O Orel ICE New member 12/7/08 #2 אתם מוזמנים לפורום בטי המכוערת יש לה הכול , היא חכמה, היא מצחיקה, נורא מוכשרת, עבודה שכל בחורה הייתה חולמת עליה. אבל חסר לה רק דבר אחד... כולכם מוזמנים לפורום החדש של "בטי המכוערת" לדבר על הפרקים ולהתעדכן, כולכם מוזמנים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2066
אתם מוזמנים לפורום בטי המכוערת יש לה הכול , היא חכמה, היא מצחיקה, נורא מוכשרת, עבודה שכל בחורה הייתה חולמת עליה. אבל חסר לה רק דבר אחד... כולכם מוזמנים לפורום החדש של "בטי המכוערת" לדבר על הפרקים ולהתעדכן, כולכם מוזמנים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2066
C ComplicatedCutie New member 13/7/08 #4 התחיל חשופים ../images/Emo70.gif ותעשה לי טובה - give me a hug כי אני צריכה את זה.
C ComplicatedCutie New member 14/7/08 #6 עיצבנו אותי אתמול... ../images/Emo10.gif זה למה הייתי צריכה .
ב בחו7 עם שריטה New member 14/7/08 #7 ../images/Emo47.gifהעיקר היום את היית בהיי הכי חשוב../images/Emo24.gif
C ComplicatedCutie New member 16/7/08 #10 בסה"כ 140 פרקים ../images/Emo9.gif כלומר בעונה הראשונה (מה שמשודר עכשיו) יש 70 פרקים. וגם בעונה השנייה (שתעלה בחורף) יהיו 70 פרקים. יש הבנה ?
בסה"כ 140 פרקים ../images/Emo9.gif כלומר בעונה הראשונה (מה שמשודר עכשיו) יש 70 פרקים. וגם בעונה השנייה (שתעלה בחורף) יהיו 70 פרקים. יש הבנה ?
C ComplicatedCutie New member 17/7/08 #18 יש לך רעיון למשחק ../images/Emo62.gif חוץ ממשחק אסוציאציות ? כי כבר ניסינו את המשחק הזה פעמיים ומשומה הוא תמיד נתקע באמצע
יש לך רעיון למשחק ../images/Emo62.gif חוץ ממשחק אסוציאציות ? כי כבר ניסינו את המשחק הזה פעמיים ומשומה הוא תמיד נתקע באמצע
O Orel ICE New member 17/7/08 #12 סופה של תקופה... מי שסיפרתי לו למה אני טס מכאן, שיתגאה בעצמו . מי שסיפרתי לו אני מבקש לא לפרט כאן ומי שלא, לא לשאול אותי. יום טוב
סופה של תקופה... מי שסיפרתי לו למה אני טס מכאן, שיתגאה בעצמו . מי שסיפרתי לו אני מבקש לא לפרט כאן ומי שלא, לא לשאול אותי. יום טוב
C ComplicatedCutie New member 17/7/08 #15 למה את בדיוק עוזב את ../images/Emo43.gif עד שאתה סוף כל סוף אדום בפורום טכני. אתה רוצה להגיד לי שאתה עוזב הכל אחרי העבודה הקשה שלשכנע את המנהלת שלי לתת לך אדום תחזור
למה את בדיוק עוזב את ../images/Emo43.gif עד שאתה סוף כל סוף אדום בפורום טכני. אתה רוצה להגיד לי שאתה עוזב הכל אחרי העבודה הקשה שלשכנע את המנהלת שלי לתת לך אדום תחזור
O Orel ICE New member 17/7/08 #17 לא את כל תפוז... הכל חוץ מהדברים הרשמיים של תפוז, מסתבר שישאנשים שעוד מחזיקים ממני משהו