mor000

New member
../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור למעריב לנוער- הכל לפה!

mor000

New member
בטעות זה שורשר לפה....

ואי אפשר להחזיר את זה למקום אחר... בכל מקרה: התגובות נכתבות בהומור, לא צריך לקחת כל דבר ברצינות, אותי למשל זה ממש מצחיק... באמת קשה לי להבין למה החבר'ה המעריצים את טוקיו הוטל נעלבים כל כך, בסך הכל מדובר ברכילות, רכילות זה דבר צהוב, לפעמים פוגע, לפעמים חושפני, ולפעמים צהוב מדי, אבל מכאן ועד לבכות על זה שקראו לסולן של הלהקה אימו? נו באמת. לקחו את זה רחוק וכבד מדי... אבל נו, שיהיה.

amit678

New member
ראיתי את זה ו...

אני חושבת שקצת נסחפתם, אני יכולה להבטיח לכל המעריצים והמעריצות שביל קאוליץ וחבריו ללהקה לא קוראים מעריב לנוער בזמנם הפנוי ככה שהם לא רואים את זה ולא נעלבים מזה וגם אם כן, זה חלק מהקטע הזה של להיות מפורסם. אז בואו ניקח דברים בפרופורציות, ההערות האלה לא נועדו לפגוע ולהעליב את מעריצי טוקיו הוטל, אותי לפחות הן ממש מצחיקות אבל כל אחד והטעם שלו...

SpongBobit

New member
לא אכפת לנו מה הם חושבים, זה לדעת פשוט יחס

מזלזל, ולא משנה מה כותבים . כותבים לכם ברצינות, מכתבים למערכת אז הכוונה שתענו ברצינות על השאלות.

amit678

New member
אני יכולה להבין...

שיש כאלה שזה מצחיק אותם פחות שעונים למכתבים שלהם בציניות, כל אחד וההומור שלו. אבל מכאן ועד להחרים את העיתון?! לא הגזמנו קצת?

amit678

New member
לא דיברתי ספציפית עלייך אלא...

בכללי על מה שהיה כתוב בלינק...

SpongBobit

New member
אה, לא פשוט זה באצת מעצבן

אני שלחת גם מכתב ( לא קשור אל טוקיו הוטל ), וענו לי בצורה צינית לגמרי, והתכוונתי ברצינות..

זה באמת מוגזם, גם לדעתי../images/Emo29.gif אני לא חושבת שצריך לבחור איזה עיתון לקרוא לפי מדדים כמו "כמה סרקזם יש שם" או "כמה חומר על טוקיו הוטל/כל להקה או סדרה או שחקן או נגן קלרינט מתפרסם שם", אלא לפי התכנים שלו. אבל אני לא דוגמא, רק תיתנו לי עיתון ואני מצטנפת בשקט בפינה לחצי שעה לפחות.

למעלה