A Broken Myth

New member
../images/Emo32.gif

בא לי למות. עבר עליי היום הכי נורא בחיים. ואוף. סופ"ש נעים.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifבקשר לקווין דרייק {Kevin Drake}

יש למישהי כאן מידע עליו?

הוא היה בלהקה ממש מעט זמן אנ

ואני גם לא ממש חושבת שהוא מוכר עכשיו. להבא. לנצל"ש.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifזה פשוט היה נראה לי קשור לפורום

כי את יודעת בכל מקרה גיטריסט לשעבר של 30 אז P:

A Broken Myth

New member
המ..

וואו, זה כלכך קשה. יש לי חבר חודשיים, ואני רוצה להיפרד ממנו, ומרגישה עם עצמי הכי רע בחיים. הוא אוהב אותי, ואני פשוט לא. וזה נוראי, ואני לא יודעת איך עושים את זה. וכל היום בכיתי ולא הפסקתי. ואני חושבת איך בכלל אפשר לעשות דבר כזה. ואוף. (מצטערת שאני 'נפתחת' ככה, ואולי יותר מידי, פשוט אני באמת לא יודעת מה עושים במצב כזה.)

קריסטה

New member
../images/Emo201.gif

הייתי צריכה לקרוא את השרשור לפני שהגבתי
בקיצור, זה מצב ממש לא נעים שאת נמצאת בו, וזה טבעי להרגיש אשמה, אבל את לא. את לא יכולה להכריח את עצמך לאהוב אותו. זה לא הוגן, לא כלפייך ולא כלפיו, להמשיך בקשר שבו רק צד אחד מרגיש משהו. וזה חלק מהחיים, קשרים לא מצליחים תמיד, וצריך לפעמים לנקוט פעולות לא נעימות. אם את צריכה עזרה בניסוח, אני חושבת שאני יכולה לעשות את זה... מה שכן, אל תגררי את זה או פשוט תנסי "לרמוז", זה אולי יותר נוח אבל עדיף באמת להגיד ישירות את הדברים. מחזקת אותך מפה

../images/Emo201.gif

את יודעת משהו, הדבר הכי פוגע היא להוליך מישהו שולל. הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות לו זה להיפרד ממנו, כי לכל אחד מגיע לאהוב ושיאהבו אותו בחזרה. זה קשה, בטח שזה קשה.. אבל יהיה בסדר, את חייבת לעשות את זה.. ואני בטוחה שהוא יבין, ואם לא, אז בבוא הזמן הוא יבין. אוהבת

A Broken Myth

New member
תודה לכן, לכולכן.

על העצות והכל.. אני רק מקווה שיהיה טוב בסוף. :]

קריסטה

New member
העולם לא ייגמר בגלל אהבה נכזבת.

לא בשבילך ולא בשבילו. בסופו של דבר, אם תגמרו את זה יפה(ובעצם גם אם לא) אתם תסתכלו על זה מאוחר יותר כזיכרון נחמד של "מה שעשיתי וחשבתי כשהייתי צעיר/ה...." קיצר, יהיה טוב

למעלה