Robin Sparkles

New member
איזה יום טוב עבר עלי..

היום,בפעם הראשונה, היה שיעור היסטוריה מצחיק
המורה ביקשה מאיתנו את האימיילים כדי שהיא תשלח לנו משו (כי היא עצלנית ולא רוצה לצלם). בקיצור,כשהיא ביקשה מאיתנו לכתוב היא אמרה "תכתבו ברור,לא בכתב של ישראלי מצוי" המוח שלה מצוי!! למה היא אמרה לנו הא!?!? עושה עלינו פוזות שהיא גרה כמה שנים באנגליה אז היא מרשה לעצמה להתלהב שהיא יודעת לכתוב באנגלית..
אח"כ היא דיברה איתנו על מישהו שהיה פעם מלך ירדן ושיש תמונות שלו בכל מקום אז אחד התלמידים אמר:"הוא כמו מייקל לואיס של ירדן"
אחרי שכולם צחקו הוא הבין מה הוא אמר וצחק.. אח"כ היה תיגבורים בהיסטוריה. בחיים לא חשבתישזה יכול להיות כ"כ כיף... יש שם סלסילת טופי והמורה אמרה שמי שרוצה יכול אז הרשנו לעצמנו לטחון עד שכבר לא היה נעים לקחת. היא גם אמרה שאם אנחנו רוצים להכין שוקו אנחנו יכולים,אבל לא נעים חחחח. עכשיו כל השכבה יצאה להצגה משעממת בת"א אבל לא הלכתי כי לא בא לי. עדיף להתבטל בבית

just adiki

New member
אבל...

לצלם זה הרבה יותר פשוט מלכתוב את האימייל של כולם
.

Robin Sparkles

New member
אבל...

היא אמרה שאלה סיכומים של כל החומר שצריך השנה וזה 20 ומשו עמודים. והיא גם סתם עצלנית

linoy7

New member
../images/Emo6.gif מייקל לואיס של ירדן../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
אין יל כח לכלום!

אין לי מצב רוח, אין לי כח למתכונת במתמטיקה ביום ראשון, אין לי כח ללכת מחר לבצפר ולקבל את המתכונת באנגלית וללמוד היסטוריה 3 שעות, אין לי כח ללכת לחד"כ, אין לי כח לעשות כלום!! בעעעעעעעע|מתיש| איזו תקופה מייאשתתתתתת!!!

linoy7

New member
אממ.. לא כולם..../images/Emo41.gif

ישנם בתי ספר שהחליטו ללמד במתכונת הזאת: י'- היסטוריה יא'- אזרחות יב'- היסטוריה וישנם בתי ספר [שלי ושלך אני מניחה
] שהלכו לפי המתכונת הזאת: י'- היסטוריה יא'- היסטוריה יב'- אזרחות
יואו, אמאלה.. כמה אני חופרת היום..

linoy7

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אוף
כן, כולנו נמצאים במצב הזה
שיהיה לך בהצלחה
יאללה, עוד חודש וחצי וזהוווווווווווו

linoy7

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אתמול הייתי עם חברות בטעם העיר. היה כיף, מצחיק, הזוי ו.... טעים
עוד שעתיים אני יוצאת לבי"ס- יום עיון בעיצוב
אוף, איזה שיעמום
אנחנו נבחנות השנה על חומר של שנתיים והמורה רוצה שנחזור על כללללל החומר! נו באמת!
וואי, זו הולכת להיות בגרות מתישה.. ובערב התנחלות אצל חברה
מה עוד? אה, אני חייבת להמשיך עם המרתון [עאלק "מרתון"
] של הלמידה לתנ"ך. יום ראשון מתכונת, 7 ספרים- דברים, תהילים, איוב, ישעיה, שמואל א'+ב', שופטים. עד כה למדתי את שמואל א'+ב', שופטים והתחלתי בתהילים. [זהו, עכשיו כל תפוז יודע...
] אוף, זה לא נורמלי כל החומר הזה!
רוצים להרוג אותנו?!?!?!
וזה עוד תנ"ך דתי! עם כל הפירושים, פרשנים, מה ההבדל ביניהם! אמאלה
לא בא לי
אוף
יאללה, עברנו את מצרים- נעבור גם את זה
בעז"ה
המשך יומנעים!

just adiki

New member
הייתי שם אתמול../images/Emo13.gif

היה כ"כ מצחיק
. אני:"אוי חכו שניה" חברות:"מה קרה?" אני:"רגע.. רגע.."|ממשיכה לבהות לאופק| חברות:"מה יש שם?" אני:"אהה... לא משנה, חשבתי שזאת מרינה"
בסוף היה הקטע הכי מצחיק. 3 חברות שלי יצאו והיו מלא אנשים מסביב כי הלכנו ממש שנגמר חח... והן מתחילות לדחוף אחת את השניה והן רצות תוך כדי... אני ראיתי שזה הולך לקרות חח... חברה שלי פתאום דפקה גליצ'ה איזה 2 מטר מהמקום
תוך כדי הנפילה עפה לה הנעל ופגעה לה בראש
ועוד אחת מה-3 נפלה גם כי היא התחילה לצחוק על השניה ולא היתה מסוגלת לעמוד
, השלישית התנדנדה קצת
. אני ושאר החברות שהיינו מאחורה ראינו את זה ואני פשוט נפלתי על הרצפה מרוב צחוק. אוייי כמה צחקנו
...

Robin Sparkles

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הציטוט ממש טוב ועם ההחלקות זה פשוט קורע! ישר כוח..

Robin Sparkles

New member
היום אמרו לי שאני זקנה ../images/Emo10.gif

חברה שלי קטנה ממני בחצי שנה,מה שאומר שרק עוד שבוע היא יכולה לגשת לתיאוריה. אני אמרתי לה "ואני כבר יכולה לגשת לטסט. וואי אני מרגישה זקנה..." והיא אמרה לי:"כי את זקנה"
אני מרגישה זקנה..כי זה גיל 17 אח"כ 18,אח"כ צבא ואח"כ אלוהים ישמור... חחח חיחיח תראו
יאמי..
איזה חמוד

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני הכי קטנה בכיתה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

<<< הוא מפחיד
[כל שנה אני אומרת את זה מחדש..
]

למעלה