שידור של הופעה של מדונה

היי יש שידור של מדונה בהופעה חיה - הופעת השקה לאלבומה החדש Hard candy ההופעה כבר התקיימה ועכשיו משדרים אותה באופן בלעדי. רוצים לצפות? לחצו על מדונה תהנו!

אחרי שקניתי סופסוף חולצה של אוונג'ד, ../images/Emo223.gif

מהממת שלי
, המטרה הבאה שלי היא לקנות- חולצה של דה יוזד! ווהו, כמה צפוי. D: וגם של הימ!
וזהו. סתם רציתי שתדעו.

הוו תתחדשי ../images/Emo13.gif

יש לי במועדפים אתר שאפשר להזמין משם חולצות של להקות ויש שם גם של דה יוזד P: שיהיה לי כוח אני יחפש, ואני יעלה את הלינק לשירשור הזה D:

תודה. D: ../images/Emo223.gif

אבל אני לא אוהבת להזמין מאתרים וזה.
כאילו, איך משלמים?
חוצמזה שאני אסע בקרוב לסנטר ואקנה משם חולצה כבר. D: אהה, וגם אמרתי לזקן בעיר אצלנו שיזמין! היית בחנות אצלו, נכון?
[אני מדברת על החנות הקטנה הזו שיש בעיר בדרך לכיכר וזה.] ס'חמוד האיש הזה! קניתי משם 2 חולצות, ואמרתי לו להזמין דה יוזד כמה פעמים והוא אמר שהוא רשם ושהוא יזמין! D: ויש לו שם הרבה חולצות של להקות דווקא.
והוא מכיר את כולם. XD

כרטיס אשראי! ~ניראהלי~

אני לא הרבה בעיר, ובכיכר שם. לא אוהבת את האזור :| מלא שלוחים... וערסים.... בע. תגידי לו שכשיגיעו שיתקשר אלייך, ותגידי לי, כי גם אני רוצה חולצה של דה יוזד D:

חחח גם אני לא. XD ../images/Emo223.gif

אבל אני אוהבת את החנות הזו. DDD: וסבבה, ואז תבואי איתי לקנות.

צבעתי לשחור!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמא שלי אומרת שאני נראת כמו מכשפה ~בוכה~ ואני לא רגילה, וזה מעצבן, אני רוצה את החום-ג'ינג'י שלי בחזרה!!!! ~עוד-יותר-בוכה~ אבל השיער השחור עושה לי עיניים ירוקות ~נרגעת~

חחחח תתחדשי! ../images/Emo24.gif ../images/Emo223.gif

אז את אוהבת את השחור או לא?
יא תעלי תמונה, אני רוצה לראות אם את באמת מכשפה. D:

אני לא יודעת אם אני אוהבת או לא :|

זה עושה אותי גוטית קשוחה כזאת. אני אעלה מחר, אין לי כוח עכשיו, כולי במיטה בקושי מקלידה... רק רציתי לבדוק מה שלום הפורום P:

יאוו שיער שחור עם עינים בהירות זה הכי יפה שיש

את חייבת להעלות תמונה! ~פוקדתעלייך~

הווו קשוחה שכמותך XD

חחחח הנה אני מעלה מהפלאפון ~מחברת את הטלפון למחשב~ ~נכנסת לתיקייה של התמונות~ ~מעבירה מהתיקייה של התמונות לשולחן עבודה~ בבקשה >>> אני מחייכת קצת ויש לי חיוך מגעיל אז להתעלם.

סתמי, יש לך חיוך ממש מתוק! ../images/Emo223.gif

דווקא נחמד לך שחור
אבל דווקא אהבתי יותר את החום שהיה לך.

טובטוב, חום ג'ינג'י, סליחה. ;; ../images/Emo223.gif

לא נורא, את תתרגלי לשחור! זה גם יפה.
כן, זה קרה לי כשהייתי צריכה לגזור קצת קצוות ולא רציתי ואז גזרו לי וזה היה לי קצר מדי והתגעגעתי ליותר ארוך שהיה לי
אבל אחרי זה התרגלתי ועכשיו אני אוהבת אותו ככה ואני גוזרת כל כמה זמן XD

כבר התחלתי להתרגל ../images/Emo13.gif

כל הבית ספר אמר שזה יפה. אבל כל הבית ספר שלי מפוצץ בצבועים.
טוב, התחלתי לאהוב את זה, וזה מה שחשוב.

למעלה