i am777

New member
חברים ,אני יודעת שזה לא קשור למאדים אבל...

שחקן מאוד טוב הלך לעולמו מוסקו אלקלעי .. אני ראיתי אותו בהצגות וגם מאיפה שרובנו מכירים מה"האלופה". אז אם תכתבו כמה שורות לזכר מוסקו , שחקן אהוב . תודה.

דנה, בטעות מחקתי את ההודעה שלך בקשר לתרומה

העתקתי אותה ואני שמה אותה כאן מחדש. "היי בנות. אני יודעת שהנושא הזה בכלל לא קשור לכל הפורום, אבל אני באמת חושבת ששווה להקדיש לזה מחשבה. אני לא יודעת אם ייצא לכם לראות את השלטים ברחובות, הפרסומות בטלוויזיה, ההודעות ברדיו וכו', אבל בחצי השנה האחרונה יעקב ענב אובחן עם סרטן והוא זקוק בדחיפות לתרומות. צריך לגייס 4 מיליון ש"ח למימון דגימות מח עצם בזמן הקרוב, החיים שלו ייגמרו מאוד בקרוב אם לא. יעקב ענב הוא אבא של ידיד ממש ממש טוב שלי כבר כמה שנים, עידן, ולכן אני באמת פונה אליכם. אם רק תוכלו להכנס לאתר ולקרוא קצת, אולי לתרום. כל שקל יעזור, מדובר פה בחיים של אדם. http://www.zichron.org/maagar_h.php?more=2 מצטערת ותודה על תשומת הלב אני אוהבת אתכם."

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחברים ABL שודר בMTV!!

אעאע. הוא נכנס למצעד האירופאי בטופ20. הידד!

עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע @!#$@

AlmogiToMars

New member
רגעע רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!! הוצאתי את זה .......... ולשאלתי.. MTV הרגיל או MTV2 ?

i am777

New member
גם שוש עטרי עכשיו... אני לא מאמינה!

היא רק בת 58! מה הולך פה היום?!.. רק היום שמעתי אותה ברדיו....
(למי שלא הבין - היא נפטרה גם)

זהו ראיתי אתמול בוואלה והייתי בשוק

לפני לפני כמה? שבוע? שבועיים. היא הייתה בתוכנית הזאת שולץ, והיא נראתה בסדר גמור. זה פשוט אבדן כבד מאוד. היו לה עוד חלק ניכר מהחיים לפניה 58 זה גיל מאוד צעיר למות.. יהיה זכרה ברוך

AlmogiToMars

New member
יואו

ולא מזמן היא הייתה בתוכנית הזאת "שולץ" שמשודרת ביס ישראלי (15) .. מי שראה .. יהיה זכרה ברוך

למעלה