מה הייתן קונות אם היה לכן הרבה כסף?

נגיד שאתן בנות 15-17 ככה.. ועבדתן קשה כל הקיץ. לא הייתם בים, בבריכה, בקושי יצאתם לבלות. בקיצור, עבדתם כל הבוקר והצהריים, בערב נפגשתם קצת עם חברים.. לישון קצת ואז הכל חוזר על עצמו. בסוף הקיץ הרווחתן בסביבות ה4500-5500 שקל. מה אתן הולכות לעשות עם הכסף הזה? ובטח רובכן תגידו שתבזבזו אותו על בגדים ושטויות.. אבל זה סכום די רציני ונראה לי די חבל שקרעתי את התחת בעבודה בשביל כמה ג'ינסים ואיזה ואנס יפות. יש לכן עוד רעיונות מה לעשות עם הכסף?

Rose131

New member
אני עשיתי בדיוק את מה שתיארת, וקניתי מצלמה..

חשבתי גם לנסוע לחו"ל..

אם היו שואלים אותי לפני שנה.. הייתי אומרת

שאני רוצה חשמלית, אבל כבר יש. אני מתלבטת אם לקנות קלאסית על רמה.. אבל אני יודעת שאחרי שיגמרו לי השיעורים הפרטיים בגיטרה (עוד שנה, בסוף י"ב) אז אני לא אגע בקלאסית בכלל. אז אני מרגישה שזה די מיותר לקנות קלאסית.. בקיצור, אין משהו מיוחד. אולי טיול ללונדון. אבל זה יהיה גם ככה אחרי צבא, אז למה לחסוך לזה מעכשיו?

שום בגדים ושום שטויות...

לדעתי תמשיכי לחסוך כסף עד שיהיה לך מספיק לטיסה לחו"ל להופעה של דה יוזד או מכ"ר או להקה אחרת שאת אוהבת... זה מה שאני הייתי עושה

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifבעיקרון שומרת את הכסף.

אם נגיד רואה חולצה ממש יפה שלא עולה הרבה אז קונה. ואם חברים מציעים לי לצאת לפיצה/סרט אז לא לחשוב פעמיים ולצאת. ז"א- לא לשמור את הכסף בקופת חזיר, אבל גם לא ללכת לפוצץ את הכלD: תהני D::

כן אבל יש משהו לא כ"כ טוב בלשמור

כי כמו שאני מכירה את ההורים שלי, הם ידאגו לזה שאני אבזבז את הכסף על דברים שאני ממש לא רוצה. למשל אם באמצע השנה אני מבקשת מאמא שלי איזה 120 שקל למיקודיות בהיסטוריה ומתמטיקה, אז היא תגיד לי "תשמשי בכסף שהרווחת בקיץ" או דברים כאלה. בכל פעם שחסכתי, בסוף גיליתי שכל הכסף נעלם על דברים מיותרים כאלה..

הממ../images/Emo55.gif

אני בעיקרון דיי חסכנית אז הייתי חוסכת את רוב הכסף ומזבזבת רק על מה שצריך... או שהייתי קונה חשמליתD:

למעלה