-כרגע צבא...XD 96. קיץ או חורף?-חורף 97. גיטרה חשמלית או תופים?-גיטרה 98. טלויזיה או מחשב?-המ...זה קשה! 99. לבלות בבית או בחוץ?-בחוץ!!! 100. שאלון נחמד או מפגר? D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif לא נפתח לי המדגישומטיק המניאק ../images/Emo46.gif

אז לא נעשה מודגש על עצמך 1. שם: עדי או ג'ו או ריי
2. גיל: 17 ו9 חודשים 3. מיקום בארץ: מודיעין
האם אתה 4. מאחר הרבה? משתדלת שלא 5. עובד? לא
6. אוהב את המשפחה שלך? תלוי את מי
7. אוכל מילקי? כה 8. יש לך אובססיה\סטייה? כה 9. אוהב חורף? מאווווד
10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לפעמים 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? כה 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כה 16. חוסך כסף? כה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? XDD לגמרה אני 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כה 19. קונה מתנות? כה 20. חושב שאתה בנאדם טוב? חלקית האם אי פעם 21. שיקרת? בארור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? בהחלט 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לאדעת אולי 25. ישנת עם המחשב דלוק? תמיד
26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? גם תמיד 27. לא ישנת יום שלם? אהמ בטח קרה לי פעם... אבל עכשיו אני לא זוכרת 28. היית במחשב כל הלילה? כה 29. היית בחו"ל? כה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כה 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כה 32. חיבקת מישהו מפורסם? כה 33. הופעת על במה? כה 34. גנבת משהו? כה 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא איכס XD 37. הלכת לאיבוד? כה 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא
אהובים 56. צבע אהוב? ירוק וסגול 57. סרט אהוב? אהמ בעיקר שוה"ק הראשון ומת לצעוק 1-4 58. ספר אהוב? לאדעת אולי מי הזיז את הגבינה שלי 59. זמר\ת\להקה אהובה? נו באמת... יש הרבה ביניהם ג'ורג' מייקל, אייל גולן, מייקל ג'קסון MCR וLP 60. דיסק אהוב? HT של LP 61. שיר אהוב? CARELESS WHISPER וYOU HAE BEEN LOVED של ג'ורג' מייקל 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ניפ/טאק, הישרדות 63. מאכל אהוב? קוסקוס ופיצה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לאדעת 65. מקצוע אהוב? תנ"ך 66. זמן ביום? מתי שיושנים
67. ממתק\חטיף אהוב? במבה
68. אתר אהוב באינטרנט? תפוזונע ובאזנט 69. ערוץ אהוב? ערוץ 12 ו13 ביס 70. קליפ אהוב? אוה זה קשה מידי העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי כמה חם באותו רגע 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? יום 85. אמפי3 או אייפוד? אמפי 4 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית
88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? תלוי עם מי 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? איכס XDD 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בי"ס 96. קיץ או חורף? חורףףףף 97. גיטרה חשמלית או תופים? תופים 98. טלויזיה או מחשב? טלויזיה 99. לבלות בבית או בחוץ? בבית 100. שאלון נחמד או מפגר? D: נחמד

Broken sound

New member
יאאאאאאאא

על עצמך 1. שם:שני 2. גיל:16ומשו 3. מיקום בארץ:מודיעין האם אתה 4. מאחר הרבה?ממלא 5. עובד?כן 6. אוהב את המשפחה שלך?יאפ 7. אוכל מילקי?יא 8. יש לך אובססיה\סטייה?ממכן...לא נפתח את זה 9. אוהב חורף?יאפ 10. מבריז הרבה מביצפר?כע 11. מדבר הרבה בטלפון?כע 12. מקבל ציונים טובים?נראלי 13. כותב שירים\סיפורים?ממ...טיפה 14. משתדל לאכול בריא?כע 15. חושב על עצמך לפני אחרים?ממלא 16. חוסך כסף?לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כע 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לא 19. קונה מתנות?כע 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא האם אי פעם 21. שיקרת?כע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כע 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כע 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כע 25. ישנת עם המחשב דלוק?כע 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה?כע 27. לא ישנת יום שלם?כע 28. היית במחשב כל הלילה?כע 29. היית בחו"ל?לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כע 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?כע 33. הופעת על במה?כע 34. גנבת משהו?כע 35. תפסת טרמפ?כע 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?לא 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?כע אהובים 56. צבע אהוב?ירוקושחור 57. סרט אהוב?ממאלדעת 58. ספר אהוב?שומרתאחותי 59. זמר\ת\להקה אהובה?ממTHEUSED 60. דיסק אהוב?ממ 61. שיר אהוב?ואע 62. תוכנית טלווזיה אהובה?נמ 63. מאכל אהוב?סושי/פסטה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?יו יש מלא 65. מקצוע אהוב?מממאומנות 66. זמן ביום?מממ 67. ממתק\חטיף אהוב?גומי 68. אתר אהוב באינטרנט?ממ 69. ערוץ אהוב?78. MTV2 70. קליפ אהוב?נמ העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?ממגםוגם 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלא 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?ממ. 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?לילה 85. אמפי3 או אייפוד?אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מלוכלך^^ 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פניםמולפנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטרפן 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ממחמ 96. קיץ או חורף?חורף 97. גיטרה חשמלית או תופים?וואעע גםוגם 98. טלויזיה או מחשב?מממ 99. לבלות בבית או בחוץ?בחוץ 100. שאלון נחמד או מפגר? D:ממ סבב כזה^^

למעלה