Rose131

New member
../images/Emo32.gif

סליחה, הייתי חייבת. פאקינג שנה בלי קולה!!!!!!!!!!!!!!!11111

Rose131

New member
חחח נו, היום היה חד פעמי,

רק כדי לטעום. גועל נפש, אגב.

SainTonix

New member
למההה??? מה הקולה עשתה לך??

אני הורדתי את המינון רק לסופי שבוע וטיולים.. פעם שתיתי כל יום רק קולה, עכשיו אני עם המים בטעמים, אחלה תחליף חח

Rose131

New member
גזלה את כספי והעניקה לי קלוריות מיותרות.

והיא גם לא בריאה.
חוצמזה, טעמתי עכשיו ובכלל לא טעים לי. כדאי לך להפסיק לגמרי

Rose131

New member
תגידו, יש למישהו את ההופעה של אוונסנס בארץ?

אחרי ההופעה אני זוכרת שדלפו המון הקלטות של מה שהיה בגל"צ או משהו ואמ. יש למישהו במקרה?
[רק כדי לדעת, הכוונות שלי תמימות ביותר!] [*מסתתרת מתחת לשולחן*]

בדיוק שמעתי אתמול..../images/Emo223.gif

תחברי מאוחר יותר למסנג'ר ואני אשלח לך..או שתחפשי בפורום אוו

Rock Bottom

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מסיבת מיוז #3 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה רשמי וכאלה.. מסיבת מיוז השלישית תתקיים בשבוע הבא - יום רביעי, ה-23.4, בשעה 23:00 בסטודיו 49 בת"א! אין לי ממש כוח לחפור על פרטים ספציפיים, כי אפשר למצוא הכל בפורומיוז (אז תכנסו! I OBEY YOU TO!), אבל בגדול רק נגיד שאין הגבלת גיל, נקרין את HAARP על מסך ענק, שחר שפירא המלך יתקלט (כמו במסיבות הקודמות), משקה קל ראשון חינם ועלות כניסה היא 50 שקל. יש גם EVENT רשמי שפתחתי בפייסבוק, ואם יש לכם פייסבוק, אנחנו נשמח אם תאשרו את ההגעה שלכם שם ותזמינו אנשים נוספים מהרשימת חברים שלכם (אפילו אם אתם לא יכולים להגיע, כל עזרה להפיץ את זה הלאה תתקבל בברכה
). בכל אופן, פרסום כללי גם במקומות אחרים יעזור לנו מאוד וזה.. אז תנו יד, באמאשכם.
מקווה שתסתדרו ותוכלו להגיע (גם לאלה עם בית ספר.. מקווה שזה כן נופל על חופש פסח או משהו
).

רותי רותי רותי!../images/Emo223.gif

נו רצינו מסיבה במוסד.. בואי נלך? אוף וזה יומיים לפני יוסלס.. אני אהיה גמורה..

למעלה