afektkv

New member
זכירת שמות

לאחרונה פישלתי כמה פעמים כשפגשתי אנשים ולא זכרתי אותם. האם מישהו מכיר איזה קורס או ספר על זכירת שמות? יש לי בעיה רצינית בענין

המאוורר

New member
אז כמה אתם משלמים ? ../images/Emo13.gif

אשמח לדעת האם עלויות ביטוח המנהלים שלי גבוהות / נמוכות / ממוצעות, לכן מי שמוכן לחוות דיעה ו/או לכתוב את העלויות שלו (ללא פרטים מזהים כמובן), ע"מ שנקבל אינדיקציה השוואתית - אשמח. להלן העלויות שלי בפוליסת ביטוח המנהלים :
כספי תגמולים : דמי ניהול מפרמיה 13% יורד ל 5% במהלך 13 שנה (ממוצע של 6.51%) דמי ניהול מצבירה 1%
כספי פיצויים : אין דמי ניהול מפרמיה אלא אך ורק מצבירה בשיעור של 1%
תודה וחג שמח

אסף בר1

New member
אני רוצה להתפטר!

שלום אני בן 26 עובד במשרד בינוני תוך כמה זמן עליי להודיע להם מראש על ההתפטרות?! עבדתי בערך 9-10 חודשים והסכם העבודה היה בעל פה... אבל הם עכשיו עברו מקום והתנאים שלי הרעו ולא ונתנו לי החזר בכלל אז תוך כמה זמן עליי להודיע שאני עוזב?!

tzipigreen

New member
שאלה: לא רוצה הפסקת צהריים../images/Emo70.gif

שלום, אני עומדת להתחיל עבודה חדשה, במשרת ניהול עסק. המקום פתוח משבע בבוקר עד שבע בערב. בעל המקום הציע לי לעבוד מהבוקר עד הצהריים, לקחת הפסקה ולשוב מאחר הצהריים עד הערב. אני גרה במרחק 45 דקות נסיעה מהעבודה ולא מעוניינת בהפסקת הצהריים. לעומת זאת, לא מפריע לי לעבוד 12 שעות (כמובן אם אקבל שכר על כל השעות). בימים הקרובים נחתום חוזה – האם יש אופציות ידועות או טיעונים קבילים שאוכל להציע לבעל המקום, כדי שלא אצטרך לקבל את ההצעה (ההגיונית, לכאורה) של הפסקת הצהריים? תודה.

פיפרמנט

New member
האם עבדות יכולה להתקיים כאן../images/Emo35.gif

כתבה מסוימת עוררה בי תחושה שזה העתיד אליו אנו שועטים אליו. אשמח לשמוע את דעותכם או אם אף התנסתם בזב אישית האם עבדות מודרנית יכולה להתקיים כאן? בעקבות http:/www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1270598

magal101

New member
שאלה בקשר להתפטרות....

אם אני מתפטר, האם בנוסף לזה שלא נותנים לי פיצויי פיטורין אז יכולים לקחת לי את חלק המעביד בקרן השתלמות או בפנסיה?

שאלות למי שיכול לעזור

נושא : חישוב ימי חופשה ומעבר משכר גלובלי לשעתי תאריך : 19/06/08 21:43 מחבר/ת : נועה אני עובדת כבר 5 שנים ומהיום שהתחלתי בחצי מישרה 5 שעות , אני מקבלת כל חודש 0.58 יום חופשה סה"כ שנתי בשנים יצא אם אני מכפילה ב- 12 7 ימים לשנה מסתכם .. האם זה חוקי ? ואם אני לוקחת יום חופש מורידים לי 1.0 לפני כשנה וחצי העבירו לי את שיטת חישוב מגלובלי לחישוב שעתי האם מותר לשנות מריכבי שכר בלי לידע את העובד ולקבל הסכמתו ? כשהתקבלתי היה לי חוזה שעליו חתמתי אבל לא קיבלתי העתק , לפתע קיבלתי השבוע חוזה חדש שונה לחלוטין 7 עמ' במקום ה- 2 שהיו .. אמה עלי לעשות ? אני די המומה מהמצב תודה וסליחה על ריבוי השאלות

scorpio82

New member
התפטרות... זקוק לעזרה...

אני עובד בתור מדריך שיקומי, לאחר הטרדות מצד הרכזת שלי (היא מעוניינת בי מהבחינה הרומנטית ואני לא) אמרתי לה ביום ראשון שעבר שאני מעוניין להתפטר והיא הסכימה לקבל את התפטרותי, ביום רביעי זימנה אותי מנהלת המסגרת לשיחה ואמרה לי שההתפטרות שלי נכנסת לתוקף מאותו יום רביעי. בנוסף, היא אמרה לי שהיא בדקה ואני צריך לתת להם 20 יום עד שאני יכול לעזוב, זה נראה לי לא הגיוני וגם אנשים אחרים אמרו לי שזה לא יכול להיות.. אני עובד בחברה הזו כ9-10 חודשים, איך אני יודע כמה זמן אני אמור לתת להם לאחר הגשת ההתפטרות שלי והאם הזמן הזה תופס מהרגע שהודעתי לרכזת שלי (שהיא בעצם אחראית עלי) או מהרגע של השיחה עם מנהלת המסגרת?

למעלה