אין משהו חדש על הלהקה? ../images/Emo223.gif

אולי תעלו תמונות/הופעות חדשות, וגם הופעות ישנות וכאלה? שיהיה פה קצת חיים.

Rose131

New member
מממ.. אין ממש חדש../images/Emo12.gif

בנוסף לזה שזה ממש ממש תקופת בגרויות [או יותר נכון, יש לי מחר בגרות, עוד 3 ימים בגרות, עוד 4 ימים בגרות ועוד 9 ימים בגרות] אז אין ממש זמן.

SaintJohn

New member
פורום אירוסמית' מזמין אתכם להצביע!../images/Emo140.gif

פורום אירוסמית' הוציא היום לדרך את "אירו-ליג 2008" - הטורניר השנתי לבחירת השיר האהוב ביותר על הגולשים - וכולכם מוזמנים להצביע עבור השירים האהובים עליכם של אירוסמית'! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=923&MessageId=118789130 ותודה להנהלת הפורום על אישור הפרסום
נ.ב. היי אלמוג

../images/Emo41.gif קומונת הרלן קובן! ../images/Emo41.gif

נו אני יודעת ש90% מהפורום פה קורא את הספרים שלו. אז קדימה, יש קומונה חדשה, נפתחה היום. אתן מוזמנות להצטרף! קומונת הרלן קובן

Rose131

New member
קראתי איזה שניים שלו, אבל האמת שאני לא ממש

אוהבת. הם נחמדים להעברת הזמן נטו, אבל פשוט.. אין עומק.

בכללי, את אוהבת מתח?

כי אני חושבת שאנשים שאוהבים מתח מאוד יאהבו אותו. וכמובן.. תמיד יש ספרים שפחות טובים מאחרים. אני אישית מאוד אהבתי את הנעלמים, תחזיקו חזק ודיו חיוור. אם את אוהבת מתח, אני חושבת שכדאי לך לתת עוד הזדמנות :)

Rose131

New member
כע, קראתי את הנעלמים..

כמו שאמרתי- זה היה חביב להעברת הזמן.. כי זה.. וול, מתח. אבל העניין הוא שזה מתח נטו. ולא מצאתי עומק..

Because Of May

New member
חחח יפה, יפה../images/Emo109.gif

הייתי נכנסת אבל אני יודעת שאני לא אשקיע בזה ולא אכנס כמעט חח אז למה? בכל מקרה, ממליצה לכולם לקרוא ספר אחד לפחות! (אני קראתי כבר 7 D: ) בהצלחה עם הקומונה!

אעע!../images/Emo110.gif

הלכתי היום לסנטר, וקניתי המון דברים וביניהם 2 סיכות חדשות של היוזד וחולצה שלהם [ס'חמוד המוכר מUFO] ^^

למעלה